Aynen öyle..Ya adam buluşmayı yarıda kesip
45 dakika seni bekletip annesini doktora götürüp gelmiş
Bu zaten bu iş olmaazz diye bağırıyor
Buluşmaya reklam koymuş ilişkinin fragmanını göstermiş
Sen bekle ben annemleyim cnm demiş
Kesin biliyordur. Hani çok acil olduğunu sanmıyorum. İki gün önce de annesinin kolunun ağrıdığını söylemişti.O kV adayı oğlunun buluşmaya gidecegini bilmiyormu hastaneye çağırıyor. Bu da ilginç bi ayrıntı bence .5 _ 6 kişiyle ayıp olmasın diye 2_3 kez görüştüğünü söylemesi patavatsizlik ayrıca. çok içine de sinmediyse annene anlat seni rahatsız eden şeyleri o senin mutlu olmanı ister her anne gibi illaki evlenmeni değil
bana da 2.bulusmanizda sinemaya gitmeniz tuhaf geldi..
zaman gerek tanımak gerek kestirip atma ne kaybedersin ama iyice tanımaya çalış ve kararını ver açıkçası sinemada yaptıkları bence uygunsuz, sanki afedersin yatacak birini arıyor gibi geldi anlattıklarından şahsi düşüncemMerhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...
Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.
Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...
Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün
Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.
Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.
Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım
Sinema: karanlık ve yanyanayız diye ikinci kez gördüğü ve daha tanımadığı biriyle yakınlaşmak istemesi çok iğrenç.zaman gerek tanımak gerek kestirip atma ne kaybedersin ama iyice tanımaya çalış ve kararını ver açıkçası sinemada yaptıkları bence uygunsuz, sanki afedersin yatacak birini arıyor gibi geldi anlattıklarından şahsi düşüncem
Tipini beğenmediysen ve etkilenmediysen boş ver gitsin derim. Etkilenseydin sinemadaki davranışları hoşuna giderdi.Merhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...
Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.
Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...
Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün
Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.
Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.
Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım
Tipini beğenmemiştim ama hoş sohbeti var diye belki olur diye düşünmüştüm.Tipini beğenmediysen ve etkilenmediysen boş ver gitsin derim. Etkilenseydin sinemadaki davranışları hoşuna giderdi.
bilemiyoruz belki ona göre doğaldır, kültürü vs bakmak gerek, tanımak için bişi kaybedilmez, insan tanımış olursun deneyim olurSinema: karanlık ve yanyanayız diye ikinci kez gördüğü ve daha tanımadığı biriyle yakınlaşmak istemesi çok iğrenç.
Üstelik daha duygusal anlamda bir şeyler net değilken... Böyle birine şans veremem.
Bu adam kac yasinda?İlk buluşmada neyse (ilk defa gördün, tanıştın) ama ikinci buluşmada sinemaya gitmek=yakınlaşmak demek oldugunu bilmiyordum.
Adam gibi oturur film izleriz diye düşündüm. Ne olursa olsun bu sekilde sarılıp yaklaşmak istemesi hiç normal değil
2. Buluşmada sinemaya gidilmez diye bi kanun mu var acaba?? Neden gidilmesin? 2. Buluşmaya sinemaya gidilmesinden daha önemli bi konu var burada. O da adamın patavatsızlığı, hafifliği.. Adam dediğin ağır, ciddi olur başında. Bu adam(!) hiç yaşının insanı değilmiş. Vakit kaybı, boşuna üzme kendini :)
Sinemaya gitme teklifi ondan geldi ve 30 yaşında. Gözlemlememe gerek yok. Yaptığı itici davranışları kafi...Bu adam kac yasinda?
Ve sinema teklifi kimden geldi? Dusunsenize siz daha 2. Kez bulusan ve birbirlerine tanimaya calisan insanlarsiniz. 2 saat sinemada oturmak bildigin vakit kaybindan baska bisey degil. Yaptigi hareketlerle bayaga seni denemis bence.
Zaten hemen baska erkek arkadasin oldu mu, ne kadar surdu vs de ayni zihniyetin sorulari.
5-6 kisi ile gorustum, cabuk elemeden sans verdim derken de ben secilmem, secerim diyor bu vatandas. Bana cok itici geldi, ama sizin aklinizda kalacak sanki. Bir kez daha gorusun. Nasilsa duygusal bi bag yok, gozlemleyin iyice.
Teşekkür ederim.bas tekmeyi gitsin. Çok itici. 5-6 kişi ile görüştüm şans verdim vs bunlar söylenmez. Bana çok itici geldi. Sinemadaki olaylar da aynı şekilde itici bana sizi deniyormuş gibi geldi. 2. buluşmada bunları yaptıracak mı diye. Aklı sıra kendi kıymetli, aranan adam herkes onun peşinde koşuyor. Egosu yüksek adamdan bir halt olmaz. İnsan biraz mütevazı olmayı bilmeli. Eminim ki daha düzgün insanlar çıkar karşınıza.
Tipini olarak gerçekten hoşlanmadım ama her konu hakkında bilgisi var, çok kitap okuyor ve muhabbeti iyi diye öyle söyledim. Şu da bir gerçek hepsi fos çıktı, karakteri bana göre değil.Cocuktan hoslanmamissin ama entelektuel konusuo demissin, sall gitsin ya her kusun eti yenmeZ. Abazalik var biraz galiba ikinci bulusmada yakin temas ucuncu bulusmada opuselim 4. Bulusmada yatak 5. Bulusmada hafi bay onun hayali.bulasma bile yol ver gitsin
Olmayacak kararım belli, teşekkür ederimSeni denemiş besbelli. .
2.görüşmede sinema fikri çok verimli değil ( sohbet edemezsiniz )
Karar senin . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?