İkinci çocuğu isteyenler...

Canım adet değildir inşallah yerleşme kanaması gibi bir şeydir şu an durum ne peki adet oldun mu 2.5 yıl içinde bi doktora göründün mü hiç canım

hayır ben 1 kere 2 aylık kalp atışı olmadığından kürtaj oldum bir kerede doktor anlamadı hamile oldugumu öyle düşük yaptım 2,5 sene içinde oluyor bunlar

hayır ben 1 kere 2 aylık kalp atışı olmadığından kürtaj oldum bir kerede doktor anlamadı hamile oldugumu öyle düşük yaptım 2,5 sene içinde oluyor bunlar
Hmm anladım canım Allah yaşatmasın bir daha böyle şeyler inşallah en kısa zamanda sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin bize rabbim

Yine regl oldum . Tatilde stressiz belki olur diye düşünmüştüm. Sahilde gözlerim doldu. Olmayacak galiba bir daha hiç.... şu an çok üzgünüm...

Yine regl oldum . Tatilde stressiz belki olur diye düşünmüştüm. Sahilde gözlerim doldu. Olmayacak galiba bir daha hiç.... şu an çok üzgünüm...
Canım benim seni anlayabiliyorum rabbim her şeyin iyisini bilir hakkında hayırlısı neyse o olsun seni ailenle mutlu huzurlu yasatsın inşallah

Haber varmi arkadaslar
Biz eylulde tup bebek tedavisi basliyoruz zor bir surec bekliyor beni bakalim hayirlisi bir kapali miyon operasyonu var bu surecte

A anneveoglusu canım dün doktora gittim. Sağ tüp olmadığı için gebelik şansı düşüyor dedi. Adetin ikinci günü gel eğer kist falan yoksa ilaç başlayalım dedi. 3-5 ay içinde olmazsa tüp bebek düşün dedi. Folik asit verdi. 2 hafta sonra gideceğim tekrar. Umarım kist falan olmaz da tedavi başlayabilir. Allah hayırlı, sağlıklı, güzel, akıllı evlatlar nasip etsin hepimize....

merhaba kızlar. ikinci miniği düşünen olarak bende aranızdayım.ilk hamilelik hemen olmuştu.bu da öyle olur sandım ama malesef 4 aydır sonuç negatif.geçen ay dr gittim polikistik over var dedi diyabet ilaçları verdi ama kullanmıyorum.soğan kürü yaptım.şimdi 18eylülde adet olacağım.belirtilerim de var zaten hiç ümitlenmiyorum oyüzden.ama soğan kürüne birkaç ay devam edip hala o0lmazsa ilaç düşünüyorum.inşaallah sabırlar tükenmeden gelir bebişler.

canım hayırlısı ile gelir inşallah. yaşın kaç canım

ben 5 yıldır bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…