İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

Kesin biliyordur. Hani çok acil olduğunu sanmıyorum. İki gün önce de annesinin kolunun ağrıdığını söylemişti.

Anneme söylersem çok üzülecek ama aynen kk platformunda size anlattığım gibi anlatılamaz. Hayırlısı olsun...

bana da 2.bulusmanizda sinemaya gitmeniz tuhaf geldi..

İlk buluşmada neyse (ilk defa gördün, tanıştın) ama ikinci buluşmada sinemaya gitmek=yakınlaşmak demek oldugunu bilmiyordum.

Adam gibi oturur film izleriz diye düşündüm. Ne olursa olsun bu sekilde sarılıp yaklaşmak istemesi hiç normal değil

zaman gerek tanımak gerek kestirip atma ne kaybedersin ama iyice tanımaya çalış ve kararını ver açıkçası sinemada yaptıkları bence uygunsuz, sanki afedersin yatacak birini arıyor gibi geldi anlattıklarından şahsi düşüncem

Sinema: karanlık ve yanyanayız diye ikinci kez gördüğü ve daha tanımadığı biriyle yakınlaşmak istemesi çok iğrenç.
Üstelik daha duygusal anlamda bir şeyler net değilken... Böyle birine şans veremem.

Tipini beğenmediysen ve etkilenmediysen boş ver gitsin derim. Etkilenseydin sinemadaki davranışları hoşuna giderdi.

bilemiyoruz belki ona göre doğaldır, kültürü vs bakmak gerek, tanımak için bişi kaybedilmez, insan tanımış olursun deneyim olur
edıt:bu fikirlerini destekleyen bir tipi varsa siz haklısınız siz gördünüz adamı haklısınız o zaman

2. Buluşmada sinemaya gidilmez diye bi kanun mu var acaba?? Neden gidilmesin? 2. Buluşmaya sinemaya gidilmesinden daha önemli bi konu var burada. O da adamın patavatsızlığı, hafifliği.. Adam dediğin ağır, ciddi olur başında. Bu adam(!) hiç yaşının insanı değilmiş. Vakit kaybı, boşuna üzme kendini :)

Bu adam kac yasinda?

Ve sinema teklifi kimden geldi? Dusunsenize siz daha 2. Kez bulusan ve birbirlerine tanimaya calisan insanlarsiniz. 2 saat sinemada oturmak bildigin vakit kaybindan baska bisey degil. Yaptigi hareketlerle bayaga seni denemis bence.
Zaten hemen baska erkek arkadasin oldu mu, ne kadar surdu vs de ayni zihniyetin sorulari.
5-6 kisi ile gorustum, cabuk elemeden sans verdim derken de ben secilmem, secerim diyor bu vatandas. Bana cok itici geldi, ama sizin aklinizda kalacak sanki. Bir kez daha gorusun. Nasilsa duygusal bi bag yok, gozlemleyin iyice.

Beni ikinci kez gördü ve tam olarak tanımıyor. Ergen gibi davrandı evet

Sinemaya gitme teklifi ondan geldi ve 30 yaşında. Gözlemlememe gerek yok. Yaptığı itici davranışları kafi...

bas tekmeyi gitsin. Çok itici. 5-6 kişi ile görüştüm şans verdim vs bunlar söylenmez. Bana çok itici geldi. Sinemadaki olaylar da aynı şekilde itici bana sizi deniyormuş gibi geldi. 2. buluşmada bunları yaptıracak mı diye. Aklı sıra kendi kıymetli, aranan adam herkes onun peşinde koşuyor. Egosu yüksek adamdan bir halt olmaz. İnsan biraz mütevazı olmayı bilmeli. Eminim ki daha düzgün insanlar çıkar karşınıza.

Cocuktan hoslanmamissin ama entelektuel konusuo demissin, sall gitsin ya her kusun eti yenmeZ. Abazalik var biraz galiba ikinci bulusmada yakin temas ucuncu bulusmada opuselim 4. Bulusmada yatak 5. Bulusmada hafi bay onun hayali.bulasma bile yol ver gitsin

Teşekkür ederim.
O kendini aranan erkek gibi gösterdi ama ben de onun için ayılıp bayılmadım.

Tipini olarak gerçekten hoşlanmadım ama her konu hakkında bilgisi var, çok kitap okuyor ve muhabbeti iyi diye öyle söyledim. Şu da bir gerçek hepsi fos çıktı, karakteri bana göre değil.

İkinci kez görüyor, sarılma, basını omzuma koymak isteme, kolunu kolumda yaslamak... Yetmezmiş gibi bir soru sordu, cevaplamak için ona doğru döndüm. Kafasını benden taraftaki koltuğa koymuş boynuma bakıyor, öyle konuşuyor . (farklı bir bakış, anladınız) Tam abaza..

Seni denemiş besbelli. .
2.görüşmede sinema fikri çok verimli değil ( sohbet edemezsiniz )
Karar senin . .

Çetele mi tutmuş? Madem karşısındakini tanımak istiyormuş neden konuşabileceği sohbet edebileceği bir yere gitmek istememiş? Ya da niyeti film izlemekse neden eli kolu tek durmamış? İğrenç zihniyet bi herif, olsa yer sofrayı toplamadan arkasına bakmadan kaçar (anladınız siz) olmazsa da böyle salak saçma abazalıklar dener. Arkandan önünden bir ton laf eder. Bundan entel mentel de çıkmaz, üç beş sağdan soldan duyduğunu sana satmıştır. Kısacası: El değmemiş beyaz mendil arayan kirli mi kirli bir el.
Anasının hasta olduğu bellidir önceden, bunlar analı oğullu sizi denemiş. Belki anasının yanına gitmedi dışardan seni gözlemledi. Ortalık manyak dolu ya tanımadığınız biriyle görüşecekseniz referansınız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…