Anladım cevap verdiğin için tşk ederim ben 41 yasindayim canım bi sorun olmaz degilmi geç değil yaniBiz büyüktük. Benim 2 abimde var. Anneme yardımcı olduk. Ama çok sevdik kardeşimizi. Evde kucuk bir bebek olmasi evin havasını cok değiştirdi. Zorlamak konusunda kızınız ve eşiniz yardımcı olur size. Benim de şuan 1 yasında kizim var esim yardimci olmasa zor olurdu. Ama evde büyük bir kardeşi daha olsa isterdim daha kolay olurdu. Yükümü azaltirdi
Benimle birlikte hamile kalan 2 arkadaşım vardi 40yasinda. Çok da mutlular biri ilk çocuğunu doğurdu diğeri 2. Allah hayırlısını iyisini versin canim. Insallah sorunsuz hamile kalıp sorunsuz doğurursun:)Anladım cevap verdiğin için tşk ederim ben 41 yasindayim canım bi sorun olmaz degilmi geç değil yani
Benimde 2. Bebegüm ilk kızım 17 yaşında 26 haftalık hamileyim buda kız olcak Allah izin verirse kardeş olarak sorun olmaz dimi sence nasıl olur yaş geç değil degilmi cnmBenimle birlikte hamile kalan 2 arkadaşım vardi 40yasinda. Çok da mutlular biri ilk çocuğunu doğurdu diğeri 2. Allah hayırlısını iyisini versin canim. Insallah sorunsuz hamile kalıp sorunsuz doğurursun:)
aaa oldu yani ben de yapsak mi diye düşünüyorsunuz sandım. Aldırmamakla rn dogrusunu yaptiniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun insalah.Hayir 2.olacak kızım 17 yaşında İstemiyodum ben aklımdan sildiğim anda oldu eşimde çok istedi bebegi aldırıp günaha giremezdim Allah bu zamanda nasip etti demek vakti buymus
Neden bu kadar takıntı yapıyorsunuz. Önemli olan sizin ne istediğiniz. küçük oğlum için diyorlar sizin mi diye. Hiç takmıyorum.Çok da mutluyum iyi ki doğurmuşum diyorum. Ekonomik olarak zorlamasa bir tane daha yaparım. Biraz zor olacak tabii sizin için uykusuz geceler, tekrar başa dönülüyor ama daha bilinçli oluyorsun.Hımm 41 yaşındayım bir sorun yok gebelikte eşimde 45 sence sorun mu yaş ya ben galiba fazla takıyorum kafama ya
Ah pardon ben hamile kalmak istiyorsun sandım. Hayır canim neden geç olsun. Allah size vermis olmus onu doğurmakla yükümlusun. Korkma her bebek nasibiyle gelir. Olacağı varmis olmus. Iyi ki olmuş diyeceksin bence.Benimde 2. Bebegüm ilk kızım 17 yaşında 26 haftalık hamileyim buda kız olcak Allah izin verirse kardeş olarak sorun olmaz dimi sence nasıl olur yaş geç değil degilmi cnm
Cnm tabiki gece 3 4 kez emmek için uyanacak emicek gazını çıkar yatır genelde bu döngüye gitmiyormu eşimde gündüzleri evde yardimlasarak bakarız diyor büyük kızımda da çok yardım etmişti zatenNeden bu kadar takıntı yapıyorsunuz. Önemli olan sizin ne istediğiniz. küçük oğlum için diyorlar sizin mi diye. Hiç takmıyorum.Çok da mutluyum iyi ki doğurmuşum diyorum. Ekonomik olarak zorlamasa bir tane daha yaparım. Biraz zor olacak tabii sizin için uykusuz geceler, tekrar başa dönülüyor ama daha bilinçli oluyorsun.
Tabiki nasibi varmış ki geliyor bir ara istedik olmadı ama sonra umudu kesmiştik oldu kısmet ya cnm eşim de evde çoğunlukla gündüzleri beraber bakarız diyo çok istiyodü bebegi zaten çok zorlanmam diye düşünüyorum yaAh pardon ben hamile kalmak istiyorsun sandım. Hayır canim neden geç olsun. Allah size vermis olmus onu doğurmakla yükümlusun. Korkma her bebek nasibiyle gelir. Olacağı varmis olmus. Iyi ki olmuş diyeceksin bence.
Yani benim bebegim mesela cok hareketli ama iyiki de var. Ben tecrübesiz olduğum halde bu günlere geldik ama sen tecrubelisin kocaman kizin var zorlanacağını hic sanmıyorum.Tabiki nasibi varmış ki geliyor bir ara istedik olmadı ama sonra umudu kesmiştik oldu kısmet ya cnm eşim de evde çoğunlukla gündüzleri beraber bakarız diyo çok istiyodü bebegi zaten çok zorlanmam diye düşünüyorum ya
Evet cnm haklisin bir ara istedik olmadı sonra umudu kesmişken oldu nasibi varmış geliyor Allah kolaylığını verir inş fazla zorlanmamBunlari düşünmekle geçirme hamileliğini. Tadını çıkarmaya bak kaygılı hamilelik geçirmek de bebeğin psikolojisini etkiler. Artik olan olduğuna gore ileriye bakmalısın. Bunlari dusunmek fayda vermez cnm
inş. Cnm ya dediğin gibi eşimde çok destek zaten dediğin gibi zorlanmam inş.Yani benim bebegim mesela cok hareketli ama iyiki de var. Ben tecrübesiz olduğum halde bu günlere geldik ama sen tecrubelisin kocaman kizin var zorlanacağını hic sanmıyorum.
Allah nasip ettiğine göre kolayligini da verecektir diye düşünüyorum zor olsa millet 3. 4. Yu dogururmuyduBebek bu gazi da olur ,hic birseyi olmamasına rağmen "nerde benim annemin rahat rahmiii" diye de ağlarAma sen ne kadar sakin ve rahat olursan bu bebeğine yansıyor.Sanki biraz kaygılı olduğunu hissediyorum.Zihninden "acaba iyi mi oldu?daha genç olsaydım daha iyi olurdu " düşüncesini cikar .Bu sürece girdin artık .Hamileliğinin tadını çıkarmani ve kendini rahat ettirmeni tavsiye ederim
Bence geç değil çok sevdiğim bi Ablam oğlu 18 yaşındayken 2. Çocuğuna hamile kaldı15 yaşında bir kızım var troit hastası olduğum için bu zamana kadar ikinci çocuğu hep erteledim
ameliyatlar yüksek hormonlar falan hep kendimle uğraştım 9 aydır bütün değerlerim çok iyi ve ben ikinci çocuğu ciddi anlamda düşünüyorum ama henüz hamile kalamadım
size sormak istediğim kardeşler arsında bu kadar yaş farkı olması bizi nasıl etkiler olumlu yada olumsuz lütfen fikirlerinizi yazın
okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
sonra doğum oldumu yoksa yenimi hamile cnmBence geç değil çok sevdiğim bi Ablam oğlu 18 yaşındayken 2. Çocuğuna hamile kaldı
Yok oldu 5 yaşında kızı şimdi oğlu da 25-26sonra doğum oldumu yoksa yenimi hamile cnm
çok kaygılısiniz kendinizi ikna etmeye çalışır gibi bir haliniz var ben size anlatayim o zaman 3 kardeştik 17-16-7 yas arayla annem 35 yaşında hamile kaldi col ben liseye abim unv baslayinca cok agladi cok kaygilandi amma cok cok guzel bir kizkardesimiz oldu ben buyuttum sayilir o kadar seviliyordu evde simdi 16 yasinda lise 3 e gidiyor cok başarılı pırıl pırıl bir genc kiz annem su an 53 babam 60 li yaşlarda aralari cok iyi bizim zaten her gun konuşuruz demem o ki annem her gun iyi ki doğurmuşum der siz de endişe etmeyim zamanla hersey düzene oturuyorsonra doğum oldumu yoksa yenimi hamile cnm
Saglikla büyütsün büyük çocuğunun tepkisi nasıl oldu ve ara verince bebek nasıl oldu evde sevilir mutlaka ana bakim vs zorlandımı açaba cnmYok oldu 5 yaşında kızı şimdi oğlu da 25-26
Hayır tepki vermedi aksine çok seviyor kardeşini prenses gibi bakıyor herkes halinden memnun yani canımSaglikla büyütsün büyük çocuğunun tepkisi nasıl oldu ve ara verince bebek nasıl oldu evde sevilir mutlaka ana bakim vs zorlandımı açaba cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?