İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Cnm belirtilere takılma illa belirti olacak diye kural yok cnm olacak inşallah bizlerde tekrar anne olacağız inşallah madem öyle cumartesiye kadar sabret Rabbim yavrularımızın yüzünü güldürsün inşallah kıyamam bdnimki henüz kavrayacak yaşta değil ama ben de zamanı gelince benzer sorulara maruz kalacağım

HurremSultan canım benide listeye ekleyebilirmisin? 29 yaşındayım, kızım 1 yaşında, 1 aydır deniyoruz. Listede çocuğu en küçük olan benim sanırım. :)
Hayırlısı olsun inşallah.

HurremSultan olmazsın ins CNm ya ogluna da guzel haberler veririisn dularim seninle ... Bu arada benim sat 1 Aralık bat 26 Aralık .. Ben bu ay baya relaxsim kızlar esimde hız problemi cikti ya belki supriz yapar gelir :) esime kürler yapıyorum bende bakalım

Canım bu ay bende incir havuç kürü eşimde çok düzenli olmasa da keçiboynuzunu yapıyorum yalnız adetim çok erken bitti normalde cumartesiye kadar bitmesi lazım dı bu sefer yarın abdest alabilecek düzeydeyim.. İncirle alakalı olabilir mi acaba.. Bu ay doktora da gitmicem göremiyeceğim ne olduğunu.. HurremSultan canım dayan biraz az kaldı çok da kafaya takacaksan yap kurtul zaten test yapmak sonucu değiştirmiyor... İçini ferah tut ve olmazsa da önümüzde başka aylarda var... Çocuklarımız bu kadar isterken bize pes etmek düşmez... Nazlı kardeşleri gelecek inşaallah... Ve

Tablo çok iyi olmuş kim ne durumda görmüş oluyoruz .., en geç bat bekleyen benim bakalım kimin karşıları göbekli resimle dolacak...

Hamile kalmak cok zorlastı artık siz yine dua edinki ilki olmus biz onuda bulamıyoruz yıllardır
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim inşallah güzel haber verirsin
Çatlama ignesi olmusmuydun?

Hanımlar günaydın..
Bugün benim iğne gününü saymazsam 17. günüm ..
Ne gelen var ne giden 14. günü akşamüstü test yaptım negatif çıktı..
İğneden sonra 7 gün progestan kullanmıştım sizce gecikmesinin nedeni bu mudur? Yoksa umutlanayımmı bilemedim..

Haklısın canım bende artık öyle düşünüyorum. Inşallah hayirlisiyla beni çok ugrastirmadan sağlıkla gelir ve tabi ikinci çocuğu bekleyen sizlere de Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin.

Hamile kalmak cok zorlastı artık siz yine dua edinki ilki olmus biz onuda bulamıyoruz yıllardır
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin cnm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizde hergün şükrediyoruz bir tanede olsun var die ama işte o birtaneler benim niye kardeşim yok herkesin kardeşi var falan die sorunca da tüm psikolojimiz alt üst oluyor içimiz yanıyor

merhaba güzel anneler.

şöyle bir baktım hala bir bebek müjdesi yok

azerinn üçüzlere hamile olmak olağanüstü bir şey :) valla hamilelik deneyimlerini ve sonrasını çok merak ediyorum. fırsat buldukça bizimle paylaş olur mu :) Rabbim seni ve bebeklerini nazarlardan sakınsın inşallah.

enfal incir havuç kürüne bende merak saldım. şu yasaklı dönem bitince bende mi denesem diyorum. fakat çok disiplinli davranmak gerek. birde bir ayda bu kür için kaç kilo incir gerek. bazı yerlerde günlük 7-8, bazı yerlerde 15-16 incirden bahsediyor. kilo aldırır mı? disiplinli bir şekilde her gün kaynatıp içmek de bayağı iş. o kadar dirayetli olabilir miyim bilemiyorum. acaba kür değil de klomen çatlatma iğnesini mi kullansam bilemedim. hangisi daha etkili acaba.

hürremcim beni de listeye ekle diyeceğim ama ne BAT'ım var ne SAT'ım

ikinci evlatlarımıza biran önce, hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmak dileğiyle...

merhaba canım. alıcaz inşallah güzel haberleri pıtır pıtır. kaç yıldır istiyorsunuz bebiş?

Kızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,

Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...

Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...

Son düzenleme:

Ççok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin.. İnşallah bizlerde görürüz bu çizgileri..
Kaçıncı gününde yaptın bu testi ?

Amin canım İNSALLAH. Bu kez hüsran olmaz inşallah... İnan sevinemiyorum bile korkumdan... İğneden 14 gün sonra yaptım canım.

Merhaba arkadaslar bende ikinci icin gun sayiyorum ilk denemeden 3.5 yasinda bir kizim var 2. Denemem dondurulmuslarla oldu tutmadi bu 3. Bastan basladim tedaviye bugun 7. Gunum transferimin pazartesi test gunum bugun evde test yaptim cikmadi cok uzuldum ama diyorum daha 1haftasi bile dolmadi erkendir inslh oyledir 3. Gun embiryosu 2 tane transfer yapildi sanirim morale ihtiyacim var erken yapmissin diye uzun oldu biraz aranizds idrarda negatif alipda kanda pozitif olan varmi

İnşallah sakın kötüyü düşünme.. Hep en iyisini düşün.. Sevin mutlu ol heyecanlan.. Bunların hepsini hakediyorsun şuanda..

İnşallah canım, inşallah içim hem umut dolu hem korku, yine aynı şeyler olur mu korkusu Bir yandan neşe ve umut var. Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Hürre
Hürreeem çok sevindim. Mesajını görünce heyecandan yüreğim pır pır etti valla :)
inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alacaksın. İyi düşün iyi olsun canım.
Bende her hafta muhakkak birkaç kez yasin okurum. Bende üç yasin okurum.

yupiiiii super bir haber. Allah tamamına erdirsin, hayırlı sağlıklı şekilde. .ok sevindim. bak boşuna kuruntulandın. Allah beklemedğin anda güldürüverdi yüzünü. Darısı sayfadaki arkadaşların hepimizn başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…