İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

dün sanki biri tet yaptıracaktı sonuç ne çıktı merak ettim haber var mı çatlatma iğnesi vurulmuştu yanlış hatırlamıyorsam

Slm kızlar ben geldim Nasılsıniz bakalim hamis haberi varmi? Biliyorsunuz ben bu ay rahim filmi çektirdim adetime 2 gün kala idrar test yaptim malesef negatif çıktı adet tarihim ayin 5 ama ben hala adet olmadım acaba rahim filmi adetimin düzenini değiştirmiş olabilirmi aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmi? Ya bide ben 2 haftadır grip belasıyla ugrasiyom acaba adetimin gecikme nedeni bu olabilirmi ?bu ay çok umutluydum gebe kalırım diye Kızkardeşim le adet tarihlerimiz aynı oda bu ay düşünmeye başladı ve o hamile çok şükür hemen oldu. Neyse lütfen cvpsiz bırakmayın beni ne yapmalıyım tekrar Bi test yapsam mi? Tekrar negatif sonuç almak istemiyorum...

kızlar 7.haftamdayım ve miğde bulantılarım başladı kesmek için tuzlu bişeyler yiyim diyorum ondada tansiyon problemim var bişey olur mu diye endişe ediyorum..KAN ve İDRAR tahlilimi yaptırdım bugün kalp atışı ve kese iyi dedi dr. sadece idrarda enfeksiyon çıktı ve kum varmış idrarda endişeye düştüm açıkcası bişey olur mu diye

beklemek çok zor di mi test yapmamakla iyi yapmışın. zor tabi ama sabredeceğiz mecburen. kafanı dağıtmaya bak. bak temizliğin de varmış. sen onları düşün

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. yaşım senden büyük olduğu için rahatlıkla abla tavsiyesi yapabilirim ben dinlemedim büyükleri, hata etmişim. gençken bebek işini erteleme. şimdi zor, nefes bile alamıyorsundur. ama 35 yaşına geldiğinde benim gibi bebek olacak mı ile uğraşmaz, rahata erersin. bakarsın çabucak kendiliğinden olur. hem beraber büyütmek başka bişey, özellikle çocuklar için kardeşten öte arkadaştır.

güzelim bildiğim kadarıyla rahim filmi çektirdiğin ay hamile kalmayı pek önermiyo doktorlar tüplerde ialç kalıyo diye hatırlıyorum. yanılıyor olabilirim ama. bence sen sonraki aya yoğunlaş. hafif yapışıklık varsa onlar da açılabiliyo ya film esnasında. :)

bende merakla bu ayı bekliyorum adet gününü arkadaşlar bu ay yumuntlama günlerini sancısı nedeniyle bildim diye düşünüyorum o gece ve ertesi geceyi değerlendirdim birde adetin 17. gününü olacaksa bir kez de de oluyor bu ay göğüslerimde hassasiyet var rabbim bizim gibi isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı birer mucizelerini göndersin inşallah

geçen ay bende çekilmişti dr bu ay korunun demişti arkadaşım

arkadaşım bol bol su iç ilaç kullanma zorda kalmadıkca inşallah bir sıkıntı olmaz
benim oğlumda 7 aylıkken gebe iken bu sorunu yaşadım günde en az 3 lt su demişti dr
sağlıkla kucağında gör evladını

amin canım çok teşekkür ederim bol su iç dedi .. miğde bulantım var nasıl su içicem bilemiyorum artık. dramamine tb iç dedi eger geçmezse zofran zydis 4 mg tb önerdi rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaallah..

tuzlu leblebi ve galetalar iyi geliyor bulantıyı yatıştırmaya birde tuzlu çubuk kraker ne yemiştim oğlanda çubuk krakeri
inşallah sağlıkla kucağında gör evladını

Canim cvbin için teşekkür ederim malesef az önce hasta oldum bana DR bu ayki tedavin bu git hamile kal gel dedi olaki kalmazsan adetin 3 günü gel dedi bende devlet hastanesine randevu aldım araştırmaya gidicem özel istediğim gibi araştırmiyo 3 yıla yakın bi süredir gebe kalamiyorum bu ay Son çare hsg cektirdim ama yine olmadı eşiminde benimde tahlillerim iz temiz sadece esimde biraz hareketlilik problemi var onun içinde 2 ay önce e vitamini ve çinko takviyesi yaptı. Bazı dr lar bi ezberdir tutturmuslar pek bi araştırma yapmadan hemen hormon ilaçlarını veriyolar olası her durumu araştırmiyo lar neyse yinede hayırlısı demekten başka bi çarem yok tek yapabileceğim ve sanırım en çok yapmam gereken şey dua sadece dua biliyorum rabbim nasip edicek ama nezaman bilmiyorum nasip...

Kzlar nslsnz bende bugün hastaneyw gittim AMH testi verdim birde smear testi verdim biraz kanamam oldu arada devam ediyor sizde böyle bi sorun olmuşmuydu adetime daha 5 gün var biraz silkindimmi ne bu ay ne umudum.var nede umutsuzum bklm hayırlısı

Bu arada listeye benide yaz hürremcim yas 30 üç yıldır ikinci bebeğim.için uğraşıyorum sat 18 kasım bat 13 aralık tabiki birde 6 yaşında dünyalar yakışıklısı bi oğlum var inşallah en kısa zamanda ikinciyide kucağıma alırım inşallah...

canım smear testi bende çok yaptırdım amahiç birinde kanamam olmadı aklıma direk acaba hamile olabilirmisin sorusu geldi çünküzaman olarak yerleşme kanamsına denk geliyor sanki... inşallah vardır bişeyler...

Beni de ekle canım listeye.Yaş 31 2 aydır istiyoruz.4.5 yaşında oğlum var.Kaybim yok.Tedavim yok..Sat 17 Kasım Bat 14 Aralık.

Ahhhhh ağzından balll damlıyor vallahi ama sanmam yaa böyle kahvemsi bi akıntı gibi tam.kanama da değil ama bugün smear testinden sonra oldu bklm hicccc test falan yapasım yok zaten olmadığından emin gibiyim göğüslerimde ağrı var ama adetime yakın zaten oluyor hoş ben adetime yakın bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum zaten

oyle hayirlisi canim. öykünü bilmiyordum bi şeyler sebep olacak oyle boyle Allahin izniyle olacaktır canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…