İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Canım hamileliğin hayırlı olsun. Demin dilfezanın nikini görünce sanada bakayım dedim.çok sevindim.bu ay bende çok istiyorum. Bizede dua et yavruma kardeş gelsin bu ay hayırlısıyla.inşallah sende sağlıkla kucaklarsın canım...

İnşaallah Can'ım biliyorsun şimdiye kadar hiç böyle birşey yapmamıştım ilk kez hamile kalmadan takvim yaptım bakalım inşaallah uğurlu gelir kaldırsamda yeniden yaparım hiç sorun değil bu arada ben artık daha iyiyim Hürrem rabbim sabrımı arttırdı çok şükür daha iyiyim elhamdulillah duanı eksik etme olurmu kuzunun haberlerini yaz mutlaka bana oğlun olacak gibi geldi sanki hadi hayırlısı

ayyy çok şükür çok sevindim. ben artık takmıyorum kiloyu birşekilde veririz. bende oğlumda 20 kilo almıştım. sağlıklı gelsinlerde biz onu veririz. dediğim gibi yaş riskini düşünme detaylıyı bekle, dinlen yorma kendini bol bol su iç. kendine dikkat et, güzel haberlerini bekliyorum.sevgiler

İnşallah Can'ım İnan ki sürekli dua ediyorum sizleri öyle iyi anlıyorum yaşadıklarınızı öyle iyi biliyorum ki Her kontrole gittiğimde Dr a girene kadar karnıma ağrılar giriyor kalbime bıçaklar saplanıyor onun iyi olduğunu görene kadar heyecanım hiç geçmiyor yaşadıklarım peşimi bırakmayacak gibi geliyor Rabbim inşallah hepinize yeniden bu duyguları yaşatır sağlıkla ikinci evlatlarınızın müjdelerini alırsınız inşallah

Aynen Can'ım bol bol su içiyorum artık hiç sevmiyorum ama yapacak birşey yok onun sağlığı iyiliği için içmem gerekli sonuçta kilo işine takılmıyorum illa veririz yaş kısmına da hiç takılmadım Dr sonuç gayet güzel dedi. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza Can'ım şu hareketlerden emin olsam içim biraz rahatlayacak böyle hep bir endişe hali oluyor iyi mi diye Rabbim sağlık versin bebişlere

Can'ım sabrının mükafatını alacaksın inşallah sınavın budur ve artık bitmiştir Can'ım. İnşallah takvimi kaldırmazsın bu ay Can'ım. Rabbim tez Zaman'da göndersin meleğini, yazarım teyzesi daha 1 hafta var kontrole, Rabbim sağlıklısını versin inşallah ben meleğimi kucağıma aldığımda sizlerin de günlerinizi sayıyor oluruz inşallah

Amin canım inşallah Rabbim nasip eder cümlemize... Rahat ol inşallah sağlıkla kucağına alacaksın kafanı rahat tut.göreceksin göz açıp kapayıncaya kadar 9 ay geçmiş yavrunu kucaklamışsın.Rabbim hepimize inşallah güzel günler göstersin canım.duaların için Allah razı olsun gülüm ♥ sende bizim dualarımızdasın.dün doktora gitmiştim.eski komşumu gördüm 6 aylık 3 çocuğa gebeydi.şeker yüklemesi için gelmiş.beni görünce varmı bişeyler dedi.normal kontrole geldim dedim.hamileyim demeyi çok isterdim. Olsun olsun 2.cide inşallah diye dua etti bana...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah gülüm ♥ ♥

Yerim ben o minnakı çok bekletti o abisini poposuna vur gelince oldumu... Artık görmemeye çalışıyorum ikinciyi üçüncüyü yapanları eşinden ayrılanları düşünüyorum tek çocuk hiç ihtimal yok evlatlık olanları düşünüyorum mecbur tek çocuk ve etrafımda hiç çocuğu olmayanları rabbim sabrımızı mükafatlandırır inşallah bu dünyada alamazsak çok şükür ahiret hayatı var be biz bir dünyalık için sıkıntı çekmişiz çokmu... İstediğimiz aslında dünyalık rabnimden öbür dünyada cennet bahçeleri bahçelerde koşturan Melek'ler dilemek varken... Olanada olmayana amenna....

Slm kızlar mujdeeeeeeee hamileyimmm çok şükür Rabbim nasip etti dilerim Rabbim isteyen herkeze nasip eder.
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam tedaviye başlamıştın değil mi anlatsana Nasıl oldu rabbim kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam tedaviye başlamıştın değil mi anlatsana Nasıl oldu rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canimmm evet tedaviye başlamıştım bu ay srophene kullanmistim bide folidece kullandim bu ay hiç beklemiyodum biliyosunuz annem rahatsız diye Okadar onemsemedim bu durumu yani ikinci plana atmistim ama bu ay 3 gün niyet ettim ve oruç tuttum canım belkide o vesileyle bilemiyorum ama çok şükür Rabbim nasip etti inşallah tamamına erer de bebegimi kucağıma alirim Allah im isteyen herkese nasip eder insallah

Amin canim cok tesekkur ederim darısı isteyen herkesin basina evet ben tedavi görüyorum bu ay srophene ve folidece kullandim bu ay hiç beklemiyodum biliyosunuz annem rahatsız diye Okadar onemsemedim bu durumu benim için ikinci plandaydi ama hiç beklemediği bi anda olu verdi işte bu ay niyet edip 3 gün oruç tuttum belkide bu vesile oldu bilemiyorum cooook dua ettim çooook rabbim nasip etti çok şükür Rabbim sağ salim bebegimi kucağıma almayı nasip etsin insallah. Ve Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsun insallah.

Hayirli olsun allah tamamina erdirsin. Yumurtalik gelistirici ilaclarmi bunlar

Tebrik ederim çok güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin

Düşükten sonra ilk denememdi bu ay...Maalesef hüsranKırmızıları gördüm.Yartabbim sdabrımızın mükafatını ver,evlatlarımızı kardeşşiz bırakma aminnn.Ateş ölçme yöntemini denemeye başladım bu ay,işallah vesile eder Rabbim.

Canım benim düşükten sonra bir yıl oldu her ay bir ümitle bekliyorum o bat tarihini haftaya çarşamba bat günü her ay aynı hüsran ama elden bişey gelmiyor tanıdığım herkes düşükten hemen sonra hamile kalıp doğum yapıyor sanki bir ben varım böyle bekleyen ne yapalım beklememiz gerekiyor demekki... Ateş ölçme yöntemini ben bayadır kullanıyorum çok güzel yakalıyor yumurtlama gününü hatta adet olacağım sabah çok bariz bir düşüşle tamam boşuna ümitlenme adet olacaksın diyor bunlar hep sebep kimbilir nasibimiz ne Zaman bulacak bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…