İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Can'ım güncellemeyi bilgisayardan yapabilirim pazartesi cepten olmuyor. Tabiki sıra gelecek Rabbim burada ki herkese nasip edecek inşallah

Sağolun kızlar valla inşallah dediginiz gibidir.Bu ay hiç umudum yoktu.Ayıptır söylemesi adetten sonra 10 ve 12. gün sadece oldu .O yüzden hala adet olurum belki diye bekliyorum.

Sağolun kızlar valla inşallah dediginiz gibidir.Bu ay hiç umudum yoktu.Ayıptır söylemesi adetten sonra 10 ve 12. gün sadece oldu .O yüzden hala adet olurum belki diye bekliyorum.
Canım orada gayet belli bir çizgi var Hadi anlat bize de umut ol ne zamandır istiyrisun tedavi Yada baska bisey yaptın mı ? Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins CNm

Canım orada gayet belli bir çizgi var Hadi anlat bize de umut ol ne zamandır istiyrisun tedavi Yada baska bisey yaptın mı ? Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins CNm
Canım aslında ben biraz şanslıyım herhalde Allah tamamına erdirirse 2 . ay bu ay herhangi bir tedavim yok.Ilk çocuğumda ilk ayda olmuştu.Bizim sınavımiz bundan değil mış demek ki.Allah isteyen herkese versin.

merhabalar günaydın kızlar.
hürremcim sana bişey sormak istiyorm. bugün sol kasığımda kasılmalar var. ve birden giren ağrı kramp gibi sızı var.yürürken bile etkiliyor. doktorumu aradım korkma dedi kanaman yoksa sorun yok dedi. ilk çocukta hiç böyle şeylerim yoktu olmamıştı. çok tedirginim sabahtan beri. birden düşüvericek giibi oluyor korkuyorm

Benim de bugun Karnım ağrıyor.Her an adet olacak gibiyim..4+6 bugün ama sanki adet olacak gibi Karnım agriyor.Doktorunun dediği gibi hiç telas yapma arkadaşım. Yüreğini ferah tut ki bişey olmasın.

inşallah canım ya. ilk deneyimde yaşamayınca bunları korkuyorm açıkçası. rabbim verdi inşallah sağlıklada kucağımıza alırız. allahıma emanet.

Günaydın canım,
Bildiğim kadarıyla tam yerleşme olana kadar normal canım bu ağrılar bana da oluyor ara ara batma ve kasılma dün bende süt içmiştim süt bana hep dokunur zaten ama sıcak olunca bir şey olmaz dedim, Allah'ın nasıl bir ağrı oldu anlatamam kasıklarımda hemde çok korktum ama şimdi geçti çok şükür bugün de çok belim ağrıyor, hayırlısı bakalım, bugün benim kontrolüm var. Öğlen gideceğim, inşallah herşey yolundadır. Son derece gergin hissediyorum. Birde böyle ağrın çok olunca uzan eğer mümkünse dinlenmeye çalış. Dinlenmek herşeye iyi geliyor.

sağol hürremcim. doktordan gelince yaz.merak ederiz. ben çalışıyorum bugün işe geldim ama korka korka.yani uzanmaya falan pek fırsatım yok dün biraz gezdik eşimle sanırım onun etkisiyle oldu. bir daha hayatta yormam kendimi o kadar.

Hürrem merakla seni bkliuorum dikkat edin kendinize agrısı olan arkadaşlar yormayın kendinizi Enfal sen nerelerdesin merak ettim Allaha emanet olun bizide dualarınızda eksik etmeyin

Z zaynap canım teşekkür ederim ben pek iyi sayılmam psikolojim baya bozuktu hafta sonu girdim arada yine yazmak istemedim sizlerinde moralini bozmak istemiyorum bu gün doktor kontrolüm vardı... doktor çok iç açıcı konuşmadı.. miyomlar kistler.. rahim duvarı... sağ kanaldı hafif tıkanıklık... yani daha da kötü oldum... adetliyken mutlaka gel dedi....işte böyle... HurremSultan senin güzel haberlerini bekliyorum bu gün inşallah...

Slm kızlar bugün dr gittim biliyosunuz srophene kullanmıştım günde bir defa sol tarafımda 2 tane yumurtam oluşmuş moralim bozuldu geçen ay 5 tane yumurtam oluşmuştu bu ay şansım çok düşük gibi geliyo. Ayın 28 ne dr çağırdı bakalım ne olcak dua edin lütfen bana

canım çok yanlış düşünüyorsun çünkü sağlıklı bir kadının yumurtlaması bir tarafta bir yada iki tane olmasıymış... senin ki de çok normal olmuş zaten zaten tuttacaksa bir tanesi de tutuyor.. yani yumurta sayısının çok olma tutma ihtimalini artırmıyor... o yüzden moralini yüksek tut.. önemli olan yumurtanın boyutu ve çatlayıp çatlamadığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…