Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet destek olalımÜçümüzde mart başı gıbı dogacak bebek ıstıyoruz kızlar bırbırımıze destek olalım.Mayıs haziran bizim ayımız olacak..Gerçi şu dogum sonrası ücretli iznin 16 haftaya cıkması ile ilgili çalışma sonuclansa da ona göre hareket etsek![]()
benim haberim yoktu...yaşasın o zaman:)Tamam canım destek olalım,24 haftaya çıktı doğum izni Aralıkta mı doğursak ne)
1.sınıfa denk gelmese iyi olur diye düşünüyorumarkadaslar benım 2009 dogumlu oglum var kardes yamak istiyorum ama okul hayatına baslarken kucuk coçuk sorun oluyor diyor sizce ne kadar dogru bu?
bizde korunmayı bıraktık sonunda 2 aydır serbest
ilkine kavuşana dek çok çile çektik bekledik, 2 düşük 1 negatif aşılama ve buraya kadar dediğin anda kendiliğinden gelen oğlum
tekrar hamile kalmak istiyorum
emzirmeyi özlermi yahu insan özlüyoruuummmmm
kırmızılar geldiumutlar şubata kaldı
sıkma canını saglıklı olsun bır ay sonra olsun
subatta bu zamnlar melegının haberını burdan verırsın bıze inş
martta da ben denemelere baslamayı dusunuyorum .
folık asıt fılan kullanmaya basladın mı 3 ay oncesınde baslamak gerekıyormus ben regl bıtınce dr gıtmeyı planlıyorum
ah canım güzel dileklerin için sağol, Allahım doğru zamanda versin hepimize inşallah, folik asit dra gittiğimde yazmıştı da hep unutuyorum..bu arada 6 ay izinle ilgili yasa henüz netleşmemiş![]()
kızlar merhaba benim kızım 15 aylık ben aralarında cok yas farkı olsun ıstemıyorum ama benım yasım 21 oldugu ıcın yapmakdA ıstemıyorum bırde sımdı ev kredısıne gırıcez.ama yasım 30 larda olsaydı ve maddı olarak sıkıntımız olmasaydı muakkak çalısmalara baslardım:)
Bence de yaşın daha küçük ben de 30 yaşındayım 31 aylık kızım var çalışıyorum kararsızım halennnn
ben de destek aramak için bu siteye bakıyorum düşünenler neler yapıyor diye ama topiğin sahibi saduman bir ara şubat demiş şimdi kararsızım diyor acaba çalışmalar olumsu mu sonuçlandı yoksa gerçekten bakmaktan mı korkuyorsunu siin fikirleriniz önemli benim oğlan 13 aylık yaşım otuzlarda .yani yaşanabilecekleri öğrenmek istiyorum
Gerçekten yetememekten korkuyorum ama bebekleri görünce kızımda anne bizim olsun deyince içim gidiyor ama i yandan da rahatladım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yaş geçerse zor olur bakmakkkkkk
yani çalışmalar sürüyormu diyorsun yoksa biraz daha mı rahatlığım sürsün diyorsun
merhabalar, uzun zaman önce ikinciyi düsündügümü yazmistim. daha sonra bu topige hic girmedim nedense aklimdan cikmis. simdi ikinciye hamileyim ve yaklasik 22 gün sonra 18 subatta ikinci kizimi kucagima alacam Allah nasip ederse tabi.ikinci cocuk istegimizden hic vazgecmedik. ilk önce olmuyordu hatta tetkiklerde yaptirdim doktorlarin tam asilama yapalim dedigi zamanda birde baktikki ikinci melegimiz geliyor. ilkine ne kadar sevindiysek buna da okadar sevindik belki biraz daha fazla bile diyebilirim. cünkü kizim ewde artik cok slklliyordu. herkesin kardesi var benim niye yok diye cok agladigini biliyorum.ewe bile gelmek istemiyordu yawrum.simdi ona Rabbim nasip ederse bir kardes verecek hemde onun istedigi gibi bir kiz kardes. 9 aydir onu hazirliyorum nakis nakis isledim diyebilirim. her gün ona minik kardesini masal gibi anlattim. hamilelik sürecini beraber gecirdik doktor kontrollerine bile beraber gittik. ona usgde kardesini gösteriyordum doktorumda cok yardimci oldu bize kalb atislarini dinletiyordu. nasil kipirdadigi falan gösteriyorduk. aksamlari beraber yataga yattigimizda kardesi tekme atiyorsa ona da hissetiriyordum. simdi beraber safak sayiyoruz hergün su kadar gün kaldi diye beraber seviniyoruz. simdilik yawrum cok hazir gözüküyor tabii kardesi dogunca asil görecegiz gercekten hazirmi degilmi diye. ama ben bir alt yapi olusturdm diye düsünüyorum. kiskanmamasi düsünülemez elbette kiskanacaktir simdiye kadar ewde tekti ama anne baba olarak onu bastan nasil dahil ettiysek her suruma kardesi de geldikten sonra öyle olmasina özen gösterecez. biraz yorucu olacak iki cocukla ama biraz daha bekleseydik herhalde ikinciye cesaret edemezdim. tam 3.5 yas olacak aralarinda bence ideal bir yas farki ama zaman gösterecek herseyi. gelismelerden haberdar ederim insallah vakit bulunca. belki cesaret edemeyen annelerde ikinci icin adim atarlar![]()
Gerçekten yetememekten korkuyorum ama bebekleri görünce kızımda anne bizim olsun deyince içim gidiyor ama i yandan da rahatladım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yaş geçerse zor olur bakmakkkkkk
biz kadınların işi ne kadar zor değil mi çocuğunu düşününce yalnız kalması doğtumu yoksa ikinciyi yapınca tam olarak ilgilenememek mi doğru .bunlar bir yana eşin ve çevren ısrar eder hepsini düşün düşün işin içindn çıkamıyorumGerçekten yetememekten korkuyorum ama bebekleri görünce kızımda anne bizim olsun deyince içim gidiyor ama i yandan da rahatladım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yaş geçerse zor olur bakmakkkkkk