İkinci Çocuk İsteyenler

bir arkadaşımız bebek almıştı büyük söyledikten sonra bizede böyle bebek gelecek diyip oğlunu bezlerken onada bez bağlamışlardı onada bardak vermişlerdi ona yaptıklarını bebeğede yapıyorlardı oğlu çok güzel karşıladı ebeği
kıskançlık kaçınılmaz kaç yaşında olursa olsun illaki var da inşallah en hafif şekilde yaşarsınız
zaten pozitif birisin inşallah herşey gönlünce olsun canım

bende ikinci bebeği isteyenlerdenim.ilk bebeğimi kalbi durdu kaybettim 3. ayında,ikinci bebeğim sağlıklı şükür 2 yaşında şuan. 3. olcak asılnda .

bu arada ben spor yapıyorum... biraz da hamilelikten önce vücud biraz toparlansın da çok salmayayım kendimi diye... hamilelğinde spor yapan var mıydı aranızda... yani ben ara vermek istemiyorum hamile kalırsam...eskisi kadar olmasa da devam etmek isterim... ilk hamileliğimde yürüyüş yapıyordum koşu bandında.... ama yine de 16 liko aldım... bir daha o kadar kilo almak istemiyorum...

bir arkadaşımız bebek almıştı büyük söyledikten sonra bizede böyle bebek gelecek diyip oğlunu bezlerken onada bez bağlamışlardı onada bardak vermişlerdi ona yaptıklarını bebeğede yapıyorlardı oğlu çok güzel karşıladı ebeği
kıskançlık kaçınılmaz kaç yaşında olursa olsun illaki var da inşallah en hafif şekilde yaşarsınız
zaten pozitif birisin inşallah herşey gönlünce olsun canım

saol canım inşallah en hafif şekilde atlatırız bakalım

bu arada ben spor yapıyorum... biraz da hamilelikten önce vücud biraz toparlansın da çok salmayayım kendimi diye... hamilelğinde spor yapan var mıydı aranızda... yani ben ara vermek istemiyorum hamile kalırsam...eskisi kadar olmasa da devam etmek isterim... ilk hamileliğimde yürüyüş yapıyordum koşu bandında.... ama yine de 16 liko aldım... bir daha o kadar kilo almak istemiyorum...

canım ben hamileyken yürüyü felan yasaktı bana
46 kiloydum hamilelikten önce..hamilelikte tam 20 kilo aldım
ama doğumdan yaklaşık 3 ay sonra felan hepsini verdim
doğumdan sonra mekik çektim ben hep kocaman göbeğim eridi bitti :1:

çatlak kilo sarkık felan hiçbişeyim yoktu 46 kilodaydım yine
şimdi hamile kalınca kilo artmaya başladı artık 4 aylığız 50 kilodayım şuan
bunlar ikiz göbeğim çok esneyip gerilecek bakalım bu doğum sonrası ne yapacam
ama şimdi hiiiiç düşünmüyorum keyfimi bozamam
eşim çok kötü olursan ameliyat olursun diyor oda beni teselli ediyor kendince :1:

diğer tüm anneler günaydın hepinize
ofisteyim çalışıyorum
akşama doktor kontrolümüz var
hadi öpüyoruz hepinizii :emir_bebek: :emir_bebek:

herkese günaydınlar.meryemcim bende aynı sen gibi 46 kiloyla hamile kaldım ve tam 20 kilo aldım.ben senin gibi hepsini veremedim ama uğraşmadımda şu göbeğimi bende eritmek istiyorum.ne kadar sürede mekik çektin.

herkese günaydınlar.meryemcim bende aynı sen gibi 46 kiloyla hamile kaldım ve tam 20 kilo aldım.ben senin gibi hepsini veremedim ama uğraşmadımda şu göbeğimi bende eritmek istiyorum.ne kadar sürede mekik çektin.

canım ben sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra doktorum bile dalga geçti ay bir tane daha bebek vardıda ben mi görmedim dedi
o derecede göbeğim vardı doğumdan 1 hafta sonra doktorumun onayını alarak bantlı özel sezeryan korsesi kullandım
gün içerisinde takıyordum sıkılınca çıkarıyordum
sonra 2 ,3 ay sonra mekikelere başladım ama total care diye bir mekik aleti var onunla çektim yoksa çekemezdim
oturma odasına yere koymuştum her fırsatta çekiyordum
bebeğim uyuduğunda, tv izlerken,müzik dinlerken vs her fırsatta çektim bazen günde 200 tane oluyordu.. nerdeyse 5 , 6 ay sürekli çektim
ve ben inanılmaz su içerim bunun çok faydası olmuştur demişti doktorum diyet yapmadım canım ne istediyse yedim ama su vazgeçilmezimdir
öylelikle göbeği erittim biraz yumuşaklık kalmıştı
doğumdan 1 yıl sonraları felandı kavitasyon-power plate-lenf drenaj sıkılılaştırma paketi almıştım bir güzellik merkezinden
bu işlemler esnasında loreal perfect slim diye bir krem sürülüyordu karnıma onunda sıkılaştırıcı etkisini gördüm

yani doğum sonrası yaptığım tüm herşeyi anlattım canım

canım ben sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra doktorum bile dalga geçti ay bir tane daha bebek vardıda ben mi görmedim dedi
o derecede göbeğim vardı doğumdan 1 hafta sonra doktorumun onayını alarak bantlı özel sezeryan korsesi kullandım
sonra 2 ,3 ay sonra mekikelere başladım ama total care diye bir mekik aleti var onunla çektim yoksa çekemezdim
bebeğim uyuduğunda, tv izlerken,müzik dinlerken vs her fırsatta çektim bazen günde 200 tane oluyordu.. nerdeyse 5 , 6 ay sürekli çektim
ve ben inanılmaz su içerim bunun çok faydası olmuştur demişti doktorum diyet yapmadım canım ne istediyse yedim ama su vazgeçilmezimdir
doğumdan 1 yıl sonraları felandı kavitasyon-power plate-lenf drenaj sıkılılaştırma paketi almıştım bir güzellik merkezinden
bu işlemler esnasında loreal perfect slim diye bir krem sürülüyordu karnıma onunda sıkılaştırıcı etkisini gördüm

süper yaaaaa,
meryem maşallah bayaa uğraşmışsın sen,harikasın,
ama ben ikizlerle hiç kendime vakit ayıramıyorum yaaa :18:
resmen bacaklarımı bile alamıyorum,utanıyorum kendimden pooofff:50:
mesela eve bir yürüyüş bandı alsam diyorum,
telefonlar konuşmama bile müdahale eden kızlarım beni o bantta hayatta koşturmazlar,
arkamda düşen kalkan iki çocuk düşünemiyorum,
ama gayret etmem laızm,
çok kötü durumdayım ben deee :37:

ne güzel maşallah sana.benim eşim asla eskisi gibi zayıf olmamı istemiyor.bende istemiyorum ama göbekte gitmiyor işte.

süper yaaaaa,
meryem maşallah bayaa uğraşmışsın sen,harikasın,
ama ben ikizlerle hiç kendime vakit ayıramıyorum yaaa :18:
resmen bacaklarımı bile alamıyorum,utanıyorum kendimden pooofff:50:
mesela eve bir yürüyüş bandı alsam diyorum,
telefonlar konuşmama bile müdahale eden kızlarım beni o bantta hayatta koşturmazlar,
arkamda düşen kalkan iki çocuk düşünemiyorum,
ama gayret etmem laızm,
çok kötü durumdayım ben deee :37:

canım bende 1 tane çocuk vardı yaptım, sen tabiki haklısın ikizler zordur mutlaka
asıl ben şimdiki doğum sonrası ne yapacam 3 çocukla :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
eşim takılıyor 3 çocuğa bakmaktan zaten kilo felan kalmaz diyor
kilodan hiç korkmuyorum elbette gidiyor ama göbeğim çok deforme olacak bakalım nasıl çözecem
oğlum kreşe gidecek ikizleride ara sıra annelere satabilirsem :1: yüzmeye giderim diye düşünüyorum

ne güzel maşallah sana.benim eşim asla eskisi gibi zayıf olmamı istemiyor.bende istemiyorum ama göbekte gitmiyor işte.

ben normalde çok minyonum 46 kiloyum kendimi bildi bileli hiç kilo alamadım
hamilelikten sonra biraz kalsın istedim bende ama hepsi gitti gene kaldım 46 da
tek sorun göbekti bende işte onuda öyle hallettim ben
ama göbek için ben en çok mekikten fayda gördüm o kadar takmıştımki kafaya
bazen oğlumu alıyordum kucağıma onunla oyn oynar gibi karın kaslarımı çalıştırmaya uğraşıyordum

aaaa bak aklıma yeni geldi ben doğumdan sonra her fırsatta
yürürken oturuken sohbette gezmede her durumda şunu yapıyordum
doktorum önermişti;
karnımı içime çekiyordum nefesimi tutuyordum 10 a kadar sayıp tekrar bırakıyordum karnımıda nefesimide
bunu defalarca yaptım bunun faydasıda olmuştur

bende ikinci bebeği isteyenlerdenim.ilk bebeğimi kalbi durdu kaybettim 3. ayında,ikinci bebeğim sağlıklı şükür 2 yaşında şuan. 3. olcak asılnda .
geçmiş olsun canım ıns hayırlı zamanda bebişin gelir:34:
ben yürüyüş yapıyordum son 2 ayda topallamaya başladım hamılelıkten sanıyordum (bel fıtıgı cıkmıs megerse dogumdan sorna gecmeyınce anladım)gene de yürüdüm elımden gedıgınce ama yeıdm hıc kısmadım bende 14-15 kılo aldım bence senınkıde asırı deıl ben su an hamıle kaldıgımdan daha düşük kılodayım kılolu hamıle kalmıstım çünkü bı de ben mınyon deılım baya iriyim yani boyumda 1.70 ve kemıklıyım o yüzden ben şükrettim bu kadarla kaldıgıma 100 olurum diyodum:18:
bu arada bana dua edin adetime az kaldı dilerim gelmez hayırlısıyla.
inş canım ayyy benımde yarın ama bı tarafım olsun dıyo bı tarafım olmasın hayırlısı dıyorum:18:

yakınmışız canım bu aralar yoğunum yazılılar yarışmalar pek yazamıyorum

öğretmensin heralde canım allah kolaylık versın sen eryaman dememıs mıydın aslında yenımahallenın tam ıcı deıl camlıca mah ıst yolu üzerinde polis lojmanlarındayız

meryemmeryem sen kaç yaşındaydın ilk hamileliğinde? yaş da önemli faktör çünkü... yani spor yapmanın da bana çok etkisi olduğunu söyleyemem ben.. ben 1.60 boyunda ve 58 kiloyum yaş da 35. Haftada 3 kez spora gidiyorum ve salon programlarına katılıyorum. Deli gibi terliyorum. Tamam yememden pek kısmıyorum ama ben zaten aşırı yiyen bir insan olmadım hiç... 3 haftadır devam ediyorum bu sıkı spora... hatta yerleşme kanaması mı acaba dediğim lekelenme bile kendimi zorladığım için olabilir... yani daha yarım kilo bile veremedim :)))

Günaydın... Benim de adetime bir hafta kaldı ama hiç belirtim yok :) yanıldım sanırım... Lekelenmem sporda kendimi çok zorlamamdan oldu büyük ihtimalle.... Zaten şu an zamanlama da biraz ters.... hamileliğin son dönemlerinin temmuz ağustosa denk gelmesi çok zor ... üstelik de d.öncesi iznimin hepsi boşa gider. Bu arada 600gr vermişim :))

meryemmeryem sen kaç yaşındaydın ilk hamileliğinde? yaş da önemli faktör çünkü... yani spor yapmanın da bana çok etkisi olduğunu söyleyemem ben.. ben 1.60 boyunda ve 58 kiloyum yaş da 35. Haftada 3 kez spora gidiyorum ve salon programlarına katılıyorum. Deli gibi terliyorum. Tamam yememden pek kısmıyorum ama ben zaten aşırı yiyen bir insan olmadım hiç... 3 haftadır devam ediyorum bu sıkı spora... hatta yerleşme kanaması mı acaba dediğim lekelenme bile kendimi zorladığım için olabilir... yani daha yarım kilo bile veremedim :)))

canım ilk gebeliğimde 27 yaşındaydım,
ben herşeyi yer içerim ama aslında öyle çok yiyen bir insan değilim yani çok ağır yemekler yiyemem
sabah mutlaka kahvaltı yaparım,öğle yemek yerim,akşamları çok nadir yemek yerim ama mutlaka meyve yerim..
bol bol ama inanılmaz derecede su içerim.. genel olarak böyle beslenirim.günde mutlaka bir yemek kaığı pekmez ve bal yerim..

vallahi canım spor olarak çok takip ettiğim bir dal yok,zaman ayıramıyorumki
sabah kalkıp koştu koştur işe gidiyorum,iş çıkışı hemen oğlumu alıp eve geliyorum
bir cumartesi yarım gün,pazra tam gün boşum onuda oğlumla geçiriyorum
düzenli olarak gidebilsem spora..en azından tenise gitmeyi düşündüm hep hem sıkılmazdım ama zamanım olmuyor :2:

Back
X