İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

bende ikinci bebek için uğraşıyorum pcoluyum kızım 7 yaşında yaklaşık 3 senedir korunmuyoruz ama olmuyor benide listeye eklermisiniz yaşım 30 beklenen adet günü 20 şubat

bende ikinci bebek için uğraşıyorum pcoluyum kızım 7 yaşında yaklaşık 3 senedir korunmuyoruz ama olmuyor benide listeye eklermisiniz yaşım 30 beklenen adet günü 20 şubat
sen benim gibi benimde oğlum 7yasinda bende 3senedir uğraşıyorum ama ben inanıyorum Rabbim bi gün ol diyecek olacak inşallah

Liste yapıyor musunuz Hürrem? Yapıyorsanız ben de yazarım bilgileri
Can'ım aslında başlamıştık listeye ama ben beceremedim birde her zaman bilgisayardan giremiyorum cepten de olmuyor o yüzden güncelleme yapamadım hiç ama düzenli takip edebilecek birine konuyu devredebilirim o Zaman liste yapılabilir yeniden

Arkadaslar 3 yildir bekliyorum ikinci bebeğimi. Bugün adetim 5 gün geçmişti test yaptim sonuç bu sizce hamile miyim?çok heyecanliyim...

Eklentiler

• 20160208_201518.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaslar 3 yildir bekliyorum ikinci bebeğimi. Bugün adetim 5 gün geçmişti test yaptim sonuç bu sizce hamile miyim?çok heyecanliyim...
Canim test bekledikten sonrami cikti silik cizgi yoksa hemenmi. Pek belli olmuyor bir iki gun sonra tekrarla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…