Bir arkadaşım vardı.O zamanlar 15-16 yaşlarındaydık ve kendisiyle arasında 2 yaş olan bir kız kardeşi vardı.Bir gün annesinin hamile olduğunu öğrendik.İkimizde nasıl üzülüyoruz ama öyle böyle değil.O dönem bende kardeş olayına sıcak bakmazdım.Neyse olan oldu bari erkek olsun diyoruz.Onlarda hiç erkek yokmuş kuzenler vs.ben erkek çocuk severim.Bize göre olacak sanki. Öyle böyle derken şirin mi şirin bir kız kardeşi oldu.Ve bana hep aynı şeyi söyledi. ' İyi ki Tuana olmuş,anneme babama bir şey olsa destek olacak biri daha var.Ben anneme şimdi dördüncüyü bile yap diyorum.' Biz iki kardeşiz.Zamanında hiç kardeş istemeyen ben şimdi ki aklım olsa diyorum.Uzun oldu biraz ama kardeş çok önemli.Kızınız şu an istemem dese bile yaşı küçük değil.Küçük çocuk kıskançlıkları olmayacaktır.Zaten kardeşini çok sevecektir bence.
canım benim ne güzel anlatmışsın gözümden bi kaç damla yaş süzüldü
bi an kendimi ve kızımı hayal ettim yazdıklarında
galiba kızımda senin yaptıklarına benzer şeyler yapar çok anaçtır kuzenini her gün parka götürüyo elinden sımsıkı tutuyo arkalarında bakakalıyorum allahım diyorum kızımada kardeş nasip et şimdi senin yazdıkları sayesinde kendimi çok çok çok iyi hissettim saol canım benim
bende şuan 4 yaşıdaki kızıma kardeş yapma gelgitleri yaşıyorum,ama mutlaka Allah ın izniyle bi kardeşi olmalı..bende şu örneği vericem .babanem halamı doğurduğuda 40 yaşındaymış babanda 18 yaşındaymış.. şimdi halamla benim aram sadece 5 yaş veee halam en yakın arkadaşım..eşimle eiştemde çok iiyi anlaşıyor..bizim en iyi aile dostumuz onlar kuzenlerim ve benim kızımda kardeşi gibi ...bide yıllar sonrasını düşün 2. kuşaklara yoldaş olacak bebeğin..bence doğur ablacım kesin bi kardeş olsun...hayırlıysa..dua ile...
yardımcı olabildiysem ne mutlu eminim kızınız bu kardeş olayına çok mutlu olucaktır ablcım :)
allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sen istiyorsan neden geç olsun ki
ayrıca her çocuğun kardeşi olmalı o güzel duyguyu tatmalı bence
hiç çekinme canım
ben 33 yaşındayım çok erken evlendimsiz kaç yaşınızdasınız?
"İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi
bence hiçbir sorun olmaz, hatta senin yerinde olsam, iki tane üst üste yapardim, ikisi bir büyürdü vede iki anneleri olurdu :)
• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi
nasıl yani ne demek şimdi bu
33 neki hemen yapın bence..hem daha farklı olur sizin bu yaşınızdaki annelik anlayışı..
çocuk yaşta çocuk sahibi olmuşsunuz..muhteşem birşey...
Eşin Şehir Dışından Gelmedi mi Bacım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?