- Konu Sahibi duygusalannee
-
Canım adet değildir inşallah yerleşme kanaması gibi bir şeydir şu an durum ne peki adet oldun mu 2.5 yıl içinde bi doktora göründün mü hiç canım2,5
2,5 senedir istiyorum az önce afedersiniz lavaboya gittim iç çamaşırımda iki damla leke gördüm acaba kırmızı renkti iç çamaşırım leke kırmızımı kahverenkmi anlamadım ama leke gelmiş gördüm yani rüyamdada adet olmuştum yok heralde bende
Eşin göründü mü peki bi doktora? Peki senin için hiçbir ilaç tedavisi vs gebeligi kolaylastırıcı bir şey yapılmadı mı?göründüm evet problem yok hiç bişey yok
Hmm anladım canım Allah yaşatmasın bir daha böyle şeyler inşallah en kısa zamanda sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin bize rabbimhayır ben 1 kere 2 aylık kalp atışı olmadığından kürtaj oldum bir kerede doktor anlamadı hamile oldugumu öyle düşük yaptım 2,5 sene içinde oluyor bunlar
inşallah yarın test yapacağım bakalım sabahtan .gecen ay 27 sindee başladı adetim.çıkarmı bilmiyrurm ama .Hmm anladım canım Allah yaşatmasın bir daha böyle şeyler inşallah en kısa zamanda sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin bize rabbim
Çıkabilir canım çıkmazsa da sen hemen bozma moralini belki biraz daha erken olabilir birkaç gün gecikmeyle daha net sonuç alınıyorinşallah yarın test yapacağım bakalım sabahtan .gecen ay 27 sindee başladı adetim.çıkarmı bilmiyrurm ama .
malesef çıkmadıÇıkabilir canım çıkmazsa da sen hemen bozma moralini belki biraz daha erken olabilir birkaç gün gecikmeyle daha net sonuç alınıyor
Test mi yaptın canım ben de yaptım bugün çok 1 saat sonra silik çizgi çıkmış ama güvenemiyorum hiç adet olacakmisim gibi de bir halim var yarın tekrarlayacam testi bakalımmalesef çıkmadı(
Canım benim seni anlayabiliyorum rabbim her şeyin iyisini bilir hakkında hayırlısı neyse o olsun seni ailenle mutlu huzurlu yasatsın inşallahYine regl oldum. Tatilde stressiz belki olur diye düşünmüştüm. Sahilde gözlerim doldu. Olmayacak galiba bir daha hiç.... şu an çok üzgünüm...
Canım belkide hala biraz erkendir adet olana kadar yolu var bekle bakimvalla yaptım ama bşey cıkmadı çok üzgünüm her belirti var ya
Ben haftaya doktora gideceğim bakalım, gebelik için tedavi isteyeceğimHaber varmi arkadaslar
Biz eylulde tup bebek tedavisi basliyoruz zor bir surec bekliyor beni bakalim hayirlisi bir kapali miyon operasyonu var bu surecte
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBen haftaya doktora gideceğim bakalım, gebelik için tedavi isteyeceğim
merhaba kızlar. ikinci miniği düşünen olarak bende aranızdayım.ilk hamilelik hemen olmuştu.bu da öyle olur sandım ama malesef 4 aydır sonuç negatif.geçen ay dr gittim polikistik over var dedi diyabet ilaçları verdi ama kullanmıyorum.soğan kürü yaptım.şimdi 18eylülde adet olacağım.belirtilerim de var zaten hiç ümitlenmiyorum oyüzden.ama soğan kürüne birkaç ay devam edip hala o0lmazsa ilaç düşünüyorum.inşaallah sabırlar tükenmeden gelir bebişler.
Canım belkide hala biraz erkendir adet olana kadar yolu var bekle bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?