İkinci çocuk pişmanlığı yaşayan oldu mu?

Benim eş Te göbek li kavga edıyorum cok onunla dıyet yapmıyor pek yürüyüşe çıkamıyoruz yorgunum dıyor vs vs vs cok üzlüyorum

bn şaka sanmıştımmmm.. Nasıl fırsat buluyosun KK ya girmeye, helal.
Çocukların uyudu bu saate. Uyumasalar da benimle pek uğraşmaz onlar birbirleriyle koşup oynuyorlar. Acıktıklarinda geliyorlar yemek var mı diye :) bi de birşey sormak için onu alabilir miyiz bunu yapabilir miyiz falan

Benim eş Te göbek li kavga edıyorum cok onunla dıyet yapmıyor pek yürüyüşe çıkamıyoruz yorgunum dıyor vs vs vs cok üzlüyorum
Benimki de çok kilo aldı kızınca beş çocuğum var diyor :))) sanki o doğurdu. Diyet yapmıyor ama spora onu da yazdırdım bi de yürüyüş. En azından daha fazla kilo almaz belki :/

Çocukların uyudu bu saate. Uyumasalar da benimle pek uğraşmaz onlar birbirleriyle koşup oynuyorlar. Acıktıklarinda geliyorlar yemek var mı diye :) bi de birşey sormak için onu alabilir miyiz bunu yapabilir miyiz falan
yemek yetiyo mu o çocuklara bacım

Arkadaşım aynı durumu bende yaşadım :) hatta sağlık problemlerinden dolayi mecburi oldu ikinci :) eşim şu an her kucağına her aldığında bebegimizi keşke daha önce yapsaydik diyor :) gerisini sen düşün :)

Benimki de çok kilo aldı kızınca beş çocuğum var diyor :))) sanki o doğurdu. Diyet yapmıyor ama spora onu da yazdırdım bi de yürüyüş. En azından daha fazla kilo almaz belki :/
174 e 90 lı kılolarda bende sinirrr oluyorummmm anlatamam ya cok mı abartıyorum

Ben 7 kardeşin 6ncısıyım. Fakir bir ailede büyüdüm ama tüm kardeşler üniversite mezunu, meslek sahibi. Şartlar yaşadığımız şu dönemde zor ama çocuk sevgisi herşeyin üstesinden geliyor bence. Benim 3 ve 23 aylık iki kızım var . İkincisi plansız oldu ama iyiki olmuş. Birlikte büyüyorlar. Bende toparlanıyorum. Ara verince bilgiler unutuluyor. Kilo al ver,uykusuz geceler, ev -iş .... Hepsi birarada çıkıyor. İlerde kavga da etseler birbirlerine destek olurlar. Herşey maddiyat değildir. Okuyup,çalışıp kendi imkanlarını kendileri de yaratabilirler. Evde minik bebik iyi oluyor. Tavsiye ederim

Yetmiyor canım yetmiyor. Ne sen sor ne ben soyliyim. Evdeki 3 çeşit yemeği bitirdiler geçen gün üstüne iki paket de makarna hasladim sen düşün :))
allahım bağışlasın . Buyuduklerinde aslında çok rahatlığını goreceksiniz de o aşamayakadar gozumuz korkuyo...

O nasil bir tek cocukluk yasamis acaba. Bende tek cocugum ve hayatimin her evresinde kardes ozlemi yasadim. 2alinmaz da 1 alinir. Onemli olan sevginizi 2 evlada virden yetirebilmek. Ben hic beklemedigim bi anda 2. Cocuguma hamile kaldim. Biran bile pisman olmadim. Simdi yanibasimda uyurken iyiki de olmus diyorum. Sartlar elverseydi ben 4cocuk dusunuyordum. Su kadarini soyliim bir insanin kardesi olmamasi cok buyuk bir eksiklik bence. Bu eksikligi cocugunuza yasatmayin derim.

maşşallah rabbim huzur versin yuvanız daim olsun inşallah

Valla beni bağlayan bir durum yok, ben daha bekarım. Ama olumlu yönleri olduğu kadar olumsuz yönleri de var onları da belirtmek birilerine düşmeli. Her şey toz pembe değil. Yoksa bana ne isteyen 2 isteyen 5 çocuk yapsın, masrafları bana değil ya..

Benim de 24 aylik ve 2 aylik kizlarim var bir tane daha istiyorum nasipse ama dogumdan sonrasi degilde hamilelik sureci korkutuyo gozumu :)Yas 25 ara verdikce zorlasir diye dusunuyorum.

benım okadar tanıdıgım dogulu 10 kardes olan arkdaslarım var. hepsı ılgısızlıkten şıkayetcı. 10 cocuga para ılgı yetismez ımkansız.
ilgisizliktrm dolayinkardesler arasinda bag zamanla zayiflaya biliyor benim esim 9 muydu 10 muydu o kardes esin ilgisizlikten cok sikayetci

hıc sanmıyorum. bir anne okadar cocugu ılgılı bakamaz... neyse konu bu değıl

bence kardes sart.... düşünsene oldunuz gıttınız bır kardesı olur ıllerde teyze dayı va olur.yapayanlız sıf maddı ımkanları yuksek tutmak ıcın bılmıyorum kendınız bılırsınız..

bence korunmakla dene sen bırazda korumaya para yatır cok ılgılısın evet 6 cocukla burda naıl zaman gecırıyorsun:))neyse ıyı geceler size

ben kendımle nıye kıyaslıyorum ne alaka sız yazdıgımı anlamadınız zaten benim tanidigim dogulu hanim 13 yasinda anne oldu... 18 üniye hazirlaniyordum ben koca derdinde degildim neyse iyi geceler
çok hadsiz bi insan oldugunuzu düşünüyorum kusura bakmayın koca koca insanların korunması yada korunmaması size mi düştü.,? Kadın 6. Ya hamile halinden memnun gayet neşeli pozitif.. Nedir bu insanların enerjisini sömürme kışkırtımaya çalışma derdiniz ben onu anlayamadım..aglamıyo sızlanmıyo diye mi..size- ne 6 da yapar 10 da..

Sizce de mi haksızlık varolan şartların azalması
Bir insanın çok iyi eğitimlerden çok yüksek maddi imkanlardan daha fazla ihtiyac duydugu seyler vardır hanımefendi.. Bir kardeş herşeydir candır yoldaşdır..biri yazmış mirasdı kavgaydı diye hayırsız olunca tek olsada anne babasının malı için canına kastedenler olmuyo mu..? Büyüme aşamasında kavgada olur kıskançlıkta büyüdüklerinde nasıl bi hediye verdiğinizi daha iyi anlarlar emin olun..7 kız kardeşiz 5 ablam bir kız kardeşim var..29 yaşındayım ve onlar benim herşeyim..birimizin başı sıkışsa anne babamızın ruhu duymadan maddi manevi yardımına koşarız..teselli isteyene omuz oluruz..bir yiyosak 7 ye böleriz..herşeyin ilkini beraber ögrendik..zengin falanda değildik birbirimizin küçülenlerini giydik kıyafet kavgası da yaptık sabahlara kadar sessiz sinemada oynadık..şimdi hepimiz anneyiz..kahve eşliğinde uzun uzun sohbetlerimiz birbirini kardeş bilen çocuklarımız var hamdolsun..bazı seylerin kıymeti özel okullar pahalı oyuncaklarla ölçülmüyo bilesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…