ikinci çocuk için çok mu geç kaldım

Ayyyyyyy !!

herkesin hayata bakışı farklı işte
istemiyosan bi diceğim yok ama bütün dualarım anne olamamış hiç o duyguyu tadamamış kadınlara

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn...
Allah'ım... Evlat Sahibi Olmayı Her Kadına Nasip Etsin ...

ERCEcim ben 24 yaşındayım...Benden 2 yaş büyük abim var... Birşey anlatmak istiyorum
abime 4 yaşındayken ''dünya sular altında kalacak olsa anneni mi kurtarırdın babanı mı?'' diye sormuşlar ve o minik abi KARDEŞİMİ KURTARIRIM demiş.... aynı şeyi bende söylüyorum... Allah herkese hayırlı kardeşler nasibetsin... Ama bütün dünya bir yana abim biryana... Şimdi o bizden ayrı yaşıyor ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum... Bugun kardeşim olabilecek olsa hemen kabul ederdim.. Kardeş dayanışması çok harika...
ama bu konuda 15 yaşındaki çocuğunuzun fikrini alsanız daha doğru olur... Tam ergenlik çağı sanırım bu dönemlerde biraz asiliği olabilir.. Eğer o istiyorsan değil 16 yaş 26 yaş bile fark olsa kardeşlik dünyanın en güzel duygularından biri...
aileniz için hayırlısı olsun....

abinle diyoloğuna çok imrendim maşallah
benimde bi abim var ama ben ölsem heralde çok da umurunda olmaz çok kopuğuz hemde bi alt sokağımda oturuyo mesala benim eşim evde yok bi kere aramaz kardeşim bi şeye ihtiyacın varmı bi sıkıntın varmı hiç duymadım ağzında
mesala gece yarısı kızıma yada bana bişey olsa abimi aramak aklıma bile gelmez çünki benim arkamda bi abim yok hiç hissettirmedi bana
kardeşlik duygusunu yaşayamadığım için kızımında bi kardeşi olsun istemedim taaki eltim 3 ncü çocuğunu doğurdu işte o zaman anladımki kızımın kardeşe ihtiyacı var
kuzenini alıyo her gün parka götürüyo gecelrei bize alıyo koynunda yatırıyo nasıl içim parçalanıyo anlatamam
bilgisayarda telefonunda hep onu resimleri eltime bile laf sölettirmiyo mesala yaramazlık yapıyo annesi sesini bile çıkaramıyo çünki kızım ağlıyo
kızımın kardeşi olmasını çok istiyo o konuda bi sıkıntım yok çok şükür
güzel dileklerin için teşekkürler canım

Kardeşiniz ile aranızdaki durum çok üzücü..
Ama eğer kızınız bu kadar istiyorsa bir saniye bile düşünmeyin derim... Ben abim bizimleyken bile kardeş isterim diye tutturmuştum da olmadı işte...şimdi de yeğen istiyorum diye nişanlısıyla abime baskı yapıyorum kıh kıh kıh
Eğer kızınız o kadar istiyorsa ve tek sorun yaş ise onun hiç sorun olmadığını göreceksiniz.... Birsaniye bile düşünmeyin derim,o kadar sorumluluk sahibi bir ablası olduğu için herşey düşünemeyeceğiniz kadar güzel olacak... bence o güzel ablacık bir kardeşi hak ediyor:)
Allah huzurlu ve hayırlısını nasibetsin:):):)

çok saol canım güzel dileklerin için duaların için
iyiki bu topiği açmışım nasıl mutluyum hiç tanımadığım insanlar benim için kızım için inşallah olacak bebeğim için dualar ediyolar
ben geç kaldım artık bu saatten sonra aman boşver çocuğu derken çok yanılımışım anladım
allah hepinizden razı olsun gönlünüzdeki versin hepinize

Ercecim Allah senin de gönlüne göre versin. Hadi şimdi 2012 de anne olmayı planlayanlarla ilgili bir topiğe koş:):) koş bizde yeni bebeğimizi takip edebilelim:):)

Ben kardeslerin arasında 3 yastan fazla olmasını düsünenlerdenim..
Kız kardesimin benden bir yas kadar kücük olması buna etken olabilir.. Gözümü actım onu gördüm ikiz gibiydik.

Kavga, dövüs büyüdükk biz. Asırı kavgalar ettik simdi koskoca kızlarız sadece tantana yapıyoruz öyle dvüs yok Allah' tan.

Ercecim Allah senin de gönlüne göre versin. Hadi şimdi 2012 de anne olmayı planlayanlarla ilgili bir topiğe koş:):) koş bizde yeni bebeğimizi takip edebilelim:):)

geçen kasımdan beri hamilelik topiklerindeyim zaten her ay aynı umut bekleyiş yoruldum biraz ara verdim hem eşimde evde yok malesef
artk çok fazla takip edemiyorum bazı şeyleri doktorum da klomenle yolumuza devam edelim dedi kasım gibi tekrar başlarım tedaviye bakalım o zamana kadar belkide bebişim gelir hayırlısıyla inşallah
inşallah bir gün bende buradan sizlere hamileyim diye yazabilirim

küçükken kardeşler arasında kavga illaki olur istisnalar hariç tabiki ama hani derler ya kavga etmeye bile insan lazım işte öyle
şimdi ne güzel büyümüşsünüz bir birinize destek olursunuz
evlenincede o kavga ettiğiniz günleri ararsınız kardeş gibisi var mı ne güzel keşke benimde kavga edecek bi kız kardeşim olsaydı ama kısmet annemde doğurmamış bi abim var onunlada ilişkiler kopuk zaten off ne çok derdim varmış

Ben tek çocuğum ne kadar isterdim bir kardeşim olmasını, bir tane üvey ağbim var onunlada aramızda çok fazla yaş farkı var ama sağolsun genede bana düşkündür. Benim çocuklarım ikiz sürekli kavga ederler ama birisinden birisi evde olmasın diğeri pencerede bekler. İnşallah Rabbimde kızınızı kardeşsiz bırakmaz ve size bir bebiş nasip eder. Daha yaşınız genç inşallah en kısa zamanda 2.kez anneliği tadarsınız.

Tabiki de kavgasız olmaz yalnız keske 1 yas degil de 3-4 yas olsaymıs aramızda ekonomik yönden de masraflarımız hep aynı anlarda oldu en basit örnegi egitimlerimizdi! Simdi senin düsündügün omuz omuza iki kardesti sanırım ama benim kardesim biraz cinsti soguktu birlikte yaptıgımız seyler parmakla sayılacak kadardı. Neyseki simdi Allaha sükür coook degisti eskisi gibi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…