- Konu Sahibi HurremSultan
-
Orası öyle oğlumda çok dua ediyor ama işte dün gece üzüldüğünden ateşlendi ne zaman böyle ağlasa ateşleniyor ve daha çok küçük yavrucum kıyamıyorum hiç içim sızlıyor Rabbim hayırlısını versin sınavımızı sona erdirsin inşallah...Ah canım benim ya nolur üzülme inan seni çok iyi anlıyorum. Ben deha söylemedim. Uzun bir süre daha da söyleyemem yaşadığım tecrübeleri biliyorsunHala büyük endişelerim korkularım var. Rabbim elbet bizlerinde evlatlarımızın da yüzüne gülecek inşallah...Bizde de sürekli aynı konular aynı tepkiler , ben oğluma anlatmıştım tedavi oluyorum diye, geçen gün diyorki anne ne kadar uzun sürdü tedavin belki de olmayacak, Allah bize vermeyecek ama ben istemekten vazgeçmeyeceğim dedi, her gece uyumadan önce soruyor. Benim de kardeşim olacak değil mi diye, inşallah annecim sen dua et zamanı gelince olacak diyorum. Rabbim evlatlarımızın yüzüne gülsün inşallah... Mübarek Cuma gününde hepinize nasip etsin inşallah...
Al bendende o kadar Enfal o kadar pişmanımki keşke oğlumdan sonra hiç korunmasaydm bu ayı bizde boş geçirecez misafirim olacak offf bunlar hep saçmalık Rabbim ol diyecek yoksa ne yaparsak yapalm boş buraya ilk yazdığım msjmı okudumda ne kadar ümitliymişim şimdiyse yaşamaya dermanım yok oğlumm ah oğlum kardeş sorunca tüm dünya başıma yıkılıyo sanki ümütsizlikse bu evet gercekten tükendiğini hissediyorum ümidimin hergün yeni bir hamile haberi almakta cabası akrabamız var kadın regl olmamış acaba menepozamı giriyorum die hastaneye gitmiş 7 haftalık hamile olduğunu ögrenmiş şimdi karı koca buna üzülüyorlar öldüresim geldi onları o kadar bunaldm yaniyine bir karamsar sabaha uyandım gece boyu rüya gördüm birde akşam olması gereken çalışma olmadı... benim sinirlerim iyice gerildi... çok bunaldım uyku tutmadı uyuyunccada hep bebekli rüyalar gördüm... bu ay yine umut ışığım söndü dün gece çok önemliydi ama olamadı...yoruldum artık... ve dün iki kişinin daha hamilelik haberini aldım... ne düşündüğümü bilemiyorum ne hissettiğimi sanki artık boğuluyorum... iyi olmaya çabaladıkça boğuluyorum...
Onuda denedim kursa gittim oğlum evde sıkılmasn die komşularn çocuklarını eve topluyorum tiyatro sinema ne gerekiyosa takip edip çocuğumu götürüyorum hafta sonlarını evde geçirmemeye özen gösteriyorum ama yok işte sonuç hep aynı anlık çözümler bunlar dua edin hamile arkadaşlar bize bol bol dua edinKızlar çok üzüldüm yazdıklarınıza. Lütfen sizde üzülmeyin. Bence çocuklarınızı ve kendinizide kardeş yada çocuk konısından uzaklaştırın yani bunu yanlış anlamayın uzman yada psikolog değilim ama çocuk ağlayıp ateşleniyorsa zor durumdasınız. Kendinizi ve çocugu farklı şeylere yönlendirin. Benimde teyzemin kızı ben ilk çocugu yapmaya çalışır ken o üstüsüte 2kez hamile kaldı ben çıldırmış eve kapanmıştm resmen eşimle aram açılmıştı. Bu durumları bildiğim için üzülüyor ve farklı seylere odaklanın diyorum.
Cok benziyorz hic muayene oldun mu peki. Ne kadar bekledin. Ben 1.5 yil bekledim 1 kez muayene oldum esimi ikna edemiyrm muayeneueSelam arkadaşlar listeye benide ekleyin yaş 31 bir tane kızım var 3 buçuk yaşında bu ay tüp bebeğe başlıycaz
Ya hurremim daha önceki klomen kullandigimda ozele gittim hep dr adetin 3 günü klomene başlıyordu daha sonra da 1 hafta sonrasına gün verip yumurtlamanin gerçekleşip gerçekleşmediginee bakıp bana 10 gün boyunca progestan kulkanmami ve hamile kalmami bekliyodu. Yani hiç bi şekilde çatlayıp catlamadigina bakmadi sadece oğlum da tedavi mi yapan dr bunu takip etmişti ilk ay kendi kendine çatlamasini bekleyelim olmazssa bi daki ay çatlatma iğnesi yaparız demişti Ve ben ilk ayda iğneye gerek kalmadan hamile kalmıştım ya bilmiyorum suan araştırma hastanesine gidiyorum belki onlar çatlatma iğnesi yaparlar.Canım ilaçtan sonra çatlayıp çatlamadığı ile ilgili kontrole çağırmıyor mu Dr'un ? Bu ay gelmek istediğini söyle bence 17. gün falan kontrole git ultrasonda belli olur, çatlayıp çatlamadığı inşallah bu ay kalırsın canım. İnşallah...
Test yap KurtulKızlar ben hala adet olmadım. Ama ne adet olacakmış gibi ne de hamileymisim gibi hiç bir belirti yok...Test yapmak da istemiyorum...Hep negatif çıkıyor diye.Bekliyorum ama neyi...Ay çok anlamsızım...Ne oluyor bana
Bence de test yap Can'ım rahatla düşündükçe daha çok gerilirsin en güzeli kanda ya da idrar da bakmak bence inşallah pozitiftir canımKızlar ben hala adet olmadım. Ama ne adet olacakmış gibi ne de hamileymisim gibi hiç bir belirti yok...Test yapmak da istemiyorum...Hep negatif çıkıyor diye.Bekliyorum ama neyi...Ay çok anlamsızım...Ne oluyor bana
Belki gerek kalmıyordur iğneye Can'ım kendin iste Dr dan olmazsa garantiye almış olursun canım araştırma hastanesi daha iyi olabilir Rabbim tez Zaman'da vesile versin de gelsin bebeğin canımYa hurremim daha önceki klomen kullandigimda ozele gittim hep dr adetin 3 günü klomene başlıyordu daha sonra da 1 hafta sonrasına gün verip yumurtlamanin gerçekleşip gerçekleşmediginee bakıp bana 10 gün boyunca progestan kulkanmami ve hamile kalmami bekliyodu. Yani hiç bi şekilde çatlayıp catlamadigina bakmadi sadece oğlum da tedavi mi yapan dr bunu takip etmişti ilk ay kendi kendine çatlamasini bekleyelim olmazssa bi daki ay çatlatma iğnesi yaparız demişti Ve ben ilk ayda iğneye gerek kalmadan hamile kalmıştım ya bilmiyorum suan araştırma hastanesine gidiyorum belki onlar çatlatma iğnesi yaparlar.
Can'ım sen görmek istediğin için görmüyorsun orada bir çizgi var ve bende görüyorum geç döllenme demek ki 30 ile 50 ardasındadır değerin bence hayırlı olsun
Belirti başka türlü galiba ikincilerde bende hala hiç hamile gibi değilim buda insanı sürekli kaygılandırıyorİnşallah canım dediğin gibidir.Aynı senin gibi hiç belirtim yok.Gecen ay bildiğin hamile gibiydim ama degilmis...Bu ay da tam tersi hiç bişey yok.Hayirlisi bakalim
Uydurma değil arkadaşım. Ben de gördüm ikinci çizgiyi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah :)
Test yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?