Rica ederim, hakkınızda hayırlısı... :)Haklısınız en başta çekici gelmesi lazımdı. Ne yapalım, hayırlısı olsun...
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Biz sinemaya gidince film izliyoruz olması gerektiği gibi ,siz yoksa farklı birşey mi yapıyorsunuz anlamadım ..?2.gün tavsiyeniz nedir çok merak ediyorumSiz daha 2. Bulusmada sinemaya giderseniz onun da böyle davranması gayet normal hem çocuk dürüst davranmis yarın öbür gün başkasından duysaniz bunları daha mu iyi olurdur
İkinci bulusmada sinemaya gitmenin ona sinyal verip: '' Artık yakınlaşabilirsin, sarılabilirsin'' anlamına geldiğini inanın bilmiyordumSiz daha 2. Bulusmada sinemaya giderseniz onun da böyle davranması gayet normal hem çocuk dürüst davranmis yarın öbür gün başkasından duysaniz bunları daha mu iyi olurdur
İnanın niyetim film izlemekten başka bir niyetim yoktu. Sinemada film izlenir, film izlemek için gittim.Biz sinemaya gidince film izliyoruz olması gerektiği gibi ,siz yoksa farklı birşey mi yapıyorsunuz anlamadım ..?2.gün tavsiyeniz nedir çok merak ediyorum
Yani başka ne olabilir ki ,açıklama yapmanıza bile gerek yok 2.gün sinemaya mı gidilir diyen arkdşın şebeke sularına bir şey karıştı sanırım aklı selim bir cümle kuramamış.Görende otele gittiniz sanır afedersiniz. HAYAT KISA DOĞRU İNSAN ELBET ÇIKAR KARŞINIZA YANILGILAR ZATEN DOĞRU KARAR VERMENİZE YARDIMCI OLACAKTIR.gerisi teferruat...İnanın niyetim film izlemekten başka bir niyetim yoktu. Sinemada film izlenir, film izlemek için gittim.
Bu kk ilk başta çekici gelip evlendikleri kocalarin ilgisizliginden sevgisizliginden cinsel yetersizliğinden aldatmasindan şiddetinden bezmis kadınlar ile doluu! !!
Beraber bir gelecek kurulabilir misiniz ona bakın öncelikle bence
Ya ben mesela, ilk buluşmada elektrik alamadıysam o iş olmuyor, ya da patavatsız yersiz bir laf söylerse hemen bitiyor benim için, hoş bir şey değil tabi bu, zamanla belki seversin falan ama, ben olsam işi ilerletmezdim.Ayrıca ikinci buluşma için o hareketler erken olmuş, yani samimiyetsiz geliyor bana.
Yani başka ne olabilir ki ,açıklama yapmanıza bile gerek yok 2.gün sinemaya mı gidilir diyen arkdşın şebeke sularına bir şey karıştı sanırım aklı selim bir cümle kuramamış.Görende otele gittiniz sanır afedersiniz. HAYAT KISA DOĞRU İNSAN ELBET ÇIKAR KARŞINIZA YANILGILAR ZATEN DOĞRU KARAR VERMENİZE YARDIMCI OLACAKTIR.gerisi teferruat...
Zaten olması gereken de oydu tabi ki de bedeninize saygı gösterecek ama kolunu kolunuza değdirdi diye bu kadar iğreti duyuyorsaniz belli ki sizin de içinize hiç sinmemis.İnanın niyetim film izlemekten başka bir niyetim yoktu. Sinemada film izlenir, film izlemek için gittim.
Sizin sebekenize göre mi görüşte bulunacağım acaba??? Aklı selim cümleler için sizin aklınız doğrultusunda cümle kurma zorunlulugu mu var burada. Bu platformda konu sahibi konuyu her açıdan ele alanlar ile sıkıntısını paylaşıyor farklı görüşler kendisine yeni fikirler sunabilir daha onceden bakmadigi bir bakış açısı kazandırabilir. 2. Kez buluşmada sinemanın tercih edilmesi o henuz tanimadigi adamın konu sahibine saygısız davranmasina yol açacak kadar bir ortam sağlamış zaten konu sahibi de bu davranislardan cok rahatsiz olmus burda konu sahibinin sucu diye bir sey soz konusu degil. Ben yeterince tanımadığım ama erkek arkadaşım olma ihtimali olan biriyle 1. Veya 10. Veya 1000. Buluşmada da sinema tercih etmezdim bu benim düşüncem. Sinema tu kaka falan değil hic taninmayan sorulariyla isgillendiren guven vermeyen adam tu kaka burada bilmem anlatabildim miYani başka ne olabilir ki ,açıklama yapmanıza bile gerek yok 2.gün sinemaya mı gidilir diyen arkdşın şebeke sularına bir şey karıştı sanırım aklı selim bir cümle kuramamış.Görende otele gittiniz sanır afedersiniz. HAYAT KISA DOĞRU İNSAN ELBET ÇIKAR KARŞINIZA YANILGILAR ZATEN DOĞRU KARAR VERMENİZE YARDIMCI OLACAKTIR.gerisi teferruat...
+2 :)+1
Öküz öküz konuşmuş. Bir kadınla nasıl konuşulur bir fikri yok.
Evet iş görüşmesi gibi anlattı. Bende 7.kişiyim bu durumda. Aradığı iyi bir ilişki ve evlilik değil. Tensel temas ve vakit geçirme sadeceIkinci bulusmada gecmisini sormasi cok sacma bence..
Daha once 5 6 kisiyle evlilik dusuncesiyle gorustum demis bu dusunce bana cok yanlis geliyor evlilik aranmaz biriyle denk gelirsin hersey cok guzel gider o kisiyle aklina evlilik dusuncesi girer ben bununla evlenmeliyim dersin onunla hayal edersin herkezle hayalini kurmak ve bu evliligi ararken bulmak bana cok itici gelir..
Su katanlik kuytu yrrlere sanki sirf sarilmak icin gidiyo boyle tipler,ben oldan o dakika sogdum bityi gittiya, hicte romantik degil insan daha guzel ortamlarda elini tutmaya calisir,gerzek adamya film izlemeye gittin otur filmini izle adam gibi carpsaydinya bi tane
Zaten olması gereken de oydu tabi ki de bedeninize saygı gösterecek ama kolunu kolunuza değdirdi diye bu kadar iğreti duyuyorsaniz belli ki sizin de içinize hiç sinmemis.
Ben 2. Buluşmada sinemayı tercih etmezdim belki de çocuk sizi denedi sinema teklifi ile. Zaten konu 2. Bulusma degil 10. Bulusma bile olsa adamin icinize sinmemesi. Çünkü sinema hic tanimadiginiz bir adamın bu şekilde size davranmasina uygun bir ortam saglayabiliyor sizin tabi ki de bunda suçunuz yok bunlar o adamın terbiyesizligi. Bir de belli ki hareketlerden çok rahatsız olmuşsunuz böyle bir durumda adamın sürekli taciz etmesine izin vermeyin filmi bırakıp çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?