Çok hayal kırıklığına uğradım. ikinci kez görüştük, bana dokunmak istemeseydi keske çünkü daha bir seyler daha net değildi+1
Öküz öküz konuşmuş. Bir kadınla nasıl konuşulur bir fikri yok.
ikinci sefer de sarılmak istemesi bence de hızlı doğrusu bu konuda hak veriyorumŞahsen hiç hoş değil
Fazla patavatsiz geldi bana
Daha arada bir sey yokken bu kadar ileri gitmesi şahsım adına bir daha görüşmemem için kuvvetli bir sebebtir
Öyle mi dersiniz? Daha ilişkinin adı bile konulmadan ikinci görüşmede dokunmak istemeseydi keşke..İkinci görüşmede "Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez..." cümlelerini kullanarak karşısındaki insanın kırılabileceğini hesap edemeyen ve bunun üstüne henüz ikinci kez gördüğü bir insana karşı sinema salonunda ergenler gibi saçma sapan hareketler sergileyen bir tiple kesinlikle zaman harcamazdım.
Fırsat bu fırsat, "entelektüelik" algınızı da gözden geçirseniz hani...
sacmalik anasi mi buluyormus o kizlariMerhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...
Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.
Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...
Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün
Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.
Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.
Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım
Şahsen hiç hoş değil
Fazla patavatsiz geldi bana
Daha arada bir sey yokken bu kadar ileri gitmesi şahsım adına bir daha görüşmemem için kuvvetli bir sebebtir
Saf mı kurnaz mı çözemedim doğrusubence devam et şans ver
bana çok bir kötü anlam ifade eder gibi gelmedi çocuk
ama saf biraz ki bu daha iyidir iyi niyetli olma ihtimali yüksek
ben olsam devam ederdim:)
Evet çok hızlı gerçektenOldum olasi boyle ilk bulusmalara ellerinde ciceklerle gelen erkekler bana her zaman samimiyetsiz gelmistir..
Sizcede hizli degil mi ?
Kolay basladiysa kolayda bitirir bence bu iliskiyi.. tabi siz ondan once bitirmezseniz =) gerci bi onemide yok. Hayirlisi diyelim..Eve
Evet çok hızlı gerçekten
Çünkü daha aramızda bi seyler net değildi.
Çiçek olayına çok şaşırdım ki üstüne bu sarılma olayına iyice sinir oldum
Saf mı kurnaz mı çözemedim doğrusu
Size katılıyorum, tanımadan etmeden böyle olmamalıydıYine tipini falan birak en azindan ikinci bulusmada bu kadr erken yaklasmamaliydi once birbirinizi daha iyi tanimaliydinz
Merhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...
Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.
Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...
Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün
Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.
Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.
Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?