İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah çok Mutlu oldum gerçekten ben kalamasamda böyle güzel hikayeler beni çok mutlu ediyor inşaallah bir gün bende yazabilirim böyle senin gibi

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah çok Mutlu oldum gerçekten ben kalamasamda böyle güzel hikayeler beni çok mutlu ediyor inşaallah bir gün bende yazabilirim böyle senin gibi
Amin camın inşallah darısı senin başına bende senin gibi düşünüyodum acaba bende bu haberi paylasabilcekmiyim sevdiklerimle diye çok şükür Rabbim nasip etti bence en kisa zamanda sende bize müjde vereceksin Allah in izniyle canmm

Kizlar moralim cok bozuk. Amcamin kizi ikinci bebegine hamileydi 9 aylik artik son haftasiydi bugun bebegin esi ayrilmis ve bebek ölmüs karninda. Bebege bakmak istedim baktim ve cok kötü oldum allahim o manzarayi kimseye yasatmasin. Benim imtihanim cok basit geldi bir an gözüme. Allah herseyin hayirlisini versin :-(

Slm kızlar mujdeeeeeeee hamileyimmm çok şükür Rabbim nasip etti dilerim Rabbim isteyen herkeze nasip eder.
Ayyyyyy cnmmmm yaaa çok sevindim darısı bize yaaaa ne olur Allahmmmm ne olur artk git gide sabrımın tükendiğini hissediyorum ne olur Rabbimmmm sıra banada gelsin

CNm ya Nasıl yapıyorsun o yöntemi tam olarak anlatabilir mısın

Ayyyyyy cnmmmm yaaa çok sevindim darısı bize yaaaa ne olur Allahmmmm ne olur artk git gide sabrımın tükendiğini hissediyorum ne olur Rabbimmmm sıra banada gelsin
Canimmm benimmmm inşallah darısı senin başına en kisa zamanda müjde verirsin bize seni seviyom içini ferah tut inan ummadığı anda gelicek meleğin dualarim seninle arkadaşım

CNm ya Nasıl yapıyorsun o yöntemi tam olarak anlatabilir mısın
Adetinin birinci günü başlayarak her sabah yataktan çıkmadan aynı saatte ölçüyorum Ateş ölçme yöntemi var gebelik bölümünde Oraya gelirsen çok daha detaylı anlarsın hatta tlf indirdiğimiz bir program var çok güzel birşey Ateş ölçümlerini oraya not alıyoruz tabloya göre iniş çıkışlardan yumurtlama günleri anlaşılabiliyor

balammm cnm gözün aydın Rabb'im sagkikla kucağına almayı nasip etsin :) ne zmandir istiyrisunuz neler yaptın bu süreçte
Amiin cok Teşekkür ederim kuzummmm ben 3 yıldır istiyorum 6 seans 4 klomen 2 si ise srophen olmak üzere belli araliklarla ovulasyon ilaci kullandim we folik asid tabiki. Kasım ayında da rahim filmi çektirdim esimde biraz hareketlilik problem i vardı oda çinko ve
E vitaminiı takviyesi aldi ve bide geçen ay hem o hem kendim keçiboynuzu pekmezi yedik. Bide canım cok dua ettim ve bu ay niyet edip 3 gün oruç tuttum en çokta dua ve tuttuğum oruca baglıyorum ama tabi yinede rabbim bilir birinden biri vesile oldu iste böyle canım dilerim en kisa zamanda bu grupta bir suru müjde alırız.

Tmm CNm ben o sayfaya da bakayım en güzeli :)

3 yıl mı oldu baya olmus ne kadar guzel bir mucize olmus sizin icin Yaaa simdi daha da Mutlu oldum CNm senin adına Rabb'im tamamına erdirsin insaallah guzel bir hamilelik diliyorum

3 yıl mı oldu baya olmus ne kadar guzel bir mucize olmus sizin icin Yaaa simdi daha da Mutlu oldum CNm senin adına Rabb'im tamamına erdirsin insaallah guzel bir hamilelik diliyorum
Gel Can'ım bende ordayım bu aralarda veson arkadaşım yardımcı oldu bana tablo oluşturmamda sağolsun her soruma cevap verir inşaallah bizde bir gün hamileyim diye yazarız

Gel Can'ım bende ordayım bu aralarda veson arkadaşım yardımcı oldu bana tablo oluşturmamda sağolsun her soruma cevap verir inşaallah bizde bir gün hamileyim diye yazarız
İnsaalah CNm yaa ins hep duamdasınız surekli buralara sizden guzel haberler almak icin bakıyorum .. Bizim bat ayni galiba 18 -19 subat benim .. Ama ben bu ay gec yumurtladım sanki bakalım geçikirse anlarım

Teşekkür ederim canım seninde dediğin gibi bu bi mucize rabbim binlerce kere çok şükür inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağıma alirim bebegimi . Peki senin durumun ne canım nekadar oldu ikinciyi isteyeli tedavi goruyomusun?

Benim bu ikinci olacak ins CNm, oglum 3 yasında 15 ay oldu korunmuyorum Eylul ekim aylarında bir suru testler tahliller rahim filmi cekildim herşey temiz herşey yolunda sonra yine kasım aralık olmadı bu sefer eşim test verdi sonuçta Ozellile bazi degerleri dusuk çıktı sebebine bakıldı kronik Bi rahatsızlığı icin sürekli kullandığı bir ilacın yan etkisi olduğunu öğrendik erkeklerde geçici kısırlık yapoyormus o ilacı bıraktık ve aralık sonun da tedaviye başladık eşim icin bir suru vitamin ilaçlar kullanıyoruz ve kürler yapıyorum iki ay oldu martta tekrar test var ins o zmna kadar olur kendiliginden ..gecen ay hatta kimyasaldan şüphelendik cunku adetime bir gun kala iki ayrı markada test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı ertesi gun adet oldum uzun sürdü adetim ve pihtili pihtili parça parça geldi cok sasırdım ilk defa böyle oldum forumlarda okudum kimyasaldan sonra ki adette oluyormus oyle .. İçimde umutlar çoğaldı belki de düzeldi esimin degerleri ve ben bu ay hamile kalicam diye düşünüp seviniyorum :) dua et benim icinde CNm olur mu cok uzun oldu CNm sanırım anlatmaya ihtiyacım vardı

Anladım canım olurmu öyle şey paylaşmana sevindim birbirimize destek olmalıyız ki sorunlarımizla daha kolay başa cikabilelim hem senin çok fazla olmamış bak benim 3 sene oldu bende seninle aynı bisürü testler falan yaptım ilaçlar kullandim bunların yani sıra psikolojik olarak cok çöktüm artık acaba olmayacakmi dedim ama çok şükür oldu inşallah seninde en kisa zamanda olur ve içimden bi ses olcak diyo dualarim seninle inşallah rabbim sanada en kisa zamanda bu mutluluğu yaşatır canimmm

Canimmm benimmmm inşallah darısı senin başına en kisa zamanda müjde verirsin bize seni seviyom içini ferah tut inan ummadığı anda gelicek meleğin dualarim seninle arkadaşım
İnşallah arkadaşım yaaa elbet kabul olur birimizden birimizin duası sabr ve umutla bekliyorum buraya mücde hamileyim demeyi bu arada takvimi nasıl ekliyorsunuz bende hamilelik takvimi ekliyim belki darısı bulaşır...

Allah razı olsun cnmmmm sende saglikla alırsın insaallah guzel yavrunu senin cok olmus gerçekten CNm sınavını kazanmışsın cok sukur :)

İnsaalah CNm yaa ins hep duamdasınız surekli buralara sizden guzel haberler almak icin bakıyorum .. Bizim bat ayni galiba 18 -19 subat benim .. Ama ben bu ay gec yumurtladım sanki bakalım geçikirse anlarım
Evet Can'ım 18 şubat benimde yumurtlamayı Ateş ölçme programı 8 şubat gösteriyor ama tabi ki belli olmaz çok zor geliyor artık bat beklemek hiç olmayacak birşeyi beklemek gibi birşey sanki

İnşallah arkadaşım yaaa elbet kabul olur birimizden birimizin duası sabr ve umutla bekliyorum buraya mücde hamileyim demeyi bu arada takvimi nasıl ekliyorsunuz bende hamilelik takvimi ekliyim belki darısı bulaşır...
Bende ilk defa yaptım iyi ki de yapmışım hani şu günlük değişen alttaki yazıları okumak çok hoşuma gidiyor profile giriyorsun orada kişel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi ekliyorsun tahmini doğum tarihini de herhangi bir programdan son adet tarihini girerek yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…