- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi HurremSultan
-
sen kan verecektin sonuç ne cnmBen kan testıne gdyorum meleklerım dua edın
evet bende okudum ama sonra yezmadı hatta gözümden mi kaçtı acaba dedim tek tek baktım mesajlara arkadaşım inşallah iyi haber almışsındır...sen kan verecektin sonuç ne cnm
beklemek çok zor di miKızlar Günaydın,
Beklenen Bat yarın ama Dr Cumartesi ye kadar olmazsan gel demişti. Hiç belirtim yok, hatta inanılmaz belim ağrıyor. Hoş o yorgunluktan da olabilir. Eşime söz verdim Cumartesi ye kadar test yok, Cumartesi tahlile gideriz dedi. Onda da nasıl gideceksem evde temizlikçi ev ayakta zaten offf... Beklemek çok sinir bozucu zaten olsaydı ufacıkta olsa belirti olurdu.Hiç bir iz yok maalesef...
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. yaşım senden büyük olduğu için rahatlıkla abla tavsiyesi yapabilirimHayırlı geceler hanımlar. Bir kac aydır sizleri takip ediyorum. Benimde bir yaşında bir kızım var tüp bebek, 28 yasimda kucağıma aldım kızımı.
Bende hayirlisiyla ikinci çocuğu istiyorum hazir işimede ara vermisken ancak kızım daha küçük olduğu için erteliyordum.
Sizleri okudukça birde zaten ilkine tedavi ile kavustugumuzu düşündükçe çok ertelememeye karar verdim. Artık korunmayı bıraktık. Bir süre böyle devam etmek istiyorum. Ilkinde negatif bir aşilamam vardı sonra hemen tupe geçtim ve çok şükür ilk denememiz de tutmuştu. Şimdi ikinci için bir kac ay denedikten sonra yumurta takibi yaparak en baştan başlamak istiyorum tabi inşallah hayirlisiyla gerek kalmadan olur ama nasip iste.
Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
güzelim bildiğim kadarıyla rahim filmi çektirdiğin ay hamile kalmayı pek önermiyo doktorlar tüplerde ialç kalıyo diye hatırlıyorum. yanılıyor olabilirim ama. bence sen sonraki aya yoğunlaş. hafif yapışıklık varsa onlar da açılabiliyo ya film esnasında. :)Slm kızlar ben geldim Nasılsıniz bakalim hamis haberi varmi? Biliyorsunuz ben bu ay rahim filmi çektirdim adetime 2 gün kala idrar test yaptim malesef negatif çıktı adet tarihim ayin 5 ama ben hala adet olmadım acaba rahim filmi adetimin düzenini değiştirmiş olabilirmi aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmi? Ya bide ben 2 haftadır grip belasıyla ugrasiyom acaba adetimin gecikme nedeni bu olabilirmi ?bu ay çok umutluydum gebe kalırım diye Kızkardeşim le adet tarihlerimiz aynı oda bu ay düşünmeye başladı ve o hamile çok şükür hemen oldu. Neyse lütfen cvpsiz bırakmayın beni ne yapmalıyım tekrar Bi test yapsam mi? Tekrar negatif sonuç almak istemiyorum...
geçen ay bende çekilmişti dr bu ay korunun demişti arkadaşımgüzelim bildiğim kadarıyla rahim filmi çektirdiğin ay hamile kalmayı pek önermiyo doktorlar tüplerde ialç kalıyo diye hatırlıyorum. yanılıyor olabilirim ama. bence sen sonraki aya yoğunlaş. hafif yapışıklık varsa onlar da açılabiliyo ya film esnasında. :)
arkadaşım bol bol su iç ilaç kullanma zorda kalmadıkca inşallah bir sıkıntı olmazkızlar 7.haftamdayım ve miğde bulantılarım başladı kesmek için tuzlu bişeyler yiyim diyorum ondada tansiyon problemim var bişey olur mu diye endişe ediyorum..KAN ve İDRAR tahlilimi yaptırdım bugün kalp atışı ve kese iyi dedi dr. sadece idrarda enfeksiyon çıktı ve kum varmış idrarda endişeye düştüm açıkcası bişey olur mu diye
arkadaşım bol bol su iç ilaç kullanma zorda kalmadıkca inşallah bir sıkıntı olmaz
benim oğlumda 7 aylıkken gebe iken bu sorunu yaşadım günde en az 3 lt su demişti dr
sağlıkla kucağında gör evladını
tuzlu leblebi ve galetalar iyi geliyor bulantıyı yatıştırmaya birde tuzlu çubuk kraker ne yemiştim oğlanda çubuk krakeriamin canım çok teşekkür ederim bol su iç dedi .. miğde bulantım var nasıl su içicem bilemiyorum artık. dramamine tb iç dedi eger geçmezse zofran zydis 4 mg tb önerdi rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaallah..
Canim cvbin için teşekkür ederim malesef az önce hasta oldumgüzelim bildiğim kadarıyla rahim filmi çektirdiğin ay hamile kalmayı pek önermiyo doktorlar tüplerde ialç kalıyo diye hatırlıyorum. yanılıyor olabilirim ama. bence sen sonraki aya yoğunlaş. hafif yapışıklık varsa onlar da açılabiliyo ya film esnasında. :)
canım smear testi bende çok yaptırdım amahiç birinde kanamam olmadı aklıma direk acaba hamile olabilirmisin sorusu geldi çünküzaman olarak yerleşme kanamsına denk geliyor sanki... inşallah vardır bişeyler...Kzlar nslsnz bende bugün hastaneyw gittim AMH testi verdim birde smear testi verdim biraz kanamam oldu arada devam ediyor sizde böyle bi sorun olmuşmuydu adetime daha 5 gün var biraz silkindimmi ne bu ay ne umudum.var nede umutsuzum bklm hayırlısı
Ahhhhh ağzından balll damlıyor vallahi ama sanmam yaa böyle kahvemsi bi akıntı gibi tam.kanama da değil ama bugün smear testinden sonra oldu bklm hicccc test falan yapasım yok zaten olmadığından emin gibiyim göğüslerimde ağrı var ama adetime yakın zaten oluyor hoş ben adetime yakın bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum zatencanım smear testi bende çok yaptırdım amahiç birinde kanamam olmadı aklıma direk acaba hamile olabilirmisin sorusu geldi çünküzaman olarak yerleşme kanamsına denk geliyor sanki... inşallah vardır bişeyler...
oyle hayirlisi canim. öykünü bilmiyordumCanim cvbin için teşekkür ederim malesef az önce hasta oldumbana DR bu ayki tedavin bu git hamile kal gel dedi olaki kalmazsan adetin 3 günü gel dedi bende devlet hastanesine randevu aldım araştırmaya gidicem özel istediğim gibi araştırmiyo 3 yıla yakın bi süredir gebe kalamiyorum bu ay Son çare hsg cektirdim ama yine olmadı eşiminde benimde tahlillerim iz temiz sadece esimde biraz hareketlilik problemi var onun içinde 2 ay önce e vitamini ve çinko takviyesi yaptı. Bazı dr lar bi ezberdir tutturmuslar pek bi araştırma yapmadan hemen hormon ilaçlarını veriyolar olası her durumu araştırmiyo lar neyse yinede hayırlısı demekten başka bi çarem yok tek yapabileceğim ve sanırım en çok yapmam gereken şey dua sadece dua biliyorum rabbim nasip edicek ama nezaman bilmiyorum nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?