- Konu Sahibi HurremSultan
-
ay inşallah hadi bakalım. belki enfal in dedigi gibi yerlesmedir.Ahhhhh ağzından balll damlıyor vallahi ama sanmam yaa böyle kahvemsi bi akıntı gibi tam.kanama da değil ama bugün smear testinden sonra oldu bklm hicccc test falan yapasım yok zaten olmadığından emin gibiyim göğüslerimde ağrı var ama adetime yakın zaten oluyor hoş ben adetime yakın bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum zaten
evt ya inşallah içime doğaar benim böyle şeyler ayıptır söylemesi.....ay inşallah hadi bakalım. belki enfal in dedigi gibi yerlesmedir.
İnşallah enfalcim yaa dediğin gibi çıkarsa dile benden ne dilersen bu arada arkadasım hocaya dua yazdırmış bebek için okunan bi duaymış elime geçsin buraya yazarım inşallah Allahın izni ile bizede vesile olur o duaevt ya inşallah içime doğaar benim böyle şeyler ayıptır söylemesi.....
tuzlu leblebi ve galetalar iyi geliyor bulantıyı yatıştırmaya birde tuzlu çubuk kraker ne yemiştim oğlanda çubuk krakeri
inşallah sağlıkla kucağında gör evladını[
Kraker yiyorum canım ama leblebi yiyim bide onu deneyim güzel dileğin için teşekkür ederim canım sağol..
inşallah canım inanİnşallah enfalcim yaa dediğin gibi çıkarsa dile benden ne dilersen bu arada arkadasım hocaya dua yazdırmış bebek için okunan bi duaymış elime geçsin buraya yazarım inşallah Allahın izni ile bizede vesile olur o dua
inşallah kendime güzel bir dua programı yaptım inşallah adetim bitsin son hızla başlamayı düşünüyorum.. sende duamdasın canım inşallah güüzel haberler alalım bu 2015 in son ayında son günlerinde....Enfal97 tabii CNm en azında sevap olur ki her duanın ya bu dunya da Yada ahirette karşılığı var CNm duaya devam :) aklimdasiniz sizde beni anın dualarınızda CNm :) HurremSultan CNm ya ins bat gunun gelmez kırmızılar bu ay guzel bir habere cok ihtiyacımız var o haberi senden alalım seninde dertlerin bitsin insaallah
Kızlar Hepinizi ekledim listeye, hamilelik işini düşünmemeye çalışıyorum ama çok münkün olamıyor tabii Normalde regl günüm bugün ama yumurtala geç gelişti ve çatladığı için dr 2-3 gün atar demişti. Hala hiç belirti yok. Nasipten de ötesi yok, rabbim Hayırlsını versin inşallah ama böyle de gergin hissediyorum. Offf Test yapsam mı ki ya ama söz de verdim eşime bilemiyorum.
Hsg icin 9 ay az degil miBenide eklermisin listeye belki uğurlu gelir..
Yaş 28, 9 aydır 2. için uğraşıyorum.. 4 yaşında bir oğlum var.. 2 aydır da klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum.. Eğer bu ay regl olursam hsg çeklicem
Sat 14 Kasım
BAT09 Aralık
Hsg icin 9 ay az degil mi
stres yapma cnm inşallah bebeğin seninledir ovulasyon gününü bilmiyorsan hiç test yapma şimdi negatif çıkar gereksiz canın sıkılırKızlar Hepinizi ekledim listeye, hamilelik işini düşünmemeye çalışıyorum ama çok münkün olamıyor tabii Normalde regl günüm bugün ama yumurtala geç gelişti ve çatladığı için dr 2-3 gün atar demişti. Hala hiç belirti yok. Nasipten de ötesi yok, rabbim Hayırlsını versin inşallah ama böyle de gergin hissediyorum. Offf Test yapsam mı ki ya ama söz de verdim eşime bilemiyorum.
İnşallah canım, Normalde dr c.tesiye kadar olmazsan gel dedi. Yumurtlama gününü biliyorum bugün 13. gün yumurtlama sonrası ama geç oldu bu ay normalde 13. gün çatlıyordu bu ay 17. gün çatladı bu durumda reglinde 3-4 gün kayabilir dedi dr. O yüzden negatif çıkar zaten nokta kadar bile belirti yok çünkü. Hayırlısı artık canım. Rabbime hep dua ettim yine aynı şeyleri yaşayacaksam hiç hamile olmayayım diye, hayırlısı neyse o olur inşallah....stres yapma cnm inşallah bebeğin seninledir ovulasyon gününü bilmiyorsan hiç test yapma şimdi negatif çıkar gereksiz canın sıkılır
Ahh cnm yaa Rabbim inşallah nasip eder evlatlarımıza birer kardeş bende dün kan ve smear testi verdim bklm smeardan sonra biraz kanamam oldu ama bugün bişi yok bat 13 eger dahada erken olmazsa inşallah hiç olmazda bu ay ne umutluyum ne umutsuz hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaİnşallah canım, Normalde dr c.tesiye kadar olmazsan gel dedi. Yumurtlama gününü biliyorum bugün 13. gün yumurtlama sonrası ama geç oldu bu ay normalde 13. gün çatlıyordu bu ay 17. gün çatladı bu durumda reglinde 3-4 gün kayabilir dedi dr. O yüzden negatif çıkar zaten nokta kadar bile belirti yok çünkü. Hayırlısı artık canım. Rabbime hep dua ettim yine aynı şeyleri yaşayacaksam hiç hamile olmayayım diye, hayırlısı neyse o olur inşallah....
Dün oğlum diyor ki anne bebek işleri ne durumda ? Olacak annecim hala zamanını bekliyor dedim. Ne gelmek bilmez bebekmiş diyor.Ama bu sefer geçen seferki gibi olmasın diyo, gerçek bebek olsun...ilk kimyasaldan sonra ona dr lar yanlış bakmış aslında bebek yokmuş demiştim.
İnşallah cnm çevremden de hamile haberleri alıyorum ama siz farklısınız sizlerden birinin hamile olduğunu duyunca çok ama çok mutlu oluyorum bklm adetime az kaldı 13ünde olurum belkide daha erken inşallah dediğiniz çıkarda adet falan olmam sağolun desteğiniz için dua elime geçsin tabiki paylaşicm hiç paylaşmaz olurmuyuminşallah canım inandilfeza nın dediği gibi güzel haberlere müjdelere çok ihtyacımız var en son azerin hamile kaldı üçüzlere sonrasında güzel haber alamadık... inşallah sen ve HurremSultan bize güzel haber verecekler... duayı bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?