- Konu Sahibi nefertity80
-
Hahaha sen aldatılmaya devam et güzelim. Asıl zavallı olan sensin. Sen kendini yıldız sanmaya devam ederken, kocan seni arkadaşlarınla aldatmaya devam etsin. :roflol:
anladım canım, umarım hakkında güzel kararlar alırsın diliyorum.
Fiziksel olanı kısmende olsa affedilebilir o yüzden eşinle konuşmayı dene.
Rahatsız olduysan yorumlardan konunu kitlet canım.
Hayalcim, arkadaşla ilgili diğer konuşarı okumadım.Bilemiyorum o yüzden.
Ama yinede yorumlarında kırıcı olmasan, bizlere ters gelen davranışlarda bulunabilr insanlar
yargılamak bize düşmez be arkadaşım, han birde olayın içinde olmadığımız için verilen tepkilerde tuhaf gelebilir.
Konuları okumadan yorum yapmak istedim, yargılanmak hoş değil
Sevgili Candaş,
Nefertity, eşi tarafından fiziksel olarak hem en yakın arkadaşı olan hem de, eşinin hem sevgilisi olan bir kadınla defalarca aldatılmış hamileyken.
Üstüne bu olaydan 2 sene sonra, adam gene Nefertity' nin başka arkadaşına en özel yerlerinden biri olan basurlu yerlerini göstermiş...
Tamamen iyi niyetle...
Bunlar sadece bildiklerimiz.
Daha neler var Allah bilir.
Yardım etmeye çok çalıştık ama her seferinde ben kocamı bırakmam filan deyip bizlere hakaret etti.
Kimse mükemmel değildir ama pişkinliğin bu kadarı fazla...
:1closedeyes:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol::roflol::roflol:3. Konun şimdi de durum seni hamileyken kuzeninle aldatan, sonrasında bir taraflarını basur olduğu bahanesiyle kız arkadaşlarına gösterip(!) destek alan (akannehir) sonra da iyi niyetli davranıp ailenizi genişletmek amacıyla 2. çocuğu yapmak isteyen bir kocan var...
Sıradaki arkadaşın kimmiş?
Belli oldu mu kimliği ona göre onun da düğün hazırlıklarına hamile olduğun sıra başlayın ki çocuk doğunca da hemen evlendirirsiniz.
O da arada kaynasın gitsin...
Malum kocandan olma, hem de kocan çok eşlilikten mahrum kalıp mutsuz olmasın.
a.s
Ya sen neye güvenerek 2. çocuğu yapacaksın merak ediyorum nefertity...
hayal ağzına sağlık benim hiç yazmama gerek kalmamış bu seferalkisalkisalkisalkisalkisalkisGerçek sevgiyi bilemediğin için kocan dışındakilere saldırma nefertitycim...
aklinialirimsmile
Şerefli bir erkek eşinin en yakın arkadaşlarıyla yatmaz...
Bunu çürütecek anti tezin var mı?
Var mı söyle?
İrade diye bir şey var...
Olmayanı savunduğun için zavallı haldesin...
Ağlanacak haline zafer diyorsun...
Bu zaferin adı da erkeği ben kaptım zaferi.
opuyorumnanaktan
Sen biz gibi onurlu gururlu insanların ilişkisini irdeleyeceğine kendine bakmalısın.
Ciddi anlamda psikolojik tedaviye ihtiyacın var...
Lütfen 2. çocuğu doğurma.
Zavallı bir çocuk daha dünyaya getirmeyin...
1.sine yeterince acıyoruz zaten...
:sinifsinif:
şu yazdıklarınla beni güldürdünya arkadaşım allah senide güldürsün :roflol::roflol::roflol::roflol:vaktinin çoğunu bu topic'te geçiren arkadaşlar.
beni bu kadar önemsemeyin yahu
sizin gibi etten kemikten bir insanım ben de.
aramızda kültür farkının gözle görülür biçimde olması elbette dikkatinizi çekiyor.
ve demogoji yaparak aynı noktaya ulaşabileceğinizi de sanıyor olabilirsiniz.
anlayabiliyorum egolarınız hasar gördü.
ama bazen geri çekilmeyi de bilmelisiniz.
bu kadar öfkelenecek bir durum yok.
eşim hatalar yaptı, herkesin yapabileceği hatalar.
ben erdemli davranıp affetmeye çalışıyorum.
aramız da emin olun çok ama çok iyi.
çok ciddiyim bir çoğunuzun ilişkisinden daha doyurucu bir ilişkim var.
baştacıyım ve bunu her gün hissedebiliyorum.
böyle bir ilişki yaşayabilmek için bunların başıma gelmiş olması artık "herşeyde gerçekten de bir hayır varmış" dedirtiyor bana.
bazı kararları alırken burada konu açmaya da devam edeceğim. sıkılan ve eğlenme derdinde olanlar sabırsızlıkla beklesinler.
ne kadar kızsam da ne kadar bazı şeyleri unutamasam da ilişkimden gurur duyuyorum.
sinirlenmek yerine sevinin artık egolarınızı bir yana bırakıp.
bu size daha iyi gelecek emin olun...
vaktinin çoğunu bu topic'te geçiren arkadaşlar.
aramızda kültür farkının gözle görülür biçimde olması elbette dikkatinizi çekiyor.
ben erdemli davranıp affetmeye çalışıyorum.aramız da emin olun çok ama çok iyi.
baştacıyım ve bunu her gün hissedebiliyorum.böyle bir ilişki yaşayabilmek için bunların başıma gelmiş olması artık "herşeyde gerçekten de bir hayır varmış" dedirtiyor bana.bazı kararları alırken burada konu açmaya da devam edeceğim. sıkılan ve eğlenme derdinde olanlar sabırsızlıkla beklesinler.ne kadar kızsam da ne kadar bazı şeyleri unutamasam da ilişkimden gurur duyuyorum.
böyle bir ilişki yaşayabilmek için bunların başıma gelmiş olması artık "herşeyde gerçekten de bir hayır varmış" dedirtiyor bana.
bazı kararları alırken burada konu açmaya da devam edeceğim. sıkılan ve eğlenme derdinde olanlar sabırsızlıkla beklesinler.
ne kadar kızsam da ne kadar bazı şeyleri unutamasam da ilişkimden gurur duyuyorum.
Sevgili Candaş,
Nefertity, eşi tarafından fiziksel olarak hem en yakın arkadaşı olan hem de, eşinin hem sevgilisi olan bir kadınla defalarca aldatılmış hamileyken.
Üstüne bu olaydan 2 sene sonra, adam gene Nefertity' nin başka arkadaşına en özel yerlerinden biri olan basurlu yerlerini göstermiş...
Tamamen iyi niyetle...
Bunlar sadece bildiklerimiz.
Daha neler var Allah bilir.
Yardım etmeye çok çalıştık ama her seferinde ben kocamı bırakmam filan deyip bizlere hakaret etti.
Kimse mükemmel değildir ama pişkinliğin bu kadarı fazla...
:1closedeyes:
Hayyal.. Anladım, sen böyle bir olaydan birini bile yaşsan hemen kocandan ayrılırdın.. Evet, bende..
Ama nefertity başka bir karar vermiş. Biz sadece yorum yapabilir, fikir verebiliriz. Ama fikrimizi uygulamadı diye suçlu, arsız, ahlaksız ilan edemeyiz kendisini.
Ne kadar yaralı, ne kadar üzgün görmüyor musun?
CANI YANIYOR, anlaşılmıyor mu oralardan??
Evladı var, ne yapacağını bilmiyor. Daha önceki başlıklarda alenen yazmış. "Bu yapılanlar evet, ahlaksızlık, karaktersizlik!" demiş. "Bunları görmek için zeka bile gerekmez" demiş. Yani kocasının ne kadar iğrenç işler yaptığını neden anlatıp duruyorsun, RED mi ediyor Allah aşkına? Çok fazla damaraına basıyor, evliliğini sürdürdüğü için rencide ediyorsunuz. alın işte o da size "Eehh yeterin be, sizin kocalarınızın masum olduğu ne malum" diyor kendince..
Bir başkası yaşasaydı bu dramı (evet DRAM), ben eminim, sizler gibi o da "bitirmelisin bu evliliği" derdi.. Bunu diğer başlıklardaki yorumlarından görüyoruz, öyle değil mi..
E ama, iş başa düşünce farklı.. Çocuğu babasız büyütmek var, belki alışkanlıklar, belki mahalle baskısı.. Neticede kadın kıyaslama yapıyor.. Diyorki mevcut halimi mi sürdürsem daha mutlu olurum, boşanırsam mı? Ve bir karar veriyor, içine de sinmemiş belli.. Ama teselli oluyor işte, oğlu için en azından. İyi-kötü babasıyla büyüttüğünü düşünüyor belki..
Hem belki kendince de bir kaçış yolu bulmuş.. "Tüm kocalar aynı" diyor, bir başkası daha mı iyi? İnanın bana, psikologlar terapilerde aynısını söylüyor erkeklerin ihaneti için.
Evet, ben de içime sindiremezdim. Aynı yatakta uyuyamazdım. Daha bir sürü şey yazıp, acısını kanırtabilirim nefertity'nin, burada yapılanlar gibi gibi. Ama gerek yok, bırakın kararı ile mutlu olsun. Açtığı başlıklara yorum yapmayın, bırakın.. Eğer canını yakarsanız, pek tabiiki size aynı dozda karşılık verecek.. Niye şaşırıyor ve hiddetleniyorsunuz?
Bu arada.. Kendime pay çıkartmam bencilce ama.. Erkek arkadaşına sürtünüp de hamile mi kaldım diye korkan bir kzı vardı.. Bence fake idi.. Çok kişi dalga geçti.. Ben de kendimce (olmayan bebeklere) sürtünmekle ilgili isim koymuştum. Hatun ileride evleneceği erkeği kandırıyor, burada da bizleri.. Ama bu esprim ağır geldi çok kişiye.. Ve uyarı aldım..
Oysa burada gerçek bir kadın var ve gerçek bir ihanet..
Dünya kadar hakaret, aşağılama..
Nefertity'nin çocuğuna acıma cürreti bile gösteren olmuş..
Ne diyeyim ben..
Bak...
Nefertity normal bir insan değil.
Gerçekten psikolojik rahatsızlığı olmasa herkese bir kulp bulup benim kocam iyi niyetli diyebilir mi?
Her yanlış durumun bir haklıyım ama bak bu yüzden diye bir savunma mekanizması var mı?
Haksızım evet ama bu böyle demek çok mu zor?
Ben de Nefertity'nin çocuğuna acıyorum.
Çünkü böyle bir anne-babanın evladı.
Kendi büyüyüp evlendiğinde eşini aldatma olasılığını geçtim, psikolojik rahatsızlığı olup toplumdan dışlanma oranı çok yüksek olacak.
2 kere 2 kadar açık bu...
Acı çekiyor anlıyorum ona güzel uyarılarda da çok bulundum eski topiklerinde.
Ama kendisi durumunun farkında olmak istemiyor.
lmaz:
boşver canım anlamak istemeyen anlamasın;
sen böyle ciddi bir olayda kimseyi yine de kırma... Allah korusun kolay bişey değil aldatılmak... kimsenin başına vermesin Rabbim... ufak ta olsa haksız bi laf edersin de başına gelir Allah muhafaza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?