Türkçe öğretmeniyi,sen çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam
ne güzel bende cok severdım türkçe derslerini cok iyiydi türkçe-edebıyatım ama uygulamam zayıf biraz yani günlük hayatta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkçe öğretmeniyi,sen çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam
ayyyyyy canım müthişsin her evlat güzeldir;ama kız çocuğu bambaşka ya kızım 19 aylık ama beraber geziyoruz,bulaşık makinasını beraber boşaltıyoruz, takı tokamızı paylaşıyoruz rabbim ikinci çocuk verirse yine kız olmasını çok isterim bir de iki tane rengarenk giydirirsin çok güzel bir yılbaşı haberi,)
selam herkeseee
kızlarr bir oğlum vardı biliyorsunuz
ikizlerde yolda idi cinsiyetlerini öğrendik ikiside kız görünüyor dedi doktorum
bir sonrakine kesinleşir dedi ama kız dedi sonuçta çok garip duygular içerisindeyim şimdi
bir kızım olacağını hiç düşünememiştim hani bir oğlum vardı ya ne bileyim bir kız bebek nasıl olur nasıl büyür uzaktım bunlara
şimdi iki kızımı düşününce ayyy gerçekten dile getiremiyorum içimdekileri
inşallah sağlıklı hayırlı doğarlar
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
hadi öpüyorum hepinizi
böyle bir yazı çıktı bugün belki ilgilenenlerin hoşuna gidebilir
Okeye Dördüncü; İkinci Çocuk Kararını Verebilmek | Anneloji
ben de geldimmmmmm
inşallah önümüzdeki ay istiyorum artık
kızım kasım 2009 doğumlu
3 yaşına girmeye yakın gelsin inşallah istiyorum ben 25 yaşındayım eşim 32
ben 3. konusunuda düşünüyorum kesin değil ama 2. biran önce yapayımki 3. ye sıra gelsin
birde yaşımız çok ilerlesin istemiyorum 30 yaşında 3 çocuk sahibi olabilirim eşimde 35-36 olsa yeter daha eşimin yaşıda geçsin istemem hepimiz herşeyi tadında yaşayalım
keşke daha önce yapsaymışım peşpeşe olunca anne yıpranıyor ama aynı şeyleri 5-6 sene sonra yaşama gücüm hiç yok sanırım
cevabın için teşekkürler canım kızım ne çok uslu ne de çok yaramaz... çocuk işte... daha bezi bırakmadık... hamile kalana kadar en azından onu halletmeliyim diye düşünüyorum ama... kafamda bitirmeye gelince hiçbir zaman tamam ben artık tamamen hazırım diyemem... yapımdan dolayı... sürekli sorular sorular sorular... rabbim hayırlısını versin... ikinci hamilelik fikri beni heyecanlandırıyor, bir taraftan da korkutuyor... bu ay adetim on gün gecikti hamile olmadığımdan da emin olmama rağmen güzel geldi... etrafımda da hamileler var onun da etkisi var galiba... :) çoğuna tuhaf gelebilir ama karnım önde paytak paytak yürümeyi özledim![]()
allah her isteyene nasip etsin canım sağlıklı mutlu bir hamilelik rahat bir doğum ve mutlu bebek versin allahım...allah banada nasip etsin inşallah çok istiyorum ama yok yok yok olmuyo dua edin nolurrrr
bence zaman konusunda endısen olmasın ben normalde ıstıyorum mesela oglum 20 aylık sayılır ama calsıtıgım ıcın gözümde büyüyr ıs yerındekı tepkılerden de cekınıyorum acıkcası:18:ve bıarz ertelemek ıstıyorum ama fazla deıl esım cok ıstıyor benımde senın tam tersın araları 2 yas olsun dıyordu su anda gectık bu yası .sende hemen pes etme ara ara esıne bahset b ukonudan zamanla laısacagını düşünüyorum sonuct akardes dusunuyordur o da dogru zamanı beklersek gercektende bu süre uzayıp gıdebılır hayırlısı olsun hakkınızdabenim kızım da kasım 2009 doğumlu ben de acaba saçmalıyor muyum diye düşünüyordum...biraz zaman geçerse gözüm almaz diye korkuyorum. ablamın sa iki çocuğu arasında altı yaş var sakın geç kalma diyor ama o galiba aradaki yaş dört olsun diye kastediyor üç yaş nasıl olur avantajları dezavantajları nelerdir bilemiyorum... hamileliğin ilk dönemlerinden çok korkuyorum... bulantılar...
allah banada nasip etsin inşallah çok istiyorum ama yok yok yok olmuyo dua edin nolurrrr
bence zaman konusunda endısen olmasın ben normalde ıstıyorum mesela oglum 20 aylık sayılır ama calsıtıgım ıcın gözümde büyüyr ıs yerındekı tepkılerden de cekınıyorum acıkcası:18:ve bıarz ertelemek ıstıyorum ama fazla deıl esım cok ıstıyor benımde senın tam tersın araları 2 yas olsun dıyordu su anda gectık bu yası .sende hemen pes etme ara ara esıne bahset b ukonudan zamanla laısacagını düşünüyorum sonuct akardes dusunuyordur o da dogru zamanı beklersek gercektende bu süre uzayıp gıdebılır hayırlısı olsun hakkınızda
Rabbım ıns gönlüne göre verır canım hayırlı zamanda saglıklı bı bebek sahıbı olursun vetabıkı tüm isteyenler![]()
ben tekrar isterim de sonra o ben istedim diye evet der diye korkuyorum...
daha önce de söylemiştim ya ablamın iki kızı arası altı buçuk yaş var önce eniştem istemiş o istemedi sonra da eniştem istememiş de (bilirsiniz erkekler kadınlardan daha çabuk ikna olur) neyse uzatmayayım ablam razı etmiş.. bir iki kere ablam aman kız beni yordu deyince eniştem şakayla sen istedin demiş... şaka ama gerçek payı var... bu duruma düşmek istemiyorum.. yenidoğan bakımı zor, anne yardıma muhtaç...bir de ikinci çocuk ilk olsa herşeyi bırakıp bebekle ilgilenirsin.. hem çocuğu erkek istemeli değilmi? bu daha normal geliyor bana... kadın kaçar erkek kovalar... zaman mı değişti ne?![]()
haklısın canım benım durumum tam tersı oldugu ıcın o durumu anlayamam ama tabıkı zordur sen de esın sırf sen ıstedın dıye deıl kendı de sıtedıgınden emın olana kadar ugras bekle bakalım ama su da var hepsı aynı olcak dıye bısey yok dogunca sevgıde gelıyor belkı detam tersı olcak ıstemeyen esın oldugunda ıyı kı yapmısız deyıp acayıp bı sevgı de olusabılır cocuga karsı bunu da düşün bence![]()