Ikinci cizgiyi goren varmi?

Kacta cikiyr sonuc cnm bnm bu sancilardan gebelik pek gelmiyor aklimada kist falan vardr dye korkuyrm bnde bu adetten sonra bi kontrole gdm bisey yoksada klomen kullnim diyrm bklm
İki gibi falan ama ben birazdan hazırlanıp giderim hastaneye. bu soğukta da boşu boşuna kendime is çıkarıyorum ya doktor bile güldü adet gorduysen olmazsin hamile diye

İki gibi falan ama ben birazdan hazırlanıp giderim hastaneye. bu soğukta da boşu boşuna kendime is çıkarıyorum ya doktor bile güldü adet gorduysen olmazsin hamile diye
Bence pozitif sonuc alicaksin icime oyle doguyo bizim komsu 9 ay adet oldu hamile oldugunu anlamadik kilosuda vardi kadin wc de dogurdu hepimiz sasirdik rabbim ol dedigi zmn onune gecicek bisey yok cnm

Öğrendim ama yinede doktora gitmem lazım lütfen dua edin hayırlısı olsun

Yeni yerlesiyoda olabilir ama kimyasal olsa dun ki neden daha koyu ciksin aklimi o kurcaliyo dr git bakalim cnm bi me diycek

Şimdi gidiyorum doktora
Ya cok dua ettim senn icin belkide bnm dedigim gibi adetten once gebe kaldn ustune gordun ve yeni olabilir insallah oyledir doktr ne derse desin sen tekrarla testi tmm mi insallah bnm dusundgm cikar yaaaaaa

2 gün sonra benzer testi mutlaka tekrarla doktor da şu anda net birşey söylemeyecektir büyük ihtimalle inşallah bebeğin seninledir

İnşallah canım sıra bekliyorum su anda inşallah yeni olduğu için düşüktür.Ben dostinekste aldım adetliyken insllah bişey olmaz

İnşallah canım sıra bekliyorum su anda inşallah yeni olduğu için düşüktür.Ben dostinekste aldım adetliyken insllah bişey olmaz
Merak etme ben de gebe kaldığım ay hala içiyordum dostineks doktorum öğrenince bırakman yeterli bir sıkıntı olmaz dedi

Merak etme ben de gebe kaldığım ay hala içiyordum dostineks doktorum öğrenince bırakman yeterli bir sıkıntı olmaz dedi
İnsallah Benimde sıkıntı olmaz inşallah su değer gitgide yükselir. bugünde cuma Allahım hayırlısı ile dua mi kabul eder inşallah.su devlet hastaneleride kalabalık oluyor ışte bekliyorum hala da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…