İkinci çocuğu yapmalı mıyız? çok kararsızım

bençe bi denemelisin 2 çocugu sonçta o ğünler kalıçı değil geçici ğeçip ğider

herkes tek cocuk yalniz olur ilerde demis
benim bi arkadasim var tek cocuk, kardes kavramini hic bilmiyor dolasiyla eksikligin de hissetmiyor hic, bazen soruyorum da hic orali bile degil...Arkadaslari ve cevresiyle gayet mutlu, kardesinden daha yakın olabilecek arkadaslari var. Ustelik tek cocuk olmanın avantajlarindan yararlandigini soyluyor, evlensem ailem herseyi bana yapacak diyor...

Ayrica kardesi olup ta cok soguk duranlar da var yani kardes gibi degil de 7 kat yabanci gibi...

2 cocuk olunca ilerde destek olmalari, iyi anlasmalari garanti degil yani

bende istiyorum ikinciyi 8yaşıda bi oğlum var bende 30yaşındayım...ama kısmet olmadı 3aylık bebeğim karnımda kalbi durdu aldılar...oğlum için çok istiyorum bi kardeş çünkü çok istiyo....

bende istiyorum ikinciyi 8yaşıda bi oğlum var bende 30yaşındayım...ama kısmet olmadı 3aylık bebeğim karnımda kalbi durdu aldılar...oğlum için çok istiyorum bi kardeş çünkü çok istiyo....

al benden de o kadar, bir karar versek gerisi gelicek te...nasıl gelicek... gelip giderken bizden ne götürecek orasını allah bilir
:CüvCüv:

ben şahsen uzun bizaman en az 4-5 yıl düşünmüyorum.gerçi eşime hep çocuk istemiyor imajı veriyorum çünkü beni kv.demler çok yıprattı.bazı şeyler yerine oturmadan çocuk düşünmüyorum.

Benimde eşim istemiyor ben istiyorum
Yani fikrini bile paylaşmadı beyfen di ama ben öle
karar verdim konuyu kapatınca sanırsam istemiyor

benimde kızım 1. sınıfa başladı ileride
teyze hala olsun
ben ölürsem dayanağı olsun.
Eşler kimi beklemişki çocuk beklicekler
sonra hayatta tek kalacak...

öfff eşimi ikna mı etmeliyim
yok sa ayyyyy ne yapmalıyım ben
bende çalışıyorum ilk kızım 6 aylıktı çalışmaya
başladım opuyorumnanaktan

ıkı cocugum var ama bı tane daha olmasını kalben istıyorum ama aklen olmaz dıyorum yasım daha genc nıye olmasınkı dıyorum insanın bı cocugu olması buyuk bı nımet bunun için ugrasan aglayan okadar cok insan varkı bu nimet elımızdeyken ıyı kullanalım dıyorum ama şartlar.....boshayallersmile

üçüncüyümü düşünüyorsun aman allahım ben ikinciye karar veremezken :1shok:

ben kucugum sizden ama biliyormusunuz dediginiz gibi zaman akip gidiyor.cocugunuz da bi kardesle daha mutlu olur.Bende cok istiyorum ama su anda gercekten esim yeterince kazanmiyor,ama ona ragmen bile isterim yapmaya.cocuguma arkadas olsun diye,

opuyorumnanaktan benimmki 2.5 yasina geldi ben hala calismiyorum ya,birakamiyorum onu.Imkaniniz varsa yap ya,3 cunu bile yap.Ben cok istiyorum ,kocamda istiyorum ama dedigim gibi daha kendimize bi yer bulamadik bu hayattaeyvahedigeldismile

Çok ince eler, sık dokursan tek çocukla kalırsın,
ılerde çocuğuna yoldaş lazım, kardeşlerimizle paylaştığımız güzellikleri neden çocuklarımıza çok görelim ?
2.çocukta anneliğini daha bir bilinçli ve doya doya yaşıyor insan,
Ben 2.yi yaptım ve gerçekten hepimiz çok mutluyuz,
Kızımın sınıf arkadaşının anneleri halen düşünmekte benim ufaklık 2 yaşına girdi bile,
Onlarada aynı şeyleri söylüyorum,
Niyetiniz varsa biran önce harekete geçin kaydirigubbakcemile3

tamam harekete geçelimde öyle birşey ki bu geri dönüşü olmayan bir karar..pişman olurmuyum acaba?

maddi olarak kenara para attıktan sonra bence yapın.. sonra pişmanlık yaşarsınız.

maddi olarak kenara para attıktan sonra bence yapın.. sonra pişmanlık yaşarsınız.

sardı korkular gelecek yıllar...uykusuz geceler gaz sancıları diş sancıları aşıları kontrolleri artı büyük çocuğun dersleri...tam sıyırmalık gibi düşününce...

bence 2 çocuk olmalı sadece kendin için düşünme oğlun içinde düşün çünkü bir kardeşi olması çok iyi iyi yada kötü günüde bir kardeşi olmasını istemzmiysdin her zaman sen ve babası olmuyacak siz olmayınca ona desdek çıkacak birilerin olması gerekiyor benim düşüncem birde tabi durumunuz yoksa onu bilemem ama 2 çock olsun ndiyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…