- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.081
Hosgeldin canim rabbim tez zamanda nasip etsinbende ikinci bebek için uğraşıyorum pcoluyum kızım 7 yaşında yaklaşık 3 senedir korunmuyoruz ama olmuyor benide listeye eklermisiniz yaşım 30 beklenen adet günü 20 şubat
Can'ım daha iyiyim ama hala evdeyim işe başlamadım bende yarın gideceğim ikili test için peritinoloji uzmanından randevu aldım bakalım inşallah Sağlıklı olduklarını öğrenebiliriz Dr dan gelince ölçümleri yazarsan karşılaştırma şansı olur inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz Can'ım
çok sevindim, sonuçlar çıkınca paylaşır mısın. benim doktor biraz hassas, er ihtimali anlatıp duruyor. biliyorsun 35 yaş sonrası ikili testlerde yaş riski çıkar,benimde burun kemiği göründü ense kalınlığım 1,2mm. 2 mm altı sıkıntı olmuyor. sonucum : 1:44200 yani down için 18 triso: 1:99000 çıktı tabi bu düşük riskli demek. tabi 35 yaşında olduğum için yaşSELAM canım. burun kemiği ve ense ölçümü yapıldı onlarda sıkıntı yok çok şükür kan ve idrar alındı 1hafta sonra çıkıcakmış sonuçlar. sen gittin mi canım nasıl sonuçlar ? bu arada bir oğlum vardı galiba bu da erkekmiş :) dr kesin konuşmadı ama büyük ihtimalle erkek dedi
hayırlısı olsun canım. inşallah yanlış çıkmıştır sonrakiler.Sabah iki test daha yaptım..galiba hamile değilim. Sonuçlar hemen çıkıyor ama sonuçta 3 yildir az bile olsa belirlemişti. Ümit dünyası işte. Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar versin insaallah. Son adet tarihin 7 ocakti bekleyeceğiz artık.
Arkadaslar 3 yildir bekliyorum ikinci bebeğimi. Bugün adetim 5 gün geçmişti test yaptim sonuç bu sizce hamile miyim?çok heyecanliyim...
Rabbim gönlüne göre versin canım var gibi ikinci çizgiler inşallahta vardır yaniSabah iki test daha yaptım..galiba hamile değilim. Sonuçlar hemen çıkıyor ama sonuçta 3 yildir az bile olsa belirlemişti. Ümit dünyası işte. Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar versin insaallah. Son adet tarihin 7 ocakti bekleyeceğiz artık.
Selam Can'ım çok şükür bizimde testlerimiz güzel geldi ölçümler iyiydi zaten sonuçta geldi oda güzel Rabbime bin şükür cinsiyet içimi birşey söylemedi Dr. 2 hafta sonra inşallah sen hissetmeye başladın mı ? Azıcık kıpırdanma var gibi sadece uzandığım Zaman tabii birde Dr ultrason da mesane göremedi boş olduğunda görüşmezmiş bakalım artık yarın yine gidiyorum tekrar bakacak inşallah sağlıklıya alırız kucağımıza Can'ımSELAM canım. burun kemiği ve ense ölçümü yapıldı onlarda sıkıntı yok çok şükür kan ve idrar alındı 1hafta sonra çıkıcakmış sonuçlar. sen gittin mi canım nasıl sonuçlar ? bu arada bir oğlum vardı galiba bu da erkekmiş :) dr kesin konuşmadı ama büyük ihtimalle erkek dedi
canım ben 14.haftada kelebek gibi kığırtılar hisseder gibi oldum ama 16.haftada emin olmuştum tabi bu ikinci gebelikte sanırım rahat anlaşılıyor. şimdi 19. haftalığız biz:) artık daha net bu hafta:) çikolata bal ye ve uzan kıpır kıpır oluyor:)Selam Can'ım çok şükür bizimde testlerimiz güzel geldi ölçümler iyiydi zaten sonuçta geldi oda güzel Rabbime bin şükür cinsiyet içimi birşey söylemedi Dr. 2 hafta sonra inşallah sen hissetmeye başladın mı ? Azıcık kıpırdanma var gibi sadece uzandığım Zaman tabii birde Dr ultrason da mesane göremedi boş olduğunda görüşmezmiş bakalım artık yarın yine gidiyorum tekrar bakacak inşallah sağlıklıya alırız kucağımıza Can'ım
Cok tesekkur ederim canim darisi basiniza inşallahBirTutamMutluluk20 canım seni merak ettim mesajlarına bakarken gördüm doğmuş üçüzler Can'ım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah sen nasılsın bebişler nasıl? Bize de yaz merak ediyorum sizi
Oh çok sevindim Yok daha öğrenemedim cinsiyetini 2 hafta sonra ancak nasip inşallah sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil İnan ki hayırlısı Rabbimden canımCok tesekkur ederim canim darisi basiniza inşallah
Bebisler cok iyiler cok sukur ama hala kuvozdeler 32 haftalik dogduklari icin
Sen nasilsin?cinsiyetini ogrendin mi kuzunun?
Enfal nasil inşallah hamiledir
Bakamiyorum size bi süredir kusura bakmayin
Can'ım ikili test için bende Prof a gittim sonucu yarın değerlendirecek ama hem kendi Dr uma hemde bir Dr arkadaşıma sordum bir sorun yok gayet iyi çıkmış dediler yaş işine çok takılmadı yani kıpırtı oluyor gibi ama çok emin olamıyorum işte 16. Haftaya kadar raporlu olurum sanırım yani şubatı böyle kapatırız gibi duruyor bol bol dinleniyorum hareketlerden emin olsam biraz daha rahatlarım böyle hep bir endişe hali bakalım Can'ım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza inşallah detaylı sonuçlarında güzel gelir tüm herşeyi gördü bir mesane kaldı işte inşallah yarın oda görünür zaten çok küçük bir şey dedi Dr pirinç kadar şuan ve içi boş olduğunda görünmezmiş bakalım Can'ım Allah sağlık versin inşallah öpüyorumcanım ben 14.haftada kelebek gibi kığırtılar hisseder gibi oldum ama 16.haftada emin olmuştum tabi bu ikinci gebelikte sanırım rahat anlaşılıyor. şimdi 19. haftalığız biz:) artık daha net bu hafta:) çikolata bal ye ve uzan kıpır kıpır oluyor:)
birde birşey soracagım senin yaş riskin çıktımı ikili sonucunda, doktorun bu konuda ne diyor. bende yarın detaylıya gidiyorum Doç bir bayan var üniversitede perinatolog, sonraki haftafda tetanoz aşımız var:)
bu arada bize 13 haftalık iken cinsiyet söyledi,sonra 16 haftalıkken net olarak söyledi.
mesane ve diğer organlar için senin haftanda yorum pek yapmıyorlar. 20. haftada detaylıda herşeyi söylerler. hepsi görünür sen merak etme hiç. bol bol dinlen 16. haftaya kadar:) sevgiler
canım ya çok sevindim rabbim kavuşturmuş meleklerine inşallah küvezden de çıkarlar sağlıkla ne mutlu sana arkadaşım bende hala bişey yok bu ay tedavi deolmuyorum bekliyorum sabırla işteCok tesekkur ederim canim darisi basiniza inşallah
Bebisler cok iyiler cok sukur ama hala kuvozdeler 32 haftalik dogduklari icin
Sen nasilsin?cinsiyetini ogrendin mi kuzunun?
Enfal nasil inşallah hamiledir
Bakamiyorum size bi süredir kusura bakmayin
arkadaşım çok sevindim herşey böyle güzel gider inşallah alırsınız kardeşinizi kucağınıza bende bayadır bakmıyordum buralara bir bakayım dedim azerinin doğum yaptığını duydum çok mutlu oldum zaman ne kadar çabuk geçiyor öyle değil mi inşallah sende kavuşursun yavruna kız erkek hiç önemli değil sağlıkla gelsin annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun inşaallahCan'ım ikili test için bende Prof a gittim sonucu yarın değerlendirecek ama hem kendi Dr uma hemde bir Dr arkadaşıma sordum bir sorun yok gayet iyi çıkmış dediler yaş işine çok takılmadı yani kıpırtı oluyor gibi ama çok emin olamıyorum işte 16. Haftaya kadar raporlu olurum sanırım yani şubatı böyle kapatırız gibi duruyor bol bol dinleniyorum hareketlerden emin olsam biraz daha rahatlarım böyle hep bir endişe hali bakalım Can'ım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza inşallah detaylı sonuçlarında güzel gelir tüm herşeyi gördü bir mesane kaldı işte inşallah yarın oda görünür zaten çok küçük bir şey dedi Dr pirinç kadar şuan ve içi boş olduğunda görünmezmiş bakalım Can'ım Allah sağlık versin inşallah öpüyorum
canım selam, oda görülür merak etme daha minicik:) şimdi detalıdan geldim. şükürler olsun hiçbirşey yok. kalp-ekoda çekildi. yaş riski risk olarak kabul etmiyoruz dedi, uzun uzun anlattı.eger burada sıkıntı görseydik önerilerimiz olurdu. her organını tek tek inceliyor. kalbinin odacıkları kapakcıkları, el ayak parmak, burun kemiği, bayagı bir detaylı. rahimin su oranına plesentaya. 20. haftada sende gidersin ondan önceki sıkıntılar kafamıza taktıklarımızın pek anlamı olmuyormuş. bende tarama için Tıp fakultesi özel muayeneye gitti, detaylıda öyle ama artık biraz rutin kontrolle devam etmek istiyorum. çok yoğun geçti bu haftaya kadar hep yattım 6 kilo almışım:) sen güzel canını sıkma biraz zaman sonra hareketleri uyutmayacak seni:) sevgiler öpüyorumCan'ım ikili test için bende Prof a gittim sonucu yarın değerlendirecek ama hem kendi Dr uma hemde bir Dr arkadaşıma sordum bir sorun yok gayet iyi çıkmış dediler yaş işine çok takılmadı yani kıpırtı oluyor gibi ama çok emin olamıyorum işte 16. Haftaya kadar raporlu olurum sanırım yani şubatı böyle kapatırız gibi duruyor bol bol dinleniyorum hareketlerden emin olsam biraz daha rahatlarım böyle hep bir endişe hali bakalım Can'ım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza inşallah detaylı sonuçlarında güzel gelir tüm herşeyi gördü bir mesane kaldı işte inşallah yarın oda görünür zaten çok küçük bir şey dedi Dr pirinç kadar şuan ve içi boş olduğunda görünmezmiş bakalım Can'ım Allah sağlık versin inşallah öpüyorum
Selam Can'ım çok şükür bizimde testlerimiz güzel geldi ölçümler iyiydi zaten sonuçta geldi oda güzel Rabbime bin şükür cinsiyet içimi birşey söylemedi Dr. 2 hafta sonra inşallah sen hissetmeye başladın mı ? Azıcık kıpırdanma var gibi sadece uzandığım Zaman tabii birde Dr ultrason da mesane göremedi boş olduğunda görüşmezmiş bakalım artık yarın yine gidiyorum tekrar bakacak inşallah sağlıklıya alırız kucağımıza Can'ım
Selam, bende senin haftalarında kıpırtılar hissediyordum ama şimdi 20. haftaya başladık daha net vuruşları hissedebiliyorsun:) sağlıkla gelmesini dilerim,sevgilerbende kıpırtı gibi bir şey hissediyorm ama emin olamıyorum bebeğin hareketimi bilemiyorm. amin canım sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah.
Can'ım benim Rabbim tez Zaman'da Sana da nasip eder inşallah inan ki dualarımdasın. Aynen cinsiyete hiç takılmıyorum Sağlıklı olsun yeter çok bekledik onu çok istedik o yüzden ne olsa kabulümüz. Takvimin hayırlı olsun inşallah hiç kaldırman gerekmez Can'ım Allah bu yolda kimseyi oyalamasın inşallaharkadaşım çok sevindim herşey böyle güzel gider inşallah alırsınız kardeşinizi kucağınıza bende bayadır bakmıyordum buralara bir bakayım dedim azerinin doğum yaptığını duydum çok mutlu oldum zaman ne kadar çabuk geçiyor öyle değil mi inşallah sende kavuşursun yavruna kız erkek hiç önemli değil sağlıkla gelsin annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun inşaallah
Can'ım çok sevindim haberler güzel inşallah sağlıkla doğacaklar, bugün gittim bende gördü zaten mesaneyi de bir sorun olmadı çok şükür normalde kadın doğum uzmanına gidiyorum ikili test ve detaylı için bu Prof a gidicem yaş riskini aynı şeyleri söyledi bana da bakalım işte Nasıl sağlıklı Olacaklarsa onu yapıyoruz bende hep evdeyim hiç bir şey yapmıyorum desem yeridir. Ufak tefek işler o kadar 16. Hafta da başlarım herhalde bende bakalım artık iyi fazla almamışsın kilo bende 3 kilo aldım bakalım Kaç olacak oğlumda 28 kilo almıştım bunda öyle olmazsın zaten vermek çok zor oluyorcanım selam, oda görülür merak etme daha minicik:) şimdi detalıdan geldim. şükürler olsun hiçbirşey yok. kalp-ekoda çekildi. yaş riski risk olarak kabul etmiyoruz dedi, uzun uzun anlattı.eger burada sıkıntı görseydik önerilerimiz olurdu. her organını tek tek inceliyor. kalbinin odacıkları kapakcıkları, el ayak parmak, burun kemiği, bayagı bir detaylı. rahimin su oranına plesentaya. 20. haftada sende gidersin ondan önceki sıkıntılar kafamıza taktıklarımızın pek anlamı olmuyormuş. bende tarama için Tıp fakultesi özel muayeneye gitti, detaylıda öyle ama artık biraz rutin kontrolle devam etmek istiyorum. çok yoğun geçti bu haftaya kadar hep yattım 6 kilo almışım:) sen güzel canını sıkma biraz zaman sonra hareketleri uyutmayacak seni:) sevgiler öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?