- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Tamam canim
Adimin onune @ isareti koyman yeterli cnmTamam canim
Tamam canım anladım ;-) yarın haber veririm ınşallah hayırlısı olurAdimin onune @ isareti koyman yeterli cnm
Canım ben beklemiyorum çok yeni evliydim 4 gun falan sürdü normal kanamaydi bu sonraki ay adetim gecikince doktor bebek var 7 haftalik ama kalp atışı yok dedi haftaya gel haftasina gittim hala 7 haftaliktiGeçmiş olsun canım. inşallah benim öyle degildir.nekadarlikti senin ogrendiginde bide normal adet mi gördün
Anladım canim.Bende yine hüsran yasiyacam ama yinede bi gideyim de kafam rahat olsun bari oyle mi boyle mi diye kendi mi yicegimeCanım ben beklemiyorum çok yeni evliydim 4 gun falan sürdü normal kanamaydi bu sonraki ay adetim gecikince doktor bebek var 7 haftalik ama kalp atışı yok dedi haftaya gel haftasina gittim hala 7 haftalikti
Bende okudum yarin guzel haberler alir konu sahibesi INŞALLAHMerakla sonucunu bekliyoruz :) sonuna kadar okudum valla
hayırlısı olsun bakalım. Allah gönlünüze göre versin inşallah.Kızlar saglikocagina testi gosterdigim doktor çift çizgi çıkmis dedi ama kan almiyorlarmis bugün.Bende hastaneye geldim hastanede ki doktor da adet görmüşsün olmaz öyle şey dedi pozitif saymadi testimi.ama içim rahat etsin diye kan testi yaptiriyorum
Kan verdnmi cnmKızlar saglikocagina testi gosterdigim doktor çift çizgi çıkmis dedi ama kan almiyorlarmis bugün.Bende hastaneye geldim hastanede ki doktor da adet görmüşsün olmaz öyle şey dedi pozitif saymadi testimi.ama içim rahat etsin diye kan testi yaptiriyorum
Verdim canım öğleden sonra sonuç al cam. zaten hiç pozitif sonuç al cam gibi gelmiyor doktor da zaten hiç umut vermedi adet gormussun olmaz öyle şey dedi.bide test yaptigin anda mi koyumu oldu dedi.ilk baş silik sonra koyu oldu dedim.olmaz öyle diyor. Benimde umudum yok zaten hayırlısı artıkBak onceki sayfalardada dedim negatif cikarsa uzulursun seni anlarim ama birsey kaybetmicksn cnm ama pozitif cikarsa bir sey kazancksn ve bu buyuk bi supriz olck sonuc negatif cikarsa lutfen sakin uzulme ben her ay cok uzuluyrdum ama elime birsey gecmiyordu suan herturlu sonuca acik bekle insallah guzel sonuc aliriz cnmmm
Hayirlisi neyse o olsun ama gitgide koyulasmasi bnde suphe uyandrdi bnmde bi ara silik cikmisti ama sennki gibi degil golgeydi 2 testimde 1 gun gecnce hala golgeydi hic koyulasmamsti yinede kan vermstm kafama takilmasin diye negatf cikmisti cokta uzulmemstm sonuc aylardr ayni gelimce cokta agir gelmedi sennki farkli o yuzdn cnmVerdim canım öğleden sonra sonuç al cam. zaten hiç pozitif sonuç al cam gibi gelmiyor doktor da zaten hiç umut vermedi adet gormussun olmaz öyle şey dedi.bide test yaptigin anda mi koyumu oldu dedi.ilk baş silik sonra koyu oldu dedim.olmaz öyle diyor. Benimde umudum yok zaten hayırlısı artık
Ben geçen ay ovulasyon testi yaptığımda 21.gün koyulasmaya başlamıştı.aynı bende ağrı olmuştu biraz bide akintidanda belli oluyordu zaten.hepsini değerlendirdim yumurtlama zamanimin ama yinede olmadı ışte.tabi bi mucize olupta ogleden sonra pozitif çıkmazsa.hiç ümidim yokta içim rahat etmiş olur isteBnmde bugun yumurtlmann 5. Gunu erkn yumurtladm ama adet olckms gibi sancm var normalde 14. Gun yumurtlama dyolar bnm 9. Gun oldi 3 gundr kasiklarm agrydu bu gun adet sancisi gibi
Kacta cikiyr sonuc cnm bnm bu sancilardan gebelik pek gelmiyor aklimada kist falan vardr dye korkuyrm bnde bu adetten sonra bi kontrole gdm bisey yoksada klomen kullnim diyrm bklmBen geçen ay ovulasyon testi yaptığımda 21.gün koyulasmaya başlamıştı.aynı bende ağrı olmuştu biraz bide akintidanda belli oluyordu zaten.hepsini değerlendirdim yumurtlama zamanimin ama yinede olmadı ışte.tabi bi mucize olupta ogleden sonra pozitif çıkmazsa.hiç ümidim yokta içim rahat etmiş olur iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?