İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

Birbirini önceden tanıyıp yeni sevgili olmuş insanlar için gidilebilir ama daha yeni tanışan biri, evlilik yolunda ilerleyebilirler mi diye bakılırken sinemaya gidilmez, yazılı olmayan bi kuraldır bu 3. 4. buluşmada da olmaz taki tamam senle olur bu iş diyene kadar olmaz. burda tek artısı sinemaya giderek olmayacağını anlamasını sağlamış negatif bi durumdan pozitif bişey çıkmış. geçmiş olsun

Öyle gerçekten, son davranışlarıyla niyetini belli etti. İnsanlar hakkında hemen karar vermek lazım. Entelmiş, entelliği batsın tuu

Evet sinemada ne olduğunu ve istediğini belli etti.

Entelektüel olduğundan bahsetmişsiniz afedersiniz ama ben bu şahısta entelektüellik göremedim açıkçası. Bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini, diyalogta nelere dikkat edilmesi gerektiğini her ne olursa olsun entelektüel kişi kalitesiyle gösterir kendini.
Sinemada yaptıklarının deneme amaçlı olduğunu da düşünmüyorum. Size böyle kolay kolay el, omuz sohbeti yapan biri öncekilere de yapmıştır bu bariz belli. Hem ne öyle önceki geçmiş çöplükleri karıştırıyor ki. Aceleci davranmış. Size karşı birşeyler hissettiğini de düşünmüyorum.

Yok yakınken dönün, terk edin.

Bana karşı bir şeyler hissetmiyor, bu bariz şekilde belli...
Terk ettim zaten bir daha görüşmeyi düşünmüyorum

Bazı insanlar ergenlikten çıkamadıysa değil sinema yol ortasında yapacağını yapar. Öyle bir ortamı farklı değerlendiriyor diye sinemaya gitmek ,restorana gitmek vs. sınıflandırma yapmak kadar saçma bir değerlendirme olamaz.bu hırsızın hiç mi suçu yok derler insana...

dogru dusunuyorsun daha duygulardan emin olmadan yakinlasmak hos degil iyi analiz et bence..

Doğru söylüyorsunuz adamın içindeyse mekanın pek bir önemi yok. Ne olursa olsun karanlıkta oturuyoruz diye ikinci kez gördüğü birine abuk subuk el kol muhabbeti yapması gerekmezdi.

KIZLARRR:
Mesajıma cevap verdi. Kendisinin duygusal olarak bir sey hissetmediğini ve sırf iyi biriyim diye görüşmek istediğini söyledi.

Çiçek falan yalanmış yani tahmin ettiğimiz gibi. Bir de duygusal bir şey hissetmediği zaten tahmin ettim, pis yakınlaşmak istemişti bir de...

Hepinize çookk teşekkür ederim mm, iyi ki varsınız kadınlar kulübü

Şimdi sesleniyorum : SIRADAAAAAKİİiiiiii

''Biraz düşündüm, birbirimize göre değiliz ve bir daha seninle görüşmeme kararı aldım. Herşey için teşekkürler''
Afferin öyle ol, iyi yapmissin. Icine sinmediginde, hic vaktini kaybetme. Dogru kisi geldiginde, zaten hic burda yazmani gerektirecek, kafani karistiracak seyler olmayacak.

Afferin öyle ol, iyi yapmissin. Icine sinmediginde, hic vaktini kaybetme. Dogru kisi geldiginde, zaten hic burda yazmani gerektirecek, kafani karistiracak seyler olmayacak.
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum doğru kişi beni teferruatlarla uğraştırmaz, hayırlısı olsun her daim... :)

Etkilenmediğini direkt yüzünüze sölemesi hiç hoş değil
Birdaha grsmeyin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…