- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Yorgunum68
-
Hanimlar merhaba yasim 27 oglum var 6 yasinda esimle dusunukduk oglumla konustuk kardesi olmasina karar verdik Allahin izniyle 6 haftalik hamileyim gel gorun ki duyar duymaz moralim bozuldu yani bisey hissetmedim Allah affetsin Hani cok istiyodun diyorum kendime n' oldu? diyorum cvp ya oglum uzulurse Onu uzersem uykusuzluk stres ona yansirsa diye kendimi yiyorum 1 haftadir yastiga basimi koyar koymaz agliyorum simdi yok haketmiyorsun sukretmiyorsun gibi yorumlar olacak asla sukursuzluk etmiyorum benim sorunum bebek degil sadece oglum.. Fikirlerinize ihtiyacim var Benim gibi bu durumu yasayan oldu mu?
Dipnot; esim sehir disinda 1 ay yok oglumla ikimiz yalniz kaliyoruz belkide bu yuzden ogluma bu kadar taktim
Hanimlar merhaba yasim 27 oglum var 6 yasinda esimle dusunukduk oglumla konustuk kardesi olmasina karar verdik Allahin izniyle 6 haftalik hamileyim gel gorun ki duyar duymaz moralim bozuldu yani bisey hissetmedim Allah affetsin Hani cok istiyodun diyorum kendime n' oldu? diyorum cvp ya oglum uzulurse Onu uzersem uykusuzluk stres ona yansirsa diye kendimi yiyorum 1 haftadir yastiga basimi koyar koymaz agliyorum simdi yok haketmiyorsun sukretmiyorsun gibi yorumlar olacak asla sukursuzluk etmiyorum benim sorunum bebek degil sadece oglum.. Fikirlerinize ihtiyacim var Benim gibi bu durumu yasayan oldu mu?
Dipnot; esim sehir disinda 1 ay yok oglumla ikimiz yalniz kaliyoruz belkide bu yuzden ogluma bu kadar taktim
biz 6 kardesiz.Bende bazen öyle düşünüyoryum. Bazende 2.ye haksızlık oluyor gibi geliyor mesala 1. tek çocuk hep onuna ilgileniyoruz ama 2. Hiç bir zaman sadece onunla ilgilenemiyorsun.
Bu örnekler çoğalabilir ama biz tüm çocuklarımızı ne kadar çok ayrım yapmadan seversek o kadar ihanetsiz olur.
Merhaba ,umarım hayal ettiğiniz gibi olur,zira kardeşimde 33 senedir hiç bir paylaşımımız olmadı.KocamAn olmuş zaten
Benim kızım altı hala bezli de ben kardes getırıyorum ona
Belki küçüğü emzirirken büyüğün 1 saat altı pis kalacak
Belki açıkacak hemen yemeğini önüne koyamayacağım o da bebek nihayetinde
Bunlara ragmen ben ileride kardeşi oldugu için bana çok tesekkür edecegini düşünerek teselli buluyorum
Merhaba ,umarım hayal ettiğiniz gibi olur,zira kardeşimde 33 senedir hiç bir paylaşımımız olmadı.
Tam 18 ay var.Ne mutlu size :) ablanızla aranızda kaç yaş var acaba? 2. Çocuk düşüncemi şekillendirmesi için soruyorum
MaşAllah size Benim de erkek kardeşimle aramda 18 ay var. Biz de hep birlikte oynardık ama kız kardeş bambaşkadır tabi, ne güzel anlatmışsınız çok imrendim. 2. Çocuğum hemen olsa mı acaba diye aklımda soru işaretleri var ama hayırlısı olsun bakalımTam 18 ay var.
Annemi hiç yormazdik, başını şişirince 'odaya gidin' derdi, odaya gider kendi başımıza oyun kurardık...
Sevdiğimiz kitapları bütün gün birimiz okurdu,o yatınca diğeri alıp uyumayarak diğerimiz okurdu, ertesi gün kitap hakkında konuşurduk falan.
Ablam olmasaydı ezik,yalnız bir çocuk olabilirsin cidden, iyi ki de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?