- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
Ben de canım 30 yaşındayın kızım 30 aylık öğretmenim acaba ikinciyi doğursam mı diye düşünüyorum)
doguralım artık bırer tane bence beraber

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de canım 30 yaşındayın kızım 30 aylık öğretmenim acaba ikinciyi doğursam mı diye düşünüyorum)
selam uzun zamandır yazmamışım buraya
eşimi ikna etmeye uğraşıyormuşum en son :)))
eşim ikna olucak derken ben vazgeçtim 2. Bebişten
arkadaslar aranizda 35 yas ve ustu olup, 2 cocuk sahibi olan var mi? sorumu sormadan once yasitim arkadaslari bulursam, onlarin bana daha cok yardimci olabilecegine inaniyorum, ilgilenip cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim.
canım evet aslında düşününce korkuyorsun ama yaşayınca korkularını yeniyorsun
ben bu gidişle hepinize ikinci çocuğa ikna edecem :)
yok şaka yapıyorum ama bende sizler gibiydim o yüzden tecrübelerimi elimden geldiğince en çıplak haliyle aktarmaya çalışıyorum inanki
bak benim kan pıh.sorunu var ilk bebeğimi kaybetmiştim sonra çok zorlu riskli hamilelik sonrasında oğlum oldu
oğlum 3 yaşındayken eşimde bende hiç ikinci çocuğu istemiyorduk ama oğlumuza bakıncada acaba haksızlık ediyormuyuz diyorduk
yani sürekli çelişkiler korkular gelgitler yaşadık vs vs
ama içten içede allahım eğerki oğlum için kardeş gerekliyse hayırlısıyla sen verirsin ne şekilde olurs aolsun diyordum
sonra bir baktımki spiralle korunmama rağmen hamile kaldım
eşimde bende önce şok olduk ama sonra allahım demekki oğlum için böylesi hayırlısıymış dedim.
sonra gebeliğimin üçüncü ayında birde baktıkki ikizler
gebeliğim boyunca yaşadığım tehlikeleri riskleri sıkıntıları anlatsam inanki burda kimse hamile kalmak istemez
ikiz gebelik olduğu için bir sürü tehlikeler birde bende kan pıh.olduğu için bir sürü tehlikeler vs vs
ama allaha şükürler olsun ikiz kızlarım oldu ve şuan
oğlum tam 3 yaşını doldurdu 4 e girdi kızlarımda 7 aylık oldular
oğlum kreşe gidiyor,bende eşimde çalışıyoruz,kızlarıma da ablam bakıyor
iyikide olmuşlar üç tane kuzucuklarım var şimdi
muhteşem bişey hani bir tane evladınız var onu nasıl seviyorsunuz bir düşünün
bu sevgiyi iki kat düşünün birde iki kat lezzet inanın bu böyle
neyse uzattım yine
çocukların ter kokusu için bile herşeye değer ..
allahım hepinize imkan koşul sağlık bütün ortamı uygun kılsın da ikinci çocuğun tadınada bakın
ben de istiyorum 2.yi, oğlum 3.5 yaşında, benden çok o istiyo sanırım, koca zaten hep istiyodu....bakalım Allah nasip ederse ..bu arada ben de öğretmenim ve mart başı doğacak bi bebek + 1 yıl ücretsiz izin harika olur tabi ama ne zaman hayırlıysa o zaman
ben de istiyorum 2.yi, oğlum 3.5 yaşında, benden çok o istiyo sanırım, koca zaten hep istiyodu....bakalım Allah nasip ederse ..bu arada ben de öğretmenim ve mart başı doğacak bi bebek + 1 yıl ücretsiz izin harika olur tabi ama ne zaman hayırlıysa o zaman
Bene de çok güzel olur ,kısmet![]()
Üçümüzde mart başı gıbı dogacak bebek ıstıyoruz kızlar bırbırımıze destek olalım.Mayıs haziran bizim ayımız olacak..Gerçi şu dogum sonrası ücretli iznin 16 haftaya cıkması ile ilgili çalışma sonuclansa da ona göre hareket etsek![]()
Tamam canım destek olalım,24 haftaya çıktı doğum izni Aralıkta mı doğursak ne)
arkadaslar benım 2009 dogumlu oglum var kardes yamak istiyorum ama okul hayatına baslarken kucuk coçuk sorun oluyor diyor sizce ne kadar dogru bu?
merhaba 36 yaşındayım 15 yaşında bir oğlum var.oğlumu 32 haftalık gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için erken dünyaya getirdim.hiç 2.gebeliği düşünmüyordum 3 yıl öncesine kadar...şimdi de hala kararsızım.ama artık karar vermem gerek!!!
hadi birbirimize yardımcı olalım...sen niye bekledin şimdiye kadar...ilk evladın kaç yaşında...
arkadaslar benım 2009 dogumlu oglum var kardes yamak istiyorum ama okul hayatına baslarken kucuk coçuk sorun oluyor diyor sizce ne kadar dogru bu?
eger olursa ikinci bebegimin dogumu ocak subat gibi dusunuyorum o zaman da oglum zaten kreşe alışmıs olacak diger sene anaokulu olacak 2005-2006 ilkokula baslar o zaman bebeke bıraz buyur o zaman sorun olur mu olmaz mı ondan emin degilim:)