İkinci çocuk düşüncesi ve eşim...

Hahaha sen aldatılmaya devam et güzelim. Asıl zavallı olan sensin. Sen kendini yıldız sanmaya devam ederken, kocan seni arkadaşlarınla aldatmaya devam etsin. :roflol:

Çok acı birşey aslında bu kadının durumu.
Acil psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
Düşene de bir tekme benden diyemiyorum.
Acımak istemem Allah'ın takdiri ama bu kadar midesiz olmasını geçtim gurursuz olmasını da geçtim; bu kadar saygısız olmasına sessiz kalmayacağım.
:1closedeyes:

Peki karşındakine sürekli hakaret etme durumu nolacak?
Bunlar es geçilemez...
:1closedeyes:
Cidden okuyun konuları.
Bu kadın ciddi anlamda rahatsız.

canım şimdi hatırladım yaa (
Ama basur meselesi ciddi olamaz diye düşünmüştüm..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol::roflol::roflol:

hayal ağzına sağlık benim hiç yazmama gerek kalmamış bu seferalkisalkisalkisalkisalkisalkis

vaktinin çoğunu bu topic'te geçiren arkadaşlar.
beni bu kadar önemsemeyin yahu
sizin gibi etten kemikten bir insanım ben de.
aramızda kültür farkının gözle görülür biçimde olması elbette dikkatinizi çekiyor.
ve demogoji yaparak aynı noktaya ulaşabileceğinizi de sanıyor olabilirsiniz.
anlayabiliyorum egolarınız hasar gördü.
ama bazen geri çekilmeyi de bilmelisiniz.
bu kadar öfkelenecek bir durum yok.
eşim hatalar yaptı, herkesin yapabileceği hatalar.
ben erdemli davranıp affetmeye çalışıyorum.
aramız da emin olun çok ama çok iyi.
çok ciddiyim bir çoğunuzun ilişkisinden daha doyurucu bir ilişkim var.
baştacıyım ve bunu her gün hissedebiliyorum.
böyle bir ilişki yaşayabilmek için bunların başıma gelmiş olması artık "herşeyde gerçekten de bir hayır varmış" dedirtiyor bana.
bazı kararları alırken burada konu açmaya da devam edeceğim. sıkılan ve eğlenme derdinde olanlar sabırsızlıkla beklesinler.
ne kadar kızsam da ne kadar bazı şeyleri unutamasam da ilişkimden gurur duyuyorum.
sinirlenmek yerine sevinin artık egolarınızı bir yana bırakıp.
bu size daha iyi gelecek emin olun...

şu yazdıklarınla beni güldürdünya arkadaşım allah senide güldürsün :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

Tanrım ölüyorum gülmekten. Baştacıymış. sırnaşık şey Adam seni hiçe sayıp arkadaşınla aldatmış, hala doyurucu ilişkim var diyor yahu. Sen kendini kandırmaya devam et ve kocanla olan bu genişşş ve çok komik evliliğinizden enstantaneleri burada paylaş biz yine gülmekten ölelim tmm mı? Sabırsızlıkla bekliyoruz. hihoyyyt :teytey:

Son düzenleme:

tamam canım sen haklısın
kesinlikle
senin ilişkin mükemmel ötesi fevkaladenin fevkinde, doyurcu ve çok mutlu
sen baştacısın
sen kraliçesin
sen bitanesin
hele eşin ohooo o zaten ne kadannn mikemmell
bizler ise sıradan ilişkiler yaşıyoruz işte hiç doyurucu felan değil (bizlerin evliliklerini sen nerden biliyorsan)
ama şu varki eşimiz bizi aldatmıyor
belkide o yüzden karşımızda şaklabanlık yaparak bizi şımartamaya gerek duymuyor
çünkü vicdan azabı duymuyor çünkü bir kadına yababileceği en büyük hakareti bize karşı yapmıyor ondandır sanıyorum

sen şu dr. olayını bi düşün derim... kendi sağlığın için

1) Cidden öfkelenecek bir durum var.
Tahsilli bir kadın kendini ve gururunu hani o insanlık için en önemli şeylerden birini bu kadar ayaklar altına almamalı. yasakkelime
Aldatmayı normal saymamalı.
Aldatılmayan yok dememeli.
lmaz:
lmaz:
2) 'herşeyde gerçekten de bir hayır varmış' diyerek hayır kelimesinden insanları soğutma. Zina ne zaman hayır oldu söyler misin?

3) 'aramız da emin olun çok ama çok iyi.
çok ciddiyim bir çoğunuzun ilişkisinden daha doyurucu bir ilişkim var.
baştacıyım ve bunu her gün hissedebiliyorum.'
Aramız iyi derken hem de çok iyi derken?
Eşini her seferinde rencide ettiğini, eskileri hatırlatıp ondan intikam aldığını söyleyen sen değil miydin?
bayanssulusmile
İstersen yazını bulup yapıştırayım buraya...
kaydirigubbakcemile2
4)'ne kadar kızsam da ne kadar bazı şeyleri unutamasam da ilişkimden gurur duyuyorum.'
demişsin...
Pes artık!
akannehir akannehir
Eşin en yakın arkadaşınla yattığı için gurur duy nefertity...
Cidden gurur kelimesinin anlamını da kirlettiniz ya daha ne denebilir ki?
şakkıdı

Hayyal.. Anladım, sen böyle bir olaydan birini bile yaşsan hemen kocandan ayrılırdın.. Evet, bende..
Ama nefertity başka bir karar vermiş. Biz sadece yorum yapabilir, fikir verebiliriz. Ama fikrimizi uygulamadı diye suçlu, arsız, ahlaksız ilan edemeyiz kendisini.
Ne kadar yaralı, ne kadar üzgün görmüyor musun?
CANI YANIYOR, anlaşılmıyor mu oralardan??
Evladı var, ne yapacağını bilmiyor. Daha önceki başlıklarda alenen yazmış. "Bu yapılanlar evet, ahlaksızlık, karaktersizlik!" demiş. "Bunları görmek için zeka bile gerekmez" demiş. Yani kocasının ne kadar iğrenç işler yaptığını neden anlatıp duruyorsun, RED mi ediyor Allah aşkına? Çok fazla damaraına basıyor, evliliğini sürdürdüğü için rencide ediyorsunuz. alın işte o da size "Eehh yeterin be, sizin kocalarınızın masum olduğu ne malum" diyor kendince..
Bir başkası yaşasaydı bu dramı (evet DRAM), ben eminim, sizler gibi o da "bitirmelisin bu evliliği" derdi.. Bunu diğer başlıklardaki yorumlarından görüyoruz, öyle değil mi..
E ama, iş başa düşünce farklı.. Çocuğu babasız büyütmek var, belki alışkanlıklar, belki mahalle baskısı.. Neticede kadın kıyaslama yapıyor.. Diyorki mevcut halimi mi sürdürsem daha mutlu olurum, boşanırsam mı? Ve bir karar veriyor, içine de sinmemiş belli.. Ama teselli oluyor işte, oğlu için en azından. İyi-kötü babasıyla büyüttüğünü düşünüyor belki..
Hem belki kendince de bir kaçış yolu bulmuş.. "Tüm kocalar aynı" diyor, bir başkası daha mı iyi? İnanın bana, psikologlar terapilerde aynısını söylüyor erkeklerin ihaneti için.
Evet, ben de içime sindiremezdim. Aynı yatakta uyuyamazdım. Daha bir sürü şey yazıp, acısını kanırtabilirim nefertity'nin, burada yapılanlar gibi gibi. Ama gerek yok, bırakın kararı ile mutlu olsun. Açtığı başlıklara yorum yapmayın, bırakın.. Eğer canını yakarsanız, pek tabiiki size aynı dozda karşılık verecek.. Niye şaşırıyor ve hiddetleniyorsunuz?

Bu arada.. Kendime pay çıkartmam bencilce ama.. Erkek arkadaşına sürtünüp de hamile mi kaldım diye korkan bir kzı vardı.. Bence fake idi.. Çok kişi dalga geçti.. Ben de kendimce (olmayan bebeklere) sürtünmekle ilgili isim koymuştum. Hatun ileride evleneceği erkeği kandırıyor, burada da bizleri.. Ama bu esprim ağır geldi çok kişiye.. Ve uyarı aldım..
Oysa burada gerçek bir kadın var ve gerçek bir ihanet..
Dünya kadar hakaret, aşağılama..
Nefertity'nin çocuğuna acıma cürreti bile gösteren olmuş..
Ne diyeyim ben..

Nefertity.. olmaz.. lmaz:
Zina gibi Allah'ın arşını titreten büyük bir günaha sen "herşeyde hayır vardır" dememelisin, diyemezsin. Gerçekten olmaz..
Affettin veya affetmedin, ama boşanmamayı seçtin.. Senin kararın, kabul..
Bunun için sen ahlaksız değilsin, suçlu değilsin.. Sonuçlarına katlanacaksın, evet.. Ama kararından ötürü yargılanmayı hak etmiyorsun.. Ahlaksızlıklara sen sebep olmadın, sen sonuçlarına katlanıyorsun sadece.. Senin için ve evlatcığın için en güzeli, en doğrusunu sen bulacaksın. Sen kendi aile yapını, çevreni, kendi kişiliğini, evladını, maddi konumunu herşeyi düşünüp karar verip, uygularsın. Ve kimseye hesap vermezsin..
Ama ne olur.. "Bunda da hayır vardır" deme...

Son düzenleme:
ipek'çim inan burdaki densiz yorumlar devam ederse "oh iyi yapmış" bile derim!
keşke senin şu yazdıklarını hissederek okuyabilseler.
sanki ben eşimi aldatmışım da yaptığımı savunuyormuşum gibi hakaretler ediliyor.
bunlara karşı onlara kendimi mi acındırayım?
utanılacak birşey mi yaptım?
senin de bir topic'te yazdığın gibi "bildiğim şeytan bilmediğim şeytandar iyidir" deyip devam etmeye çalışıyorum.
ama burda bir grup kendini bilmezin "gurursuz, onursuz, midesiz" gibi hakaretlerine maruz kalıyorum.
"bu kadın rahatsız" deniyor!!!
"arkadaşınla yattığı için gurur duy" gibi tavsiyeler geliyor!
elbette ki kimseyi ilgilendirmez ister bırakır giderim ister devam ederim.
hele hele, sırf burda tahrik edip tartışma yaratıp boş vakitlerini değerlendirmek! için, kardeşine, dostuna, sevdiği birine asla kuramayacağı cümleler kurup yaralamaya çalışan, sonra da onurdan, haysiyetten, insanlıktan dem vuranlara hiç mi hiç hesap vermem.
o kadar ahlaksızca hareket eden eşimi bile bunlara ezdirmem!
sen yaz sen eleştir, (ya da senin gibi insani yaklaşanlara) diğer yanağımı çevirmezsem namerdim...

Nefertity ilk yorumlarında bende sana hak vermemiştim evet...
ama ipeğin yorumundan gerçekten etkilendim...ve her kelimesi doğru bence... ama inan sen bile kendini bu şekilde ifade edemiyorsun; savunma mekanizman "siz" ve ben olduğundan kaynaklanıyor bu da... bir de savunma mekanizmanı karşı tarafın evliliğini kötülemenden dolayı böyle olumsuz yorumlara maruz kalmışsın...
herkes haklı da diyemem, haksız da diyemem... senin için de aynı...
ama kendi adıma hakaret ettiğimi, kırdığımı düşünmesem de; farketmeden olduysa kusura bakma...
hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bak...
Nefertity normal bir insan değil.
Gerçekten psikolojik rahatsızlığı olmasa herkese bir kulp bulup benim kocam iyi niyetli diyebilir mi?
Her yanlış durumun bir haklıyım ama bak bu yüzden diye bir savunma mekanizması var mı?
Haksızım evet ama bu böyle demek çok mu zor?
Ben de Nefertity'nin çocuğuna acıyorum.
Çünkü böyle bir anne-babanın evladı.
Kendi büyüyüp evlendiğinde eşini aldatma olasılığını geçtim, psikolojik rahatsızlığı olup toplumdan dışlanma oranı çok yüksek olacak.
2 kere 2 kadar açık bu...
Acı çekiyor anlıyorum ona güzel uyarılarda da çok bulundum eski topiklerinde.
Ama kendisi durumunun farkında olmak istemiyor.
lmaz:

boşver canım anlamak istemeyen anlamasın;
sen böyle ciddi bir olayda kimseyi yine de kırma... Allah korusun kolay bişey değil aldatılmak... kimsenin başına vermesin Rabbim... ufak ta olsa haksız bi laf edersin de başına gelir Allah muhafaza...

Aldatılmasıyla alakalı bir an sinire kapılıp kırıcı olmak istemezdim.
Gerçekten istemezdim.
İnsanız herkesin başına gelebilir evet.
Büyük konuşmayla aldatılmanın alakası yok.
Erdemle alakası var.
Kırıcı oldum çünkü insanları artık kendine acındırmaya çalışıyor bu kişi.
Kendi mutsuzluğuna başkasını alet ediyor.
Ona düzgünce cevap verenleri de tersliyor.
Buna kızdım ben.

Zor şeyler aldatılmak ama kimse kimseye sizler de aldatılıyorsunuz gibisinden peşin hüküm veremez.
Kimse aldatılmak olayına NORMAL de bakamaz.
NORMAL değil çünkü.
ÇARPIK İLİŞKİ İÇİNDEKİ EŞİNİ SAVUNMASI PROBLEM...
süprizzzzz
Biz toplum olarak aldatmaya normal bakmaya çalıştıkça kadınlar bu kadere mahkum...
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…