ikinci çocuk için çok mu geç kaldım

bizde kıskançlık gibi problem yok şimdilik çok şükür hatta sınıf arkadaşının annesi hamile kalmıştı hevesle anlatıyodu bana anne banunun kardeşi olcakmış diye
tabi kardeşi olunca neler hisseder bilemiyorum ama çok seviceğinden ve sahipleneceğinden eminim
bende ikinciyi yapabilirsem eğer üçüde istiyorum da kısmet rabbim nasip eder inşallah banada bebek isteyen herkesede

yardımcı olabildiysem ne mutlu eminim kızınız bu kardeş olayına çok mutlu olucaktır ablcım :)
allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

bende şuan 4 yaşıdaki kızıma kardeş yapma gelgitleri yaşıyorum,ama mutlaka Allah ın izniyle bi kardeşi olmalı..bende şu örneği vericem .babanem halamı doğurduğuda 40 yaşındaymış babanda 18 yaşındaymış.. şimdi halamla benim aram sadece 5 yaş veee halam en yakın arkadaşım..eşimle eiştemde çok iiyi anlaşıyor..bizim en iyi aile dostumuz onlar kuzenlerim ve benim kızımda kardeşi gibi ...bide yıllar sonrasını düşün 2. kuşaklara yoldaş olacak bebeğin..bence doğur ablacım kesin bi kardeş olsun...hayırlıysa..dua ile...

geç kalırmıyım diye düşünürken dünden beri gelen yorumlar sayesinde hiçte geç kalmadığımı anladım içimdeki acabalar bitti
güzel yorumun ve duaların için teşekkürler inşallah seninde hayırlısıyla ikinci bebeğin olur

yardımcı olabildiysem ne mutlu eminim kızınız bu kardeş olayına çok mutlu olucaktır ablcım :)
allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

içimdeki tüm soruların cevabını verdin kızımın neler hissedebileceğini az çok anladım senin yorumların sayesinde saol canım
duaların için çok teşekkürler tüm kalbimle amin diyorum
rabbim sanada gönlünden geçenleri versin inşallah

sen istiyorsan neden geç olsun ki
ayrıca her çocuğun kardeşi olmalı o güzel duyguyu tatmalı bence
hiç çekinme canım

sen istiyorsan neden geç olsun ki
ayrıca her çocuğun kardeşi olmalı o güzel duyguyu tatmalı bence
hiç çekinme canım

bende çok istiyorum bi bebeğim olsun yaşım fazla ilermeden bu arada yeri gelmişken eşimde çok istiyomuşta benim rahatsızlığımdan dolayı dile getirememiş
nasıl hevesliyiz ailecek her ay umutla acaba bu ay mı hamile kalcam diye bekliyoruz rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize
benim kafamı en çok kurcalayan kardeşler arasında çok fazla yaş farkı olması bizi nasıl etkiler saolsun arkadaşlar çok güzel örnekler verdi içim rahatladı

siz kaç yaşınızdasınız?
ben 33 yaşındayım çok erken evlendim
yaşımla ilgili bi sıkıntım yok ama bazen de yaşım geçiyo artık hissine kapılıyorum
50 yaşına gelince keşke bi tane daha çocuğum olsaydı dememek için şimdi şansımı denemek istiyorum tabi rabbim nasip ederse

33 neki hemen yapın bence..hem daha farklı olur sizin bu yaşınızdaki annelik anlayışı..
çocuk yaşta çocuk sahibi olmuşsunuz..muhteşem birşey...

bence hiçbir sorun olmaz, hatta senin yerinde olsam, iki tane üst üste yapardim, ikisi bir büyürdü vede iki anneleri olurdu :)

• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi

33 neki hemen yapın bence..hem daha farklı olur sizin bu yaşınızdaki annelik anlayışı..
çocuk yaşta çocuk sahibi olmuşsunuz..muhteşem birşey...

17 yaşında evlendim 18 bile olmamıştım kızım doğdu
hiçbişi anlamadım kızımı büyütürken beraber büyüdük sanki
şimdi çok daha hevesliyim sanki ilk defa yaşıyacakmışım gibi hissediyorum

Eşin Şehir Dışından Gelmedi mi Bacım ?

ahh ahhh açma derdimi kendimi topiklere attım
eşim yazları şantiyede oluyo onbeş gün en kötü ayda bir eve geliyo
allah izin verirse biz gidicez yanına ev ayarlıcak biraz tatil yapıcaz belki o arada bide bebek yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…