İkinci Çocuk İsteyenler

benim oğlum 27 aylık.2. çocuğu yapsak ve ilk atışta hemen tutarsa aralarında tam 3 yaş olacak.sizce yaş farkı nasıl??? çok zorlanır mıyım?

bence kendini hazır hissediyorsan doğru zamandır.... ben şu anda hazır hissediyorum.... eşim de istiyor çünkü artık..... kim ne zaman hazır hissediyorsan doğru zaman o zamndır

bende 2. yi düşünüyorum ama oğlum 14 yaşında çok yaş farkı olacak..
benim yaşımda 37 ahhh ahh neden önceden düşünmedikkiiii:36::36:

aygün ben de 76 doğumluyum.... bu yaz 36 yaşını bitiriyorum... çok farklı değiliz yaş olarak.... zor zamnlar geçirmişsiniz... kendine kızma bu kadar.... kısmet değilmiş... umarım bundan sonra olur....ilaçlar konusunda hiç bilgim yok benim....

aygün ben de 76 doğumluyum.... bu yaz 36 yaşını bitiriyorum... çok farklı değiliz yaş olarak.... zor zamnlar geçirmişsiniz... kendine kızma bu kadar.... kısmet değilmiş... umarım bundan sonra olur....ilaçlar konusunda hiç bilgim yok benim....

desteğin için sağol canımm...:38::38:

bende 2. yi düşünüyorum ama oğlum 14 yaşında çok yaş farkı olacak..
benim yaşımda 37 ahhh ahh neden önceden düşünmedikkiiii:36::36:

bence de bu kadar cannı sıkma canım... oğlun büyük bir abi olacak... belki bir kızın olur da arkasında abisiyle güçlü durur hayatta... hayırlısı tabii... yaşın da çok geç değil,

çok doğru söylüyosun cannım kendimiziçin olacak artık ama çok pişmanlık duyuyorum oğlum haksızlık yaptık ama eşim böbrek nakli oldu o yüzden düşünemedik şimdiye kadar kızlar bişi sorcam eşim nakil olduğu için bir sürü ilaç içmek zorunda,bu kısırlık yaparmı yaa 2 aydır denemelere rağmen olmadı bebiş daha..

evet ya önemli değil liste bencede bir ara girerim yine topiğe..

bu aralar topık bıraz karısık olsada beklerı zcanım:34:

ılacalrı bılmıyorum doktora sormak lazım benım ablamda 76 dogumlu 4 aylık bebegı var yasın cok gec deıl canım ıns kısa surede saglıklı bı bebegınız olur esıne de cok gecmıs olsun:34:

bence de bu kadar cannı sıkma canım... oğlun büyük bir abi olacak... belki bir kızın olur da arkasında abisiyle güçlü durur hayatta... hayırlısı tabii... yaşın da çok geç değil,
ayyy bana güç verdiniz kızlrrr inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..
bu aralar topık bıraz karısık olsada beklerı zcanım:34:

ılacalrı bılmıyorum doktora sormak lazım benım ablamda 76 dogumlu 4 aylık bebegı var yasın cok gec deıl canım ıns kısa surede saglıklı bı bebegınız olur esıne de cok gecmıs olsun:34:

hımm demek ortalık karışık ay şimdi merak ettim bi bakınayım ben çaktırmadan..:27::27:
geçmiş olsun dileğin için sağolasın canım..:38::38:

merhabalar
kızım 28 aylık oldu.bizde yaklaşık 5 aydır 2.nciyi istiyoruz ama şimdiye kadar kısmet olmadı. bakalım normalde AT 5 gün var. belki bu sefer olur....herkese bol şanslar

selam kızlarr
bir bakayım ne var ne yok dedim nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben fena değilim,evde işte durumlar şimdilik iyi gidiyor,19 haftalığız ama görenler doğum ne zaman diyor
karnım çok büyüdü ve de büyüyor ama baka bir sıkıntım yok çok şükür
oğlumlada aramız iyi,ikizlerin odasını oğlumla birlikte ayarlıyoruz felan iyi gidiyor bakalım
ayy biz çok fena merak ediyoruz artık bebekleri biran önce doğsunlar istiyoruz yaa
annelik babalık her seferinde bir başka güzel oluyormuş demekki

merhabalar
kızım 28 aylık oldu.bizde yaklaşık 5 aydır 2.nciyi istiyoruz ama şimdiye kadar kısmet olmadı. bakalım normalde AT 5 gün var. belki bu sefer olur....herkese bol şanslar
hayırlısı canım ıns saglıkla gelrı bebegınız:34:
selam kızlarr
bir bakayım ne var ne yok dedim nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben fena değilim,evde işte durumlar şimdilik iyi gidiyor,19 haftalığız ama görenler doğum ne zaman diyor
karnım çok büyüdü ve de büyüyor ama baka bir sıkıntım yok çok şükür
oğlumlada aramız iyi,ikizlerin odasını oğlumla birlikte ayarlıyoruz felan iyi gidiyor bakalım
ayy biz çok fena merak ediyoruz artık bebekleri biran önce doğsunlar istiyoruz yaa
annelik babalık her seferinde bir başka güzel oluyormuş demekki

ne guzel canım ıs güç kosturmaca devam edıyoruz bızde tabı ıkız olunca baya büyümüştür karnın son zamanların daha zor olucak sanırım sezeryan olur heralde bu arada dün 2 kardes olan arkadaslarım var uzun zamandır görüşmüyorduk ıkısınınde ıkzılerı oldu bırının 2 kız dıgerının 2 oglan oglan olanların bırde ablaları var:1: arkadasım oglanları getırmemıs dıger ıkız kızalr geldı onla rgeldıgınde ben oglanı yenı uyutmustum ama nasıl emzırdım aygaımda salladım yarım saatı gectı yanı ıkızlerınde uyksuu varmıs ben ıcerde onlara yer hazırlayana kadar bı baktım uyumuslar bırını annesı bırını teyzesı 2 dk sallayarak:53:uyandıktan sonrada oturdular oyuncak oynadılar hıcbıyer karsıtırma felan yok dedım benım 1 cocuk bunların 2sınden daha fenaymıs:1: maşallah dedım cocuklara tabı bu arada benım oglan uyandı bı utanma bı utanma yapıstı kımsenın yüzüne bakmadı yarım saatten fazla sonrada gıttıler zaten oglum 20 aylık kresede gıdıyor sızınkılerde de var mı boyle utangaclık kızla ryaa ben oglumun boyle rahat olmasını ezık olmamasını ıstıyorum ben cok cekıngendım hala ortamına gore oyleyım oglum bana cekmesın barı:1:

hayırlısı canım ıns saglıkla gelrı bebegınız:34:

ne guzel canım ıs güç kosturmaca devam edıyoruz bızde tabı ıkız olunca baya büyümüştür karnın son zamanların daha zor olucak sanırım sezeryan olur heralde bu arada dün 2 kardes olan arkadaslarım var uzun zamandır görüşmüyorduk ıkısınınde ıkzılerı oldu bırının 2 kız dıgerının 2 oglan oglan olanların bırde ablaları var:1: arkadasım oglanları getırmemıs dıger ıkız kızalr geldı onla rgeldıgınde ben oglanı yenı uyutmustum ama nasıl emzırdım aygaımda salladım yarım saatı gectı yanı ıkızlerınde uyksuu varmıs ben ıcerde onlara yer hazırlayana kadar bı baktım uyumuslar bırını annesı bırını teyzesı 2 dk sallayarak:53:uyandıktan sonrada oturdular oyuncak oynadılar hıcbıyer karsıtırma felan yok dedım benım 1 cocuk bunların 2sınden daha fenaymıs:1: maşallah dedım cocuklara tabı bu arada benım oglan uyandı bı utanma bı utanma yapıstı kımsenın yüzüne bakmadı yarım saatten fazla sonrada gıttıler zaten oglum 20 aylık kresede gıdıyor sızınkılerde de var mı boyle utangaclık kızla ryaa ben oglumun boyle rahat olmasını ezık olmamasını ıstıyorum ben cok cekıngendım hala ortamına gore oyleyım oglum bana cekmesın barı:1:

hiç sorma canımbende oğlumun kesinlikle hiçbir ortamsa sessiz ve çok utangaç olmasını istemiyorum
hoş bana çektiyse mutlaka olur ben öyleyimdir maalesef :2:
ama çocuklar çok farklı yaa
bak kaç yıldır tanıdığımız sürekli görüştüğümüz dostlarımız var bazen oğlum hiç yaklaşmaz onlara
bazende ilk defa gördüğü bir kişiye çok samimi yaklaşabiliyor
geçenlerde eve temizlik için gelen bayan vardı yıllardır tanırım genç bir kızı var oda gelmiş annesine yardım etmeye
benim oğlan kızın elinden tutup odasına götürdü,sonrada benim uykum geldi yatağıma yatırırmısın demiş kıza uyumuş
ilk defa gördüğü biri..
yetişkinlere karşı böyle
çocukların bulunduğu ortamda da hemen çocukların içine girer karışır oynar onlarla..

Son düzenleme:
hiç sorma canımbende oğlumun kesinlikle hiçbir ortamsa sessiz ve çok utangaç olmasını istemiyorum
hoş bana çektiyse mutlaka olur ben öyleyimdir maalesef :2:
ama çocuklar çok farklı yaa
bak kaç yıldır tanıdığımız sürekli görüştüğümüz dostlarımız var bazen oğlum hiç yaklaşmaz onlara
bazende ilk defa gördüğü bir kişiye çok samimi yaklaşabiliyor
geçenlerde eve temizlik için gelen bayan vardı yıllardır tanırım genç bir kızı var oda gelmiş annesine yardım etmeye
benim oğlan kızın elinden tutup odasına götürdü,sonrada benim uykum geldi yatağıma yatırırmısın demiş kıza uyumuş
ilk defa gördüğü biri..
yetişkinlere karşı böyle
çocukların bulunduğu ortamda da hemen çocukların içine girer karışır oynar onlarla..

benım oglanda bana cekmesın dıyorum yaa ısın ılgıncı ortamda cocuk vardı ıste yasıtı yanı 2 tane de büyük vardı gercı hepsı kızdı ama olsun esımın yorumu da şöyle oldu bu ara herseyı benımsıyor yanı benım benım deyıp duruyor uykudan uyanıp oyuncaklarıyla bı sürü kısının oynadıgnı görünce yapmıs olabılır dedı bırde uykusunu tam almadan kalkmıstı artık bılemıyorum:26:

benım oglanda bana cekmesın dıyorum yaa ısın ılgıncı ortamda cocuk vardı ıste yasıtı yanı 2 tane de büyük vardı gercı hepsı kızdı ama olsun esımın yorumu da şöyle oldu bu ara herseyı benımsıyor yanı benım benım deyıp duruyor uykudan uyanıp oyuncaklarıyla bı sürü kısının oynadıgnı görünce yapmıs olabılır dedı bırde uykusunu tam almadan kalkmıstı artık bılemıyorum:26:

canım uykudan uyanan çocuklarda bence olabilir
bizimkide uykudan sonra bir süre kendine gelemiyor yani çok mahsun mahsun oturur bazen kimseye karışmaz sonra açılır
belki seninkide uykudan uyandığı için öyle davranmıştır

2. çocuk istiyorum istemiyorum derken hamile kaldım :) duyrulur.. karmaşık duygular içerisindeyim.. :5:

2. çocuk istiyorum istemiyorum derken hamile kaldım :) duyrulur.. karmaşık duygular içerisindeyim.. :5:

korunuyormuydun canım ilk çocuk kaç yaşında
bende korunmama rağmen hamile kaldım hiç istemediğimiz beklemediğimiz bir anda geldi
ilk duyduğumuzda bizde şok olduk kabullenemedik çok garip karmaşık duygular yaşadık ama sonrası malum
sört gözle doğumu bekliyorum şimdi
allahım herkesin gönlüne göre versin tabiki ama her işte vardır bir hayır diyelim

amin canım..
çocuk istiyorduk aslında biz ama nedense korunmaya dewam ettik.. sadece geçen korunmadım.. we adetim 8 gün geçti testte pozitif ama henüz doktora gidemedim..
kızım 29 aylık oldu.. arası normal bir yaş olacak ama.. ne bileyim bir tuhaf oldum.. duygusallaştım özellikle :)

Son düzenleme:
canım zaten bı tarafın ıstıyormus bundan sonra tadını cıkarmaya bak ıns saglıkla kavusursun bebegıne hayırlı olsun:34:[/QUOTEÇ
çok sağol.. öyle hakikaten ama çabuk beklemiyordum :) allah isteyen herkese wersin sağlıklı

amin canım..
çocuk istiyorduk aslında biz ama nedense korunmaya dewam ettik.. sadece geçen korunmadım.. we adetim 8 gün geçti testte pozitif ama henüz doktora gidemedim..
kızım 29 aylık oldu.. arası normal bir yaş olacak ama.. ne bileyim bir tuhaf oldum.. duygusallaştım özellikle :)

canım bak ben de eşimde biz hiç istemiyor düşünmüyorduk pat diye geldi ..sonra pat diyede iki tane oldular :)
şaka bir tarafa boşver yaa kardeşlik çok güzel allah sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip etsin
böylesi belki daha iyi olacak şimdi iyi taraflarını düşünmeye çalış bence
biz öyle yaptık vede şuan çok mutluyum

Back
X