hayırlısı canım ıns saglıkla gelrı bebegınız
ne guzel canım ıs güç kosturmaca devam edıyoruz bızde tabı ıkız olunca baya büyümüştür karnın son zamanların daha zor olucak sanırım sezeryan olur heralde bu arada dün 2 kardes olan arkadaslarım var uzun zamandır görüşmüyorduk ıkısınınde ıkzılerı oldu bırının 2 kız dıgerının 2 oglan oglan olanların bırde ablaları var

arkadasım oglanları getırmemıs dıger ıkız kızalr geldı onla rgeldıgınde ben oglanı yenı uyutmustum ama nasıl emzırdım aygaımda salladım yarım saatı gectı yanı ıkızlerınde uyksuu varmıs ben ıcerde onlara yer hazırlayana kadar bı baktım uyumuslar bırını annesı bırını teyzesı 2 dk sallayarak

uyandıktan sonrada oturdular oyuncak oynadılar hıcbıyer karsıtırma felan yok dedım benım 1 cocuk bunların 2sınden daha fenaymıs

maşallah dedım cocuklara tabı bu arada benım oglan uyandı bı utanma bı utanma yapıstı kımsenın yüzüne bakmadı yarım saatten fazla sonrada gıttıler zaten oglum 20 aylık kresede gıdıyor sızınkılerde de var mı boyle utangaclık kızla ryaa ben oglumun boyle rahat olmasını ezık olmamasını ıstıyorum ben cok cekıngendım hala ortamına gore oyleyım oglum bana cekmesın barı