İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

İkinci görüşmede "Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez..." cümlelerini kullanarak karşısındaki insanın kırılabileceğini hesap edemeyen ve bunun üstüne henüz ikinci kez gördüğü bir insana karşı sinema salonunda ergenler gibi saçma sapan hareketler sergileyen bir tiple kesinlikle zaman harcamazdım.

Fırsat bu fırsat, "entelektüellik" algınızı da gözden geçirseniz hani...

Şahsen hiç hoş değil
Fazla patavatsiz geldi bana
Daha arada bir sey yokken bu kadar ileri gitmesi şahsım adına bir daha görüşmemem için kuvvetli bir sebebtir
ikinci sefer de sarılmak istemesi bence de hızlı doğrusu bu konuda hak veriyorum
aslında konu sahibine de bağlı biraz o ne düşünüyorsa öyle gitmeli tabi

Öyle mi dersiniz? Daha ilişkinin adı bile konulmadan ikinci görüşmede dokunmak istemeseydi keşke..
Evet tıpkı ergenler gibiydi

sacmalik anasi mi buluyormus o kizlari

Yine tipini falan birak en azindan ikinci bulusmada bu kadr erken yaklasmamaliydi once birbirinizi daha iyi tanimaliydinz

Eve
Oldum olasi boyle ilk bulusmalara ellerinde ciceklerle gelen erkekler bana her zaman samimiyetsiz gelmistir..

Sizcede hizli degil mi ?
Evet çok hızlı gerçekten
Çünkü daha aramızda bi seyler net değildi.
Çiçek olayına çok şaşırdım ki üstüne bu sarılma olayına iyice sinir oldum

Eve

Evet çok hızlı gerçekten
Çünkü daha aramızda bi seyler net değildi.
Çiçek olayına çok şaşırdım ki üstüne bu sarılma olayına iyice sinir oldum
Kolay basladiysa kolayda bitirir bence bu iliskiyi.. tabi siz ondan once bitirmezseniz =) gerci bi onemide yok. Hayirlisi diyelim..

size karşı dürüst davranmış, görüştüklerini söylemiş, çok absürt bi durum değil bence, sinema kısmı biraz acele olmuş ama 2. buluşmada sinemaya gitmeyi kabul ettiğiniz için rahat davranacağınızı düşünmüştür. Siz daha birbirinizi tanıma aşamasındayken sinema faslına nasıl geçtiniz. Sinema ilişkinin ilerleyen zamanlarında yapılan aktivitelerdendir. Yakınlaşma anlamında söylemiyorum. Birbirini tanıyosundur, paylaşacakların azalmıştır, beraber aktivite yaparsın. Bence çocuğu suçlamayın tabi yanınızda değildik ama bu kabul etmemeniz için bir neden değil

görüş ne var sonuçta herkesle her şeyi yapmış olabilir ne fark ediyor anlamadım sen hiç flört ettiğin biriyle sinemaya gitmedin mi? gelip sana seninle sinemaya gidince pek önemli hissetmiyorum acaba benden önceki sevgilisi le gitti diye düşünüyorum dese ne hissedersin?

Sinemada yakinlaşmaya calismasi disinda bi tuhaflik yok aslinda.cicek almasi da hos bir durum.eli bos gelse daha tuhaf olurdu

Şans vermişte kızlara,2 ya da 3 kez görüşmüş de kestirip atmamış..Bu ne itici geldi bana anlatamam.
Nimetten saymış kendini,Allah bilir kızlar buna yol vermiştir..Bu ikinci görüşmede sarılıp,dokunmak istediyse diğer kızlara da normal tabiki..Bu adamın entektüelliğinden ne olacak Allasen??

Beğenmemişsin zaten,bırak gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…