- 16 Ağustos 2013
- 125
- 57
- 298
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Canım çok sevindim sen ve bebiş adına, daha başındayız yol uzun, sağlıkla sonlansın:) biz iyiyiz şükür bebegimiz KIZ olacak onu ögrendik. birde ikili testte temiz çıktı fakat tabi yaş riski var 35 yaşındayım bu 35 ve üzeri herkese söyleniyor. 20. haftada prenatoloji uzmanına gidecegiz ve ultrason ile incelememiz olacak. tabi senin bundan sonraki aşamalarında olacaktır. inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi. allahım tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin ama sabırla hiç uzulmayin stres hiç olmayın. kafa rahatlığı çok önemli. mutlu günler:)Kızlar merhaba
Sıkıntılı günleri atlattık gibi Rabbime bin şükür yarın taburcu olacağım inşallah iltihap durumu iyiye gidiyor Ağrı'larım geçti çok şükür, kanama zaten sadece ilk gün dışarı simsiyah gelmişti sonra sadece içerde kanama alanı oldu, Dr um iyi ve çok sıkı takip etti çok şükür o alanda küçülmeye başladıendişeler hiç bitmeyecek anladım ki bundan sonra çok çok dikkat edeceğim her şeye riske girecek birşey yapmak istemiyorum çünkü Rabbim öyle büyük ki hastaneye yatmadan 1 gün önce kontrolüm vardı. İçeride kanama falan yoktu ultrasona göre herşey normaldi ertesi gün bu iltihap işi çıkmasaydı o kanamayı fark edemezdik dedi Dr bir sonraki kontrole kadar kötü sonuçlanabilirdi Rabbim belki de bu rahatsızlığı vesile yaptı tedavi için, bir değil binlerce kez şükürler olsun. İnanmaktan istemekten umut etmekten hiç vazgeçmeyin, Yine Rabbimin sevdiği kullarız ikinci için çok uğraştık uğraşıyoruz ama ilkini aratmadı Rabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmadı... Allah isteyen herkese tez vakitte saatte nasip etsin inşallah . Amin
balammm ne yaptın Can'ım test yaptın mı inşallah güzel haberler verirsin
@Veson Rabbim arkadaşına sabır versin çok zorAllah bu şekilde sınamasın inşallah hiç kimseyi
MaSaLAr canım desteğin için çok sağol Dr ım da seninle aynı şeyleri söyledi gerçekten, sende kontrole gidecektin ? Nasıl inşallah bir sorun yoktur.
dilfeza canım çok sağol , inşallah bu kez yarım kalmaz , belki de sebep budur işte ilaçtan sonra düzelir hızla ve tez Zaman'da gelir bebeğin Can'ım inşallah hepimiz için dua ediyorum ...
@in_ay canım çok geçmiş olsun geçen yıl bir arkadasım bu ameliyatı olduktan 1 ay sonra hamile kaldı ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah atlatırsın bir an önce
amaralli canım ne güzel destek oluyorsun moral veriyorsun rabnim tez Zaman'da ikinci meleğini göndersin inşallah bekleyen kim varsa oyalamasın bu yolda
@senasu1 canım burada öyle hoca bulmam çok zor ama ben bazı duaları ve besmele yazdım hep üstümde taşıyorum,Rabbime emanet sürekli dua ediyorum.Allah korkutmasın, öyle müsibetleri musallat etmesin kimseyeinşallah sende işe yarar ve tez Zaman'da gelir bebeğin
@Ececim desteğin için sağol inşallah bu kadarla atlatırım kız olursa ciddi ciddi nazlı düşünüyorum ismini Allah hayırlısını versin inşallah 5 yılda hiç kalmadın mı ? Sebepsiz mi denildi ? Daha çok araştıran bir Dr a mı gitsen ? Kızını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum oğlum kardeşini öğrendi ve çocuğum sevinemedi bile sürekli dur heveslenme annecim durumu belli değil diyoruz Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onları kardeşsiz bırakmasın inşallah
amin canim, size de inşallah. yaş genç olur hayirlisiylaMrb kızlar bende ikinci çocuğu istiyorum yaş 30 birinci oğlum 3,5 yaşında ondan öncede dış gebelik ameliyatı geçirdim 3 aydır çatlatma iğnesi ile deniyoruz olmadı Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ne diyeyim sabira devam. Birinci kac yasinda? Benimki 9 cocuklarin arasinda resmen ucurum gibi yas olacak bir an once gelse artik bebislerimiz
Merhaba aramıza hoşgeldin ve geçmiş olsun bebegini kaybetmene üzüldüm acaba hiç olmamasimi yoksa olupta kaybetmek mi daha acı sanırım kaybetmek çok daha büyük bi aci rabbim bidaha böyle bi aci yaşatmasın sana dilerim en kisa zamanda ikinci bebegini kucağına alirsin bende 5 yaşında dünyalar tatlısı bi erkek evlada sahibim rabbim onu tüm kötülüklerden korusun ve sizlerinde evlatlarinizi . Bende 3 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum oğlumdan sonra iki yıl korundum ama keşke korunmasaydim yinede Rabbim bilir en doğrusunu zamanı gelince nasip edicek tir inşallah...merhaba topiğinizi yeni farkettim bende ikinci bebeği istiyorum kızım şubatta 3 yaşını dolduruyor. geçen sene 13 ocakta 10 haftalık gebeiliğim bebeğimin kalbinin durması sebebiyle sonlandı o gün bugündür uğraşıyorum olmuyor iki gebeliğimde 3. veya 4. denemede olmuştu bu sefer ne yaptıysam olmuyor aşırı stres yoğun iş temposu derken bir türlü olmadı bende sabırla bekliyorum inşallah hepimiz zamanla güzel haberlerimizi veririz burada sayfalar çok olduğu için okuyamadım ama hamile olanlar var anladığım kadarıyla hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah. darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına...
Merhaba hosgeldin bence ikinci çocuk için fazla beklememelisin benim şuanki aklım olsa oğlumdan sonra hiç korunmazdim bile olurda rabbim ikinci çocuğu nasip ederse 3 de korunmuycammerhaba arkadaslar,biz kizimiza uzun ugraslar sonucu tüp bebek le kavustuk.co sukurler olsun ki,iki yasina girecek simdilerde :) Zaman Zaman ikinci cocuk Fikri benim de aklimda.kzim bir bebek gorunce o kdar seviniyor ki,onu oyle gormek cok bambaska.Ben ise karmakarisik duygular icindeyim,hem yanlizim hem de bir kere daha Doktor Doktor gezip ,tedaviye gidecek gucu hissetmiyorum kendimde.Diger taraftan yasimda otuza geldi.Aslinda ,kizima bir kardes istiyoruz ama benim gucum yok,kendimi cok yorgun hissediyorum..
merhaba, benim de simdiki aklim olsa arayi hic uzatmazdim. nasilsa ilkinde ugrasmisin korunmadan bir sure oyle gidebilirsin. bebegin henuz kucuk o yuzden yorgunsun ama 3 yas sonrasi fiziksel olarak daha az yoruluyorsun. kizini kardessiz birakma. benim kizim de bi kardesi olsun diye oyle dua ediyorki. korundugum donemler icin cok kiziyorum kendime. kizim da zor oldu, tedavi vs. ne akla hizmet korunduysam.merhaba arkadaslar,biz kizimiza uzun ugraslar sonucu tüp bebek le kavustuk.co sukurler olsun ki,iki yasina girecek simdilerde :) Zaman Zaman ikinci cocuk Fikri benim de aklimda.kzim bir bebek gorunce o kdar seviniyor ki,onu oyle gormek cok bambaska.Ben ise karmakarisik duygular icindeyim,hem yanlizim hem de bir kere daha Doktor Doktor gezip ,tedaviye gidecek gucu hissetmiyorum kendimde.Diger taraftan yasimda otuza geldi.Aslinda ,kizima bir kardes istiyoruz ama benim gucum yok,kendimi cok yorgun hissediyorum..
uzulme canim,insallah bir dahaki aya olur gebeligin.klomen,Hormon ilaci sonucta.kullandigim donemlerde benimde cok agrilarim olurdu,yumurtaliklari neredeyse zorlamayla buyutmeye calistigimiz icin oemaldir diye dusunuyorum bu agrilarin.Genede bi doktoruna sorup danis en iyisini doktorun oyleyecektir sanaSlm kizlarmoralim çok bozuk bugün adet oldum bu ay yine hüsranla sonuclandi ama size sormak istediğim bişey var normalde benim adetler im ne öncesinde nedeki gününde hiç bi sancim ve ağrı olmadan surer amaaaaa nezaman ki klomen kullansam o ay 2 ve ya 3 gün öncesinden inanılmaz kasık ,bel, bacak ağrısı yasiyorum ve sonrasında adet oluyorum ve adetim de biraz ağrılı geçiyo sizce bunun nedeni ne olabilir pazaertesi ne randevu aldım dokturuma bu konuyu sorcam ama yinede benimle aynı şeyleri yaşayan iniz veya bilgi sahibi olanınız varsa paylaşırsaniz sevinirimm
Inşallah canım insallah belkide Haklısın dir bu ilacın etkisidir pazertesi gidicem bakalım ne diycek dr oğlum için yola devam...uzulme canim,insallah bir dahaki aya olur gebeligin.klomen,Hormon ilaci sonucta.kullandigim donemlerde benimde cok agrilarim olurdu,yumurtaliklari neredeyse zorlamayla buyutmeye calistigimiz icin oemaldir diye dusunuyorum bu agrilarin.Genede bi doktoruna sorup danis en iyisini doktorun oyleyecektir sana
Anladım canım...Haklısın tedavi sürecinde maddi manevi yıpranir insan.Hele de kadına büyük eziyet.Allah yardimcin olsun.Kendiliginden gelen mucize bebeğiniz olsun inşallahbalammm , amaralli , teacher1907 merhaba arkadaslar,cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.Biz bastan beri hic korunmuyoruz,hani emzirdigim donmelerde hamile kalma riskine girmistik,zaten 1,5 sene regl olmadim.ondan sonrada eskisi gibi duzensiz haliyle bir geliyor bir gelmiyor.kizim yanliz kalsin istemiyoruz,korunmuyoruzda ama bugune Kadar hamilelelik olusmadi.Bir sene daha deneyelim diyorum,olmazsa tekrar tedaviye gidelim diye dusunuyorum.
merhaba arkadaslar,biz kizimiza uzun ugraslar sonucu tüp bebek le kavustuk.co sukurler olsun ki,iki yasina girecek simdilerde :) Zaman Zaman ikinci cocuk Fikri benim de aklimda.kzim bir bebek gorunce o kdar seviniyor ki,onu oyle gormek cok bambaska.Ben ise karmakarisik duygular icindeyim,hem yanlizim hem de bir kere daha Doktor Doktor gezip ,tedaviye gidecek gucu hissetmiyorum kendimde.Diger taraftan yasimda otuza geldi.Aslinda ,kizima bir kardes istiyoruz ama benim gucum yok,kendimi cok yorgun hissediyorum..
Merhaba hosgeldin bence ikinci çocuk için fazla beklememelisin benim şuanki aklım olsa oğlumdan sonra hiç korunmazdim bile olurda rabbim ikinci çocuğu nasip ederse 3 de korunmuycamoyuzden 2. Cocuk çalışmalarına baslamalisin inşallah hemen ikinci cocugunu kucağına alirsin rabbim hepimizin hakkında herseyin hayırlısıni versin gonlumuzdekini de hakkimizda hayra çevirin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?