- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
hakli olabilirsin ama bu kadar sert olmaya gerek yok herkezin kendi karari kendi hayati bence SAYGI duymak lazimbence korunmakla dene senbırazda korumaya para yatır cok ılgılısın evet 6 cocukla burda naıl zaman gecırıyorsun:))neyse ıyı geceler size
Hayatinin 2/4u hamilelik ve bebek bakiminda geciyor.. sen bu dunyaya kulucka makinasi olarak gonderilmedin. Kadin uretkendir demekteki kasit cocuk dogurmak degildi sanirim siz yanlis algilamissiniz olayi.. Istediginiz kadar para ve mulk sahibi olunuz cocuklariniz ile verimli bir surec gecirebiliyor musunuz? Her biri ile tek tek genis olcekli doyum saglanabiliyor muYa aslında iyi bi mevkide devlet memuru ama asıl parayı yatırımdan kazanıyoruz :)
Normal doğumu muBenim de 24 aylik ve 2 aylik kizlarim var bir tane daha istiyorum nasipse ama dogumdan sonrasi degilde hamilelik sureci korkutuyo gozumu :)Yas 25 ara verdikce zorlasir diye dusunuyorum.
Evet normal dogum ikisi deNormal doğumu mu
çok hadsiz bi insan oldugunuzu düşünüyorum kusura bakmayın koca koca insanların korunması yada korunmaması size mi düştü.,? Kadın 6. Ya hamile halinden memnun gayet neşeli pozitif.. Nedir bu insanların enerjisini sömürme kışkırtımaya çalışma derdiniz ben onu anlayamadım..aglamıyo sızlanmıyo diye mi..size- ne 6 da yapar 10 da..
Bir insanın çok iyi eğitimlerden çok yüksek maddi imkanlardan daha fazla ihtiyac duydugu seyler vardır hanımefendi.. Bir kardeş herşeydir candır yoldaşdır..biri yazmış mirasdı kavgaydı diye hayırsız olunca tek olsada anne babasının malı için canına kastedenler olmuyo mu..? Büyüme aşamasında kavgada olur kıskançlıkta büyüdüklerinde nasıl bi hediye verdiğinizi daha iyi anlarlar emin olun..7 kız kardeşiz 5 ablam bir kız kardeşim var..29 yaşındayım ve onlar benim herşeyim..birimizin başı sıkışsa anne babamızın ruhu duymadan maddi manevi yardımına koşarız..teselli isteyene omuz oluruz..bir yiyosak 7 ye böleriz..herşeyin ilkini beraber ögrendik..zengin falanda değildik birbirimizin küçülenlerini giydik kıyafet kavgası da yaptık sabahlara kadar sessiz sinemada oynadık..şimdi hepimiz anneyiz..kahve eşliğinde uzun uzun sohbetlerimiz birbirini kardeş bilen çocuklarımız var hamdolsun..bazı seylerin kıymeti özel okullar pahalı oyuncaklarla ölçülmüyo bilesiniz..
Ne güzel ben sez oldum bi daha olurda normal istiyorum inşAllahEvet normal dogum ikisi de
Benim ki de 94tü en son. Hergün bi lafa sokma çabasına giriyorum az yesin diye :))Eşim bu kiloda
Ne kadar güzel çok kız kardeş olmak. Bende sadece 2 kız var. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :))çok hadsiz bi insan oldugunuzu düşünüyorum kusura bakmayın koca koca insanların korunması yada korunmaması size mi düştü.,? Kadın 6. Ya hamile halinden memnun gayet neşeli pozitif.. Nedir bu insanların enerjisini sömürme kışkırtımaya çalışma derdiniz ben onu anlayamadım..aglamıyo sızlanmıyo diye mi..size- ne 6 da yapar 10 da..
Bir insanın çok iyi eğitimlerden çok yüksek maddi imkanlardan daha fazla ihtiyac duydugu seyler vardır hanımefendi.. Bir kardeş herşeydir candır yoldaşdır..biri yazmış mirasdı kavgaydı diye hayırsız olunca tek olsada anne babasının malı için canına kastedenler olmuyo mu..? Büyüme aşamasında kavgada olur kıskançlıkta büyüdüklerinde nasıl bi hediye verdiğinizi daha iyi anlarlar emin olun..7 kız kardeşiz 5 ablam bir kız kardeşim var..29 yaşındayım ve onlar benim herşeyim..birimizin başı sıkışsa anne babamızın ruhu duymadan maddi manevi yardımına koşarız..teselli isteyene omuz oluruz..bir yiyosak 7 ye böleriz..herşeyin ilkini beraber ögrendik..zengin falanda değildik birbirimizin küçülenlerini giydik kıyafet kavgası da yaptık sabahlara kadar sessiz sinemada oynadık..şimdi hepimiz anneyiz..kahve eşliğinde uzun uzun sohbetlerimiz birbirini kardeş bilen çocuklarımız var hamdolsun..bazı seylerin kıymeti özel okullar pahalı oyuncaklarla ölçülmüyo bilesiniz..
Hayatinin 2/4u hamilelik ve bebek bakiminda geciyor.. sen bu dunyaya kulucka makinasi olarak gonderilmedin. Kadin uretkendir demekteki kasit cocuk dogurmak degildi sanirim siz yanlis algilamissiniz olayi.. Istediginiz kadar para ve mulk sahibi olunuz cocuklariniz ile verimli bir surec gecirebiliyor musunuz? Her biri ile tek tek genis olcekli doyum saglanabiliyor muKendine ben dogurmaktan daha farkli seylerde yapabilirim diye motive etmelisin.
İşte herkes burda hata yapıyor. Ben yapamazsam kimse yapamaz. Öyle değil hanımefendi öyle değil. Birileri sizin yapamadığınız yapabilir. Bir anne okul birincisi çocuklar yetiştirirken üniversite de okuyabilir yatırım yapıp zengin de olabilir. Dünya sizin gördüğünüz kadar değil.
Elestirmek için belaltı vurmayı denemeyin 6 çocuğu olan insan size mi ssoracak4 siteye me zaman girip çocuklarıyla ne zaman ilgileneceğini..her konuda hakli olamazsiniz biraz saygı duymak bu kadar mi zor bakabiliyorum diyor maddi manevi mutluyum diyor sizde yapamam ben dersiniz bu kadar basit ..6 çocukla mümkün değil ilgilenemiyordur yok yok aman bide bu saatte burda diyen mahallenin dedikoducu teyzeleri gibisinizbence korunmakla dene senbırazda korumaya para yatır cok ılgılısın evet 6 cocukla burda naıl zaman gecırıyorsun:))neyse ıyı geceler size
devam belaltı na ..ben kendımle nıye kıyaslıyorum ne alaka sız yazdıgımı anlamadınız zatenbenim tanidigim dogulu hanim 13 yasinda anne oldu... 18 üniye hazirlaniyordum ben koca derdinde degildim neyse iyi geceler
inanmıyorum
tebrik ediyorum sizi. Bu yasa gelmişsiniz ve insanın yumurtlayarak çoğaldığını sanıyorsunuz
İnsanlar dogurarak çoğalır hanımefendi. Yumurtanın üstünde beklemezler. Hoş öyle olsaydı da eminim kendime ilgi alanları bulurdum. Kitap okur dil falan öğrenirdim. Şu durumda yumurta üstünde beklemediğime göre elbette ben de kendi çapımda birşeyler yapıyorum :)) mesela 4 yıl önce ist da üni kazanmakla başladım bu yıl okulumu bitiriyorum kpss hazırlanıyorum dil öğreniyorum. Bol bol sinemaya gidip kitap okuyorum. Spor yapıyorum mesela. Onun dışında hakimlik sınavına da hazırlanıyorum he bi de yatırım yapıyorum bol bol siz para demeden soyliyim. Bu arada evet hanımefendi çocuklarımla da ilgileniyorum. Çok başarılı çocuklarım var. Hatta biliyor musunuz 2 ye 3 e giden çocukların eline ygs kitabı veriyorum ve bingo onlar da cozebiliyorlar maşallah. Çünkü onlara herşeyi basarabileceklerini söyleyen anne ve babaları var. Öyle işte. ..
Şimdi dönün ve kendi hayatınıza bakın. Bir dahakine insanları " kulucka makinesi " diye aşağılamadan önce iki defa düşünürsünüz belki
Canım nası cesaret ettin o kadar çocuğa nasıl baktın bide ben ikinciye zor ikna oldum.Eşime göre az bana göre yeter bi sayı :)
Kibar olmaya çalışıyorum ama bi süre sonra sıkıyorlar ben yapamam kimse yapamaz psikolojisi ya da yaptıysa kesin cahildir bilmem ne. Bugün okuma yazma bilmeyenler bile biliyor doğum kontrolünü. Doğulu çok sevdiğim bi abla var okuma yazma bilmez. 3 çocuğu var sonuncusu 20 yaşında. Yani doğum kontrolünü bile kendi üstün eğitimlerinin bi sonucu sanıyorlar. Her neyse ya. Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah :)bazı insanlar kendilerinin pislolojisinin yetmediği şeylerin başkaları tarafından da yapılamayagina ne kadarda inanıyor ve bu kesin sanıyor
Elestirmek için belaltı vurmayı denemeyin 6 çocuğu olan insan size mi ssoracak4 siteye me zaman girip çocuklarıyla ne zaman ilgileneceğini..her konuda hakli olamazsiniz biraz saygı duymak bu kadar mi zor bakabiliyorum diyor maddi manevi mutluyum diyor sizde yapamam ben dersiniz bu kadar basit ..6 çocukla mümkün değil ilgilenemiyordur yok yok aman bide bu saatte burda diyen mahallenin dedikoducu teyzeleri gibisiniz
devam belaltı na ..
gayet olgun olduğun belli..Rabbim çocuklarınla mutlu etsin...benim 2çocuğum var belki 3yaparım belki yapmam ama takdir ettim ...caprazda oturan komşum var dubleks 6 çocuklu imreniyorum kadına valla karınca gibi çocuklarda inci gibi
Ben kendim için ya da eşim istedi diye istemedim çocukları o yüzden bu kadar rahatım. Amacım onların bol bol kardeşi olması ileride bunun yokluğu için uzulmemeleriydi. Allah nasip ederse teyze dayı hala amca olsunlar istedim.Canım nası cesaret ettin o kadar çocuğa nasıl baktın bide ben ikinciye zor ikna oldum.
Gerçekten tebrik ediyorum.herkesin başarabileceği bişey değil bence.benim 4,5 yaşında kızım var o kadar zorlandımki onu büyütürken ondan bi 5 tane daha düşünemiyorum evdeBen kendim için ya da eşim istedi diye istemedim çocukları o yüzden bu kadar rahatım. Amacım onların bol bol kardeşi olması ileride bunun yokluğu için uzulmemeleriydi. Allah nasip ederse teyze dayı hala amca olsunlar istedim.
Benim gördüğüm bütün tek çocuklar öyle nerdeyse. Hiç çok rahat tek çocuğum var diyen olmuyor. Çoğunu gördüğümde benim çocuklardan 20 tane olsa bu kadar yorulmam diye geçiriyorum içimden :)Gerçekten tebrik ediyorum.herkesin başarabileceği bişey değil bence.benim 4,5 yaşında kızım var o kadar zorlandımki onu büyütürken ondan bi 5 tane daha düşünemiyorum evdeikinciye bile zor karar verdim.eşim hemen arkasından istedi birlikte büyüsünler diye ama ben hiç istemedim.çocukların uslu heralde maşşallah.benim kızım ömür törpüsüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?