- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Cnm belirtilere takılma illa belirti olacak diye kural yok cnm olacak inşallah bizlerde tekrar anne olacağız inşallah madem öyle cumartesiye kadar sabret Rabbim yavrularımızın yüzünü güldürsün inşallah kıyamam bdnimki henüz kavrayacak yaşta değil ama ben de zamanı gelince benzer sorulara maruz kalacağımİnşallah canım, Normalde dr c.tesiye kadar olmazsan gel dedi. Yumurtlama gününü biliyorum bugün 13. gün yumurtlama sonrası ama geç oldu bu ay normalde 13. gün çatlıyordu bu ay 17. gün çatladı bu durumda reglinde 3-4 gün kayabilir dedi dr. O yüzden negatif çıkar zaten nokta kadar bile belirti yok çünkü. Hayırlısı artık canım. Rabbime hep dua ettim yine aynı şeyleri yaşayacaksam hiç hamile olmayayım diye, hayırlısı neyse o olur inşallah....
Dün oğlum diyor ki anne bebek işleri ne durumda ? Olacak annecim hala zamanını bekliyor dedim. Ne gelmek bilmez bebekmiş diyor.Ama bu sefer geçen seferki gibi olmasın diyo, gerçek bebek olsun...ilk kimyasaldan sonra ona dr lar yanlış bakmış aslında bebek yokmuş demiştim.
Canım bu ay bende incir havuç kürü eşimde çok düzenli olmasa da keçiboynuzunu yapıyorum yalnız adetim çok erken bitti normalde cumartesiye kadar bitmesi lazım dı bu sefer yarın abdest alabilecek düzeydeyim.. İncirle alakalı olabilir mi acaba.. Bu ay doktora da gitmicem göremiyeceğim ne olduğunu..HurremSultan olmazsın ins CNm ya ogluna da guzel haberler veririisn dularim seninle ... Bu arada benim sat 1 Aralık bat 26 Aralık .. Ben bu ay baya relaxsim kızlar esimde hız problemi cikti ya belki supriz yapar gelir :) esime kürler yapıyorum bende bakalım
Tablo çok iyi olmuş kim ne durumda görmüş oluyoruz .., en geç bat bekleyen benim bakalım kimin karşıları göbekli resimle dolacak...Merhaba,
Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...
Enfal97 - Veson - ferb - Z zaynap - @miami007 - @teacher1907 - @balammm - BirTutamMutluluk20 - @Aybala42 - @kese06 - @in_ay - dilfeza - @kelebek3891 - @metan44
[TR][/TR][TR][/tr] [TD][/TD][TD]Rumuz[/TD] [TD]Yaş[/TD]
[TD]Ne zamandır Bekliyor ?[/TD]
[TD]Kayıp Var mı?[/TD]
[TD]İlk Çocuk Yaşı[/TD]
[TD]İlk Çocuk Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tedavi Var mı?[/TD]
[TD]Sat[/TD]
[TD]Bat[/TD]
[TD]Hamilelik Var mı?[/TD]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2 Yıl[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]20 Ay[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]3.5 [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/TR][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]14 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TR][TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2.5 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][TR][/TR][/TR][/TR][/TR] [TR][TR][TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]4.5 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR][/TR] [TR] [/tr][/TR][/TR][/TR][/TR][/tr][/TR][/TR][/TR]
Canim inşallah güzel haber verirsinİnşallah canım, Normalde dr c.tesiye kadar olmazsan gel dedi. Yumurtlama gününü biliyorum bugün 13. gün yumurtlama sonrası ama geç oldu bu ay normalde 13. gün çatlıyordu bu ay 17. gün çatladı bu durumda reglinde 3-4 gün kayabilir dedi dr. O yüzden negatif çıkar zaten nokta kadar bile belirti yok çünkü. Hayırlısı artık canım. Rabbime hep dua ettim yine aynı şeyleri yaşayacaksam hiç hamile olmayayım diye, hayırlısı neyse o olur inşallah....
Dün oğlum diyor ki anne bebek işleri ne durumda ? Olacak annecim hala zamanını bekliyor dedim. Ne gelmek bilmez bebekmiş diyor.Ama bu sefer geçen seferki gibi olmasın diyo, gerçek bebek olsun...ilk kimyasaldan sonra ona dr lar yanlış bakmış aslında bebek yokmuş demiştim.
Haklısın canım bende artık öyle düşünüyorum. Inşallah hayirlisiyla beni çok ugrastirmadan sağlıkla gelir ve tabi ikinci çocuğu bekleyen sizlere de Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin.maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. yaşım senden büyük olduğu için rahatlıkla abla tavsiyesi yapabilirimben dinlemedim büyükleri, hata etmişim. gençken bebek işini erteleme. şimdi zor, nefes bile alamıyorsundur. ama 35 yaşına geldiğinde benim gibi bebek olacak mı ile uğraşmaz, rahata erersin. bakarsın çabucak kendiliğinden olur. hem beraber büyütmek başka bişey, özellikle çocuklar için kardeşten öte arkadaştır.
Amin cnm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizde hergün şükrediyoruz bir tanede olsun var die ama işte o birtaneler benim niye kardeşim yok herkesin kardeşi var falan die sorunca da tüm psikolojimiz alt üst oluyor içimiz yanıyorHamile kalmak cok zorlastı artık siz yine dua edinki ilki olmus biz onuda bulamıyoruz yıllardır
Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba canım. alıcaz inşallah güzel haberleri pıtır pıtır. kaç yıldır istiyorsunuz bebiş?merhaba güzel anneler.
şöyle bir baktım hala bir bebek müjdesi yok
azerinn üçüzlere hamile olmak olağanüstü bir şey :) valla hamilelik deneyimlerini ve sonrasını çok merak ediyorum. fırsat buldukça bizimle paylaş olur mu :) Rabbim seni ve bebeklerini nazarlardan sakınsın inşallah.
enfal incir havuç kürüne bende merak saldım. şu yasaklı dönem bitince bende mi denesem diyorum. fakat çok disiplinli davranmak gerek. birde bir ayda bu kür için kaç kilo incir gerek. bazı yerlerde günlük 7-8, bazı yerlerde 15-16 incirden bahsediyor. kilo aldırır mı? disiplinli bir şekilde her gün kaynatıp içmek de bayağı iş. o kadar dirayetli olabilir miyim bilemiyorum. acaba kür değil de klomen çatlatma iğnesini mi kullansam bilemedim. hangisi daha etkili acaba.
hürremcim beni de listeye ekle diyeceğim ama ne BAT'ım var ne SAT'ım
ikinci evlatlarımıza biran önce, hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmak dileğiyle...
Kızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Eki Görüntüle 1713680 Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...
Amin canım İNSALLAH. Bu kez hüsran olmaz inşallah... İnan sevinemiyorum bile korkumdan... İğneden 14 gün sonra yaptım canım.
İnşallah sakın kötüyü düşünme.. Hep en iyisini düşün.. Sevin mutlu ol heyecanlan.. Bunların hepsini hakediyorsun şuanda..
Hürreeem çok sevindim. Mesajını görünce heyecandan yüreğim pır pır etti valla :)Kızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Eki Görüntüle 1713680 Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...
yupiiiii super bir haber. Allah tamamına erdirsin, hayırlı sağlıklı şekilde. .ok sevindim. bak boşuna kuruntulandın. Allah beklemedğin anda güldürüverdi yüzünü. Darısı sayfadaki arkadaşların hepimizn başınaKızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?