İkinci Çocuk İsteyenler

saduman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
410
11
118
kızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?

merabalaar ben düşüncelerimi paylaşabilirm..benim çocukların arasında 1 dk. var yani ikiz şimdi 3.5 yaşındalar ve 1 ay sonra abi oluyorlar.istemeden hamile kaldım ilk başlarda dünya yıkıldı gibi geldi yavrularımın bana ihtiyacı var dedim,ağladım zırladım herneyse..şimdi çok mutluyum onlar öğlene kadar anaokuluna gidecek ben bebekle yalnız kalacam..hiç kolay değil hatta çok zor üçü birden ama tercih meselesi tabi.bi yandan yaşım da 31 oldu.şimdi hamile kalmasaydım kendim cesaret edemezdim eşim de tabi..yaşım da geçerdi..velhasıl ben memnunum.benim de erkek kardeşimle aramda 2 yaş var biz çok mutluyuz her şeyimiz yakın olduğu için ama keşke birkaç kardeşim daha olsaymış..artık anneler büyük çocuk anaokuluna gelsin diye bekliyorlar genelde ama bu seferde aradan uzun zaman geçti diye bakmak zor geliyormuş arkadaşım öyle diyordu..yani kendini hazır hissediyorsan eşin de istiyorsa neden olmasın..hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun inşallah

merhaba arkadaşlar:)

kızım 9 aylıkken isteyerek hamile kaldım ve aralarında 1.5 yaş olan dünya tatlısı evlatlarım var.hiç pişman olmadım ilk 1 yıl sancılı geçti ama
şimdiki baglılıkları,arkadaşlıkları herşeye degermiş.3. cocugumuda onlar 2.sınıfa geçince yani Allah kısmey ederse 2 yıl sonra istiyorum hep
birlikte severk büyütelim diye:)ama şunu sööliyim ben cocukları sevdigim için vakit geçirmekten keyf aldıgım için hiç zorlanmadım.
işallah hakkınızda hayırlısı olur:)

arkadaşlar yazdıklarınız beni çok duygulabndırdı ben çalışıyorum burda yalnızım o yüzden kararsızım

benim kizim da 16 aylik...
insallah ikinciyi bende istiyorum nisan-mayis gibi hamile kalirsam aralarinda 2,5 yas fark olucak.zaten onumuzdeki sene eylul gibi kizimi krese vericem.28aylik olacak o zaman. sabah 9,aksam 4-5 gibi alicaz.insallah Allah nasip ederse ikinciyi arayi fazla uzatmadan istiyorum....

canım kreş olayını iyi düşünmüşsün alıyorlar mı yaşındaki çocuğu 2,5 ?Ben 29 yaşındayım çalışıyorum kayınvalidem bakıyo çocuğa şimdi kendime zor vakit ayırıyorum o yüzden ikinci çocuğu şimdi mi yoksa 5-6 yaşındayken mi doğursam diye düsünüyoru

oğlum 14aylık ve bende 15 haflalık hamileyim bende yalnızımyardım konusunda ama birlikte büyüsünler birbirlerini kıskanmasınlar diye isteyerek yaptım iyikide yaptık şimdilik iyiz oğlum beni üzmüyor tabi daha çok erkennn..

evet canim burdaa 2 yasindan aliyorlar.yurtdisinda yasiyorum.gelecek sene eylul gibi verecek olursam dedigim gibi 27 aylik oluyor.daha kolay olur benim icin.

onderya arkadaşım iyi düşünmüşsün yaş kaç buarada ya ben cesaret edemiyorum öğretmenim gündüz öğrencilerle yoruluyorum ikinci olursa yapamam gibi geliyo 29 yaşındayım yaş da ilerliyo kafam karışık

kızlar benimde 2.5 yaşında bi oğlum var bende istiyorum ikinciyi ama cesaret edemiyorum zor gelirse diye benim oğlum çok gazlı bi bebekti çok çektirdi bize şimdide çok yaramaz çok huysuz bilemiyorum iyimi olur kardeş yoksa dahadamı zorlaşır ne dersiniz? aslında oğlum okul çağına gelmeden kardeşi olsun o zaman hamilelikti doğumdu onun okuluyla ilgilenemem diye hemen istiyorum kafam çok karışık... :44::44:

bence bir nefes al ilk çocuğun yorgunlugunu at 3,5 yaşına doğru hamile kalırsan daha iyi olur bence benim de 16 aylık kızım var biraz büyüsün diyorum

bende bekleyim diye düşünüyorum ama etrafımdakiler kardeşi olursa oğlumun biraz daha iyi olacağını söylüyolar yani paylaşmayı öğrenir diyolar bilemiyorum...

oğlum 20 aylık kızım, kızım 4 aylık.. benim de peş peşe oldu.. spiral vardı hamile kaldığımda.. beklenmedik bi şekilde oldu yani.. arkadaşlar gerçekten baya zor ya iki bebek.. oğlum inanılmaz hareketli.. kızım da gündüzleri hiç ama hiç uyumayan bi bebek.. elim kolum bağlı.. evden dışarı adım atamıorum.. ama onları çooooooooooook seviorummmm... prensim ve prensesim.. iyiki varsınız..

bende 2 cı cocuk istiyorum ama çalışan kadın olarak bu beni çok düşündürüyor.kendimle ilgilenmeyide sevdigim için şimdi zor zaman buluyorken o zaman ne yaparım bilmiyorum ama ilk çocugun okula baslaması benım için sart....

vazgeçmedim canım ama 3,5 yaşına girsin ondan sonra etrafımtan görüyorum iki küçük çocuk zor oluyo eşime kalsa ikinciyi doğurma diyo

arkadaşlar nerelerdesiniz ikinci çocuk için birbiriömizi cesaretlendirelim

benimde oğlum 11 aylık ama bilmiyorum ben 2 yaşı bitince hamile kalırım aralarında 3 yaş olur gibi geliyor....

çünkü daha tam ilgi ve alaka istedikleri dönem ayrıca tuvalet alışkanlıkları var daha sonra yemek düzenine alışması gerekiyor yoksa üst üste 2 çocuk beni boğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…