- 18 Temmuz 2016
- 62
- 51
- 8
- 41
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Kesinlikle katılıyorum kızlar bende bekledim 7 yıl büyüsün diye, şimdi olmuyor işte. ..canım rahim tembelleşiyormuş bende hemen kalacam sanmıştım meğerse o tembellik 6 ayla 1 sene kadar sonra toparlanırmış ben korunmayı bıraktığım zaman 11. ayda gebe kaldım geç kalıyoz malesef çocuk büyüsün ben biraz daha hazır olayım derken şimdide uğraş dur hayırlısı olsun inşallah
Slm arkadaşlar benim bir cocugum var 8 yasinda simdi kardeşi olsun istiyoruz 9 aydır ama malesef tutturamıyoruz..ilk çocukta zorlanmıs olsaydım bu kadar sasırmazdım,sizce ne gibi sorun olabilirki benim gibi ikinci cocugu isteyip tutturamayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum..
canım ben 2.ye karar verdiğimde 3 ay olur diye bekledim 4 ayda artık asabım bozuldu takıntı oldu denemediğim kürler felan kalmadı 9. ayda karar verdim doktora gitmeye ama artık kafama takmamayada karar verdim kafama takmadığım ay içerisinde Hamile kalmışım birazda oluruna bırakmak gerekiyor ama işte adet bitip yumurtlama zamanında n sonra insanın kafasındaki acabalar başlıyor
Kesinlikle katılıyorum kızlar bende bekledim 7 yıl büyüsün diye, şimdi olmuyor işte. ..
yok canım bende bekliyorum ekim ayında 12. haftasında bebeğimi kaybettim 3 ay korundum ama hala olmuyor bıraktığım zamandan beri .Benim kızımda isyanlarda arkadaşlarımın kardeşi var benim neden yok diye Allah yüzümüze baksın inşallahOfff canım yaaa kafaya nasıl takmiycam oğlum bir yandan isyanlar da kardes istiyo , eşim olsada olur olmasada olur 1 cocugumuz var diyo fakat 2 sene oldu tık yok... Yaşım geciyoooo... sen suan hamilemisin tatlım?
Canim sana birsey sorucam yumurta takibi yaptırdinmi hiç? Yumurtlamadigini testle mi belirledi dr merak ettim? Ben bircok kez yumurta takibi yaptırdım her seferinde ultrasonda yumurta olmasi gerektiği şekilde gelişmiş gözüktü de acaba dedim bu testi hiç yapmadılar bana daha mı net çıkıyor yumurtlamanin olup olmadığı? ?adetin 3. Günü diğeri 21. Günmüydü bilmiyorum ama adetimin gelmesini bir hafta falan var dı sanırim...ilk muayene olmaya gittigim gün yapildi
Ciddimisin çok üzüldüm yaaaa... Rabbim umarim bize bu duyguyu birkez daha yaşamayı nasip eder hayirlisiyla. Aynen canım benimki de herkesin kardeşi hemen oluyo bizim olmuyo diye cildiriyor.. Anlatamıyosun da !!! Sağlıklı sıhhatli hayırlı birer evlat daha nasip olur insallahhhh isteyen herkese. ...yok canım bende bekliyorum ekim ayında 12. haftasında bebeğimi kaybettim 3 ay korundum ama hala olmuyor bıraktığım zamandan beri .Benim kızımda isyanlarda arkadaşlarımın kardeşi var benim neden yok diye Allah yüzümüze baksın inşallah
Amin canım inşallah ramazandan doktora gitmiştim Aşılamaya karar vermiştim oda alttan muayne etti simir aldı sorun yok dedi Narsuyu arısütü propolist ve omg3 kolay hamile kalmam için eşlerle birlikte kullanılacakmış reçeteyi verdi hamile kalınca gel demişti ramazan bayram derken bu ay artık bide onları alıp deneyecem kısmet inşallah Allah herkese nasip etsin Hayırlı evlatlarCiddimisin çok üzüldüm yaaaa... Rabbim umarim bize bu duyguyu birkez daha yaşamayı nasip eder hayirlisiyla. Aynen canım benimki de herkesin kardeşi hemen oluyo bizim olmuyo diye cildiriyor.. Anlatamıyosun da !!! Sağlıklı sıhhatli hayırlı birer evlat daha nasip olur insallahhhh isteyen herkese. ...
İnşallah tatlım .. sen kullan ise yararsa bende denerim canım bakalım. Ama bu bekleyiş gerçekten zor!!! Her regl yaklaştığında umitlenmek, her belirtiyi ona yormak, olmayınca yine hüsran. . Bu ay 1 gün geciktim inanılmaz bi sevinç doldu içim. .. ama yine hüsran... Yüce mevlam yüzümüze gülsün inşallah. ..Amin canım inşallah ramazandan doktora gitmiştim Aşılamaya karar vermiştim oda alttan muayne etti simir aldı sorun yok dedi Narsuyu arısütü propolist ve omg3 kolay hamile kalmam için eşlerle birlikte kullanılacakmış reçeteyi verdi hamile kalınca gel demişti ramazan bayram derken bu ay artık bide onları alıp deneyecem kısmet inşallah Allah herkese nasip etsin Hayırlı evlatlar
amin canım inşallahİnşallah tatlım .. sen kullan ise yararsa bende denerim canım bakalım. Ama bu bekleyiş gerçekten zor!!! Her regl yaklaştığında umitlenmek, her belirtiyi ona yormak, olmayınca yine hüsran. . Bu ay 1 gün geciktim inanılmaz bi sevinç doldu içim. .. ama yine hüsran... Yüce mevlam yüzümüze gülsün inşallah. ..
Testle anladılar canım bende 9 aydır iatiyorum olmayınca doktora gittim ilk önce yumurtlama testi yaptı kaln aldılar sonra adetin 3. Günü gel hormon testi için dedi doktor gittim tekrar kan verdim iki testin sonucuna bakti doktor haziran ayında yumurtlamamişsın dedi klomen verdi..ama devlet hastanesiydi yumurta takibi icin cagirmadı agustos ayinda ilacı kullandıktan 2 gün sonra özel hastaneye gidicem takip icinCanim sana birsey sorucam yumurta takibi yaptırdinmi hiç? Yumurtlamadigini testle mi belirledi dr merak ettim? Ben bircok kez yumurta takibi yaptırdım her seferinde ultrasonda yumurta olmasi gerektiği şekilde gelişmiş gözüktü de acaba dedim bu testi hiç yapmadılar bana daha mı net çıkıyor yumurtlamanin olup olmadığı? ?
Ay cok moral oldu sağol... benim ilk çocugumdan sonra oldu hamileliğim üçüzdü ozaman icin durumumdan dolayi aldirmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyorum..Nasip yaa herşey allahtan ben istiyorum allah ne zaman nasip ederse artık..Allah evladıma sağlıklı uzun ömür versin..Senin durumunu yaşayan bi kaç tanıdığım var bi tanesinin ilk çocuğundan sonra 17 yıl çocuğu olmadı tedavi gördü doktor ona yumurtalik lar tembellesmis dedi bi kaç ameliyat geçirdi sonra hamile kaldı
Ay cok moral oldu sağol... benim ilk çocugumdan sonra oldu hamileliğim üçüzdü ozaman icin durumumdan dolayi aldirmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyorum..Nasip yaa herşey allahtan ben istiyorum allah ne zaman nasip ederse artık..Allah evladıma sağlıklı uzun ömür versin..
Bence kan pihtilasmasi testi yaptir. Bende 11. haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.1,5 yıl sonra hamile K alabildimMerhaba Bende 2. cocuk isteyenlerdenim 8 yaşında bir kızım var korunmayı bıraktıktan sonra bir sene sonra gebe kaldım 12. haftamda kalbi durdu kürtajdan sonra 5 aydır hamile kalamıyorum Allah isteyen herkese Nasip etsi Hayırlı evlat inşallah ...
8.5 yıl aradan sonra 4 ay çok kısa bi süre canımÇok gecikme derim. Ben bekledim 8,5 yıl istediğim an tekrar olur sandım ama 4 ay oldu hala bebiş yok. Böyle olacağını bilsem daha erken denerdim...
Haklısın, ne bileyim ilkinde hemen olmuştu. İnsan hep öyle olacak sanıyor8.5 yıl aradan sonra 4 ay çok kısa bi süre canım
.1 yılı gözden çıkart rahim anca kendini toparlar
Anladım canım. İnşallah Rabbim en kisa surede hayirlisiyla kabul eder dualarimizi...Testle anladılar canım bende 9 aydır iatiyorum olmayınca doktora gittim ilk önce yumurtlama testi yaptı kaln aldılar sonra adetin 3. Günü gel hormon testi için dedi doktor gittim tekrar kan verdim iki testin sonucuna bakti doktor haziran ayında yumurtlamamişsın dedi klomen verdi..ama devlet hastanesiydi yumurta takibi icin cagirmadı agustos ayinda ilacı kullandıktan 2 gün sonra özel hastaneye gidicem takip icin
Allahtan ümit kesilmez insallah en kısa zamanda kalırsın:)Haklısın, ne bileyim ilkinde hemen olmuştu. İnsan hep öyle olacak sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?