- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Can'ım güncellemeyi bilgisayardan yapabilirim pazartesi cepten olmuyor. Tabiki sıra gelecek Rabbim burada ki herkese nasip edecek inşallahTest yapmışsın2. Çizgiyi bende görüyorum tebrik ederim.hamike tablosunda 3 hamile mi oldu şimdi HurremSultan cnm hamileleri tabloda belirtir misin cnm bizlere umut olsun bu topik iyi geldi sanırım herkese bana da sıra gelir mi acaba
Olacaksa bir sefer de yeterSağolun kızlar valla inşallah dediginiz gibidir.Bu ay hiç umudum yoktu.Ayıptır söylemesi adetten sonra 10 ve 12. gün sadece oldu .O yüzden hala adet olurum belki diye bekliyorum.
Canım orada gayet belli bir çizgi varSağolun kızlar valla inşallah dediginiz gibidir.Bu ay hiç umudum yoktu.Ayıptır söylemesi adetten sonra 10 ve 12. gün sadece oldu .O yüzden hala adet olurum belki diye bekliyorum.
Canım aslında ben biraz şanslıyım herhalde Allah tamamına erdirirse 2 . ay bu ay herhangi bir tedavim yok.Ilk çocuğumda ilk ayda olmuştu.Bizim sınavımiz bundan değil mış demek ki.Allah isteyen herkese versin.Canım orada gayet belli bir çizgi varHadi anlat bize de umut ol ne zamandır istiyrisun tedavi Yada baska bisey yaptın mı ? Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins CNm
Bende gördüm ikinci çizgiyi haydi bklm hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin hepinizin hamileliğini darısıda bize olsun inşalllahhhhhhh
Bende gördüm ikinci çizgiyi haydi bklm hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin hepinizin hamileliğini darısıda bize olsun inşalllahhhhhhh
Amiiin CNm Rabbim tamamına erdirsin ins saglicakla dua et bize de :)Canım aslında ben biraz şanslıyım herhalde Allah tamamına erdirirse 2 . ay bu ay herhangi bir tedavim yok.Ilk çocuğumda ilk ayda olmuştu.Bizim sınavımiz bundan değil mış demek ki.Allah isteyen herkese versin.
Benim de bugun Karnım ağrıyor.Her an adet olacak gibiyim..4+6 bugün ama sanki adet olacak gibi Karnım agriyor.Doktorunun dediği gibi hiç telas yapma arkadaşım. Yüreğini ferah tut ki bişey olmasın.merhabalar günaydın kızlar.
hürremcim sana bişey sormak istiyorm. bugün sol kasığımda kasılmalar var. ve birden giren ağrı kramp gibi sızı var.yürürken bile etkiliyor. doktorumu aradım korkma dedi kanaman yoksa sorun yok dedi. ilk çocukta hiç böyle şeylerim yoktu olmamıştı. çok tedirginim sabahtan beri. birden düşüvericek giibi oluyorkorkuyorm
Günaydın canım,merhabalar günaydın kızlar.
hürremcim sana bişey sormak istiyorm. bugün sol kasığımda kasılmalar var. ve birden giren ağrı kramp gibi sızı var.yürürken bile etkiliyor. doktorumu aradım korkma dedi kanaman yoksa sorun yok dedi. ilk çocukta hiç böyle şeylerim yoktu olmamıştı. çok tedirginim sabahtan beri. birden düşüvericek giibi oluyorkorkuyorm
Yok canım daha gitmedim, öğleden sonra gideceğim, inşallah güzel haberlerle dönerim. Hem korku var hem heyecan bakalım canım dua et olur muHurrem gittin mi doktora?
Dualarım seninle canim hic merak etmeYok canım daha gitmedim, öğleden sonra gideceğim, inşallah güzel haberlerle dönerim. Hem korku var hem heyecan bakalım canım dua et olur mu
canım çok yanlış düşünüyorsun çünkü sağlıklı bir kadının yumurtlaması bir tarafta bir yada iki tane olmasıymış... senin ki de çok normal olmuş zaten zaten tuttacaksa bir tanesi de tutuyor.. yani yumurta sayısının çok olma tutma ihtimalini artırmıyor... o yüzden moralini yüksek tut.. önemli olan yumurtanın boyutu ve çatlayıp çatlamadığı...Slm kızlar bugün dr gittim biliyosunuz srophene kullanmıştım günde bir defa sol tarafımda 2 tane yumurtam oluşmuş moralim bozuldu geçen ay 5 tane yumurtam oluşmuştu bu ay şansım çok düşük gibi geliyo. Ayın 28 ne dr çağırdı bakalım ne olcak dua edin lütfen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?