İki gibi falan ama ben birazdan hazırlanıp giderim hastaneye. bu soğukta da boşu boşuna kendime is çıkarıyorum yaKacta cikiyr sonuc cnm bnm bu sancilardan gebelik pek gelmiyor aklimada kist falan vardr dye korkuyrm bnde bu adetten sonra bi kontrole gdm bisey yoksada klomen kullnim diyrm bklm
Bence pozitif sonuc alicaksin icime oyle doguyo bizim komsu 9 ay adet oldu hamile oldugunu anlamadik kilosuda vardi kadin wc de dogurdu hepimiz sasirdik rabbim ol dedigi zmn onune gecicek bisey yok cnmİki gibi falan ama ben birazdan hazırlanıp giderim hastaneye. bu soğukta da boşu boşuna kendime is çıkarıyorum yadoktor bile güldü adet gorduysen olmazsin hamile diye
Ah canım keşke benimde öyle olsa valla mutluluktan havalara ucarim ama nerde bende o şansBence pozitif sonuc alicaksin icime oyle doguyo bizim komsu 9 ay adet oldu hamile oldugunu anlamadik kilosuda vardi kadin wc de dogurdu hepimiz sasirdik rabbim ol dedigi zmn onune gecicek bisey yok cnm
ne çıktı sonuç ben de merak ettim vallaÖğrendim ama yinede doktora gitmem lazım lütfen dua edin hayırlısı olsun
iki gün sonra artışa mı geçecek yoksa düşüşe mi o zaman anlaşılır ancak9.50 sizce kimyasal miydi
Şimdi gidiyorum doktora
Ya cok dua ettim senn icin belkide bnm dedigim gibi adetten once gebe kaldn ustune gordun ve yeni olabilir insallah oyledir doktr ne derse desin sen tekrarla testi tmm mi insallah bnm dusundgm cikar yaaaaaaŞimdi gidiyorum doktora
Bazi gebelik testleri artik 10 mlu olcebiliyr umarim oyledr insallah cok heyecnlndm sevndmde insallah sevncmz daim kalirYeni yerlesiyoda olabilir ama kimyasal olsa dun ki neden daha koyu ciksin aklimi o kurcaliyo dr git bakalim cnm bi me diycek
Merak etme ben de gebe kaldığım ay hala içiyordum dostineks doktorum öğrenince bırakman yeterli bir sıkıntı olmaz dediİnşallah canım sıra bekliyorum su anda inşallah yeni olduğu için düşüktür.Ben dostinekste aldım adetliyken insllah bişey olmaz
İnsallah Benimde sıkıntı olmaz inşallah su değer gitgide yükselir. bugünde cuma Allahım hayırlısı ile dua mi kabul eder inşallah.su devlet hastaneleride kalabalık oluyor ışte bekliyorum hala da.Merak etme ben de gebe kaldığım ay hala içiyordum dostineks doktorum öğrenince bırakman yeterli bir sıkıntı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?