zaten ikinci çocuğu kendim den daha çok kızım için istiyorum bi kardeşi olsun birbirine destek olsunlaryaş farkı evet biraz fazla olacak ama her ne olursa olsun kızınızında kardeş sevgisini tatmaya bir can yoldaşına ihtiyacı var.bence geç değil.Çocuk için hiç bir zaman geç değil.
tabiki gec degil,ilerde yapmassan daha cok pisman olursun
bir komşumuzun kızı tam 15 yaşındayken ikinci çocuğunu yaptı, o da kız oldu ve abla kardeş birbirlerine çok düşkünler. Ablası bayılıyor kardeşine. Aynı şekilde ben ortaokuldayken bir arkadaşımın annesi doğum yapmıştı ve yaş farkı 14 olmuştu, sonradan haberini aldım hep, abla - erkek kardeş çok iyi anlaşıyorlarmış. :) Yaşları birbirine yakın iki kardeşle aralarında 10 yaştan fazla olan kardeşlerin dinamikleri farklı oluyor, ikisinin de kendisine göre olumlu - olumsuz yanları vardır. Ama çok güzel örnekleri var işte, tek çekinceniz yaş farkının çokluğu olacaksa çekinmeyin bence.
bir komşumuzun kızı tam 15 yaşındayken ikinci çocuğunu yaptı, o da kız oldu ve abla kardeş birbirlerine çok düşkünler. Ablası bayılıyor kardeşine. Aynı şekilde ben ortaokuldayken bir arkadaşımın annesi doğum yapmıştı ve yaş farkı 14 olmuştu, sonradan haberini aldım hep, abla - erkek kardeş çok iyi anlaşıyorlarmış. :) Yaşları birbirine yakın iki kardeşle aralarında 10 yaştan fazla olan kardeşlerin dinamikleri farklı oluyor, ikisinin de kendisine göre olumlu - olumsuz yanları vardır. Ama çok güzel örnekleri var işte, tek çekinceniz yaş farkının çokluğu olacaksa çekinmeyin bence.
evet geç kalmamışım sanırımben 20 yaşındayım kardeşim 5 aylık..
neden geç olsun..o da onun küçük annesi olur :)
benimde erkek kardeşimle aramda tam 19 yaş fark var ilerde kart bir abla olucam ama onu çok seviyorum
aslında kızın nasıl bakıyor bu olaya, bir nabızını yoklamak lazım, biz ne desek boş
o zaman hiç bir pürüz yok önünde, uygulama aşamasına geçmelisin bence de :92:kızım çok istiyor hatta ilkokulda sınıfta tek çocuktu ve ağlıyodu bana kardeş alın diye ama işte benim sağlık yüzünden olamadı
şimdi de çok istiyo bi kardeşi olsun
Bir Kardeşe Mutlaka İhtiyacı Var..
Ayrıca Şimdi Böyle Muallakta Kaldıysanız, İlerleyen Yaşlarda Kesinlikle Yapmalıydım Diyeceksiniz..
Hayatınıza 1 Tane Daha ''Keşke'' Eklemek İstemiyorsanız;
Bu Gece Çalışmalara Başlamalısınız..
kardeşini güle güle büyütün canımkardeşin doğunca neler hissettin nasıl tepki verdin merak ettim yazarmısın canım
:
haklısın canım hayatıma bi keşke daha eklemek istemiyorum zaten yeterince var
ahh ahhh bu gece çalışmaya başlayamam malesef eşim başka bi şehirde çalışıyo
çok sağol ablacım
kardeşim doğduğunda hemşirenin elinden hemen gidip ben aldım imza işleri falan bittiğinde..
koşa koşa odaya çıkarttım..kimseyi hatırlamıyorum yanımda..
allahım bu nasıl bir mucize..ne kadar güzel..gözlerini yavaşça açıp o acıkmış halini hemen kameraya çektim..
20'imden sonra ablada olmak varmış heyhaaaattt! dedim
mükemmel bir duygu..
tam 15 yaşında bir kız kardeşim var..yeni doğan erkek..
annem ameliyattan çıktı..bebeği aldı emziricek "gel bakıyım annemmmm " dedi bebeğe..
kız kardeşim gitti köşeye..ağladı..
annem kardeşim alışana kadar minik sıpaya fazla yakın davranmadı..sizde böyle atlatabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?