hamilelik birşey değilde.. ya o lohusalık dönemi yokmu kabus gibi resmen: gelen giden, uykusuzluk... gaz sancıları.. artı birde evde ilk çocuğun dersleri buna ek olacak ..aman allahım bana göe değil galiba..offf çocuğumu tek bırakmakta istemiyorum ama..ya ben nasıl karar vereceğim bilmiyorum.
bende istiyorum ikinciyi 8yaşıda bi oğlum var bende 30yaşındayım...ama kısmet olmadı 3aylık bebeğim karnımda kalbi durdu aldılar...oğlum için çok istiyorum bi kardeş çünkü çok istiyo....
ıkı cocugum var ama bı tane daha olmasını kalben istıyorum ama aklen olmaz dıyorum yasım daha genc nıye olmasınkı dıyorum insanın bı cocugu olması buyuk bı nımet bunun için ugrasan aglayan okadar cok insan varkı bu nimet elımızdeyken ıyı kullanalım dıyorum ama şartlar.....boshayallersmile
Benimde eşim istemiyor ben istiyorum
Yani fikrini bile paylaşmadı beyfen di ama ben öle
karar verdim konuyu kapatınca sanırsam istemiyor
benimde kızım 1. sınıfa başladı ileride
teyze hala olsun
ben ölürsem dayanağı olsun.
Eşler kimi beklemişki çocuk beklicekler
sonra hayatta tek kalacak...
öfff eşimi ikna mı etmeliyim
yok sa ayyyyy ne yapmalıyım ben
bende çalışıyorum ilk kızım 6 aylıktı çalışmaya
başladım opuyorumnanaktan
büyük çocuğun derslerini etkiler diye korkuyorum..
kendıne guvenıyorsan ,maddı ımkanın varsa hemen doğur
Çok ince eler, sık dokursan tek çocukla kalırsın,
İlerde çocuğuna yoldaş lazım, kardeşlerimizle paylaştığımız güzellikleri neden çocuklarımıza çok görelim ?
2.çocukta anneliğini daha bir bilinçli ve doya doya yaşıyor insan,
Ben 2.yi yaptım ve gerçekten hepimiz çok mutluyuz,
Kızımın sınıf arkadaşının anneleri halen düşünmekte benim ufaklık 2 yaşına girdi bile,
Onlarada aynı şeyleri söylüyorum,
Niyetiniz varsa biran önce harekete geçinkaydirigubbakcemile3
maddi olarak kenara para attıktan sonra bence yapın.. sonra pişmanlık yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?