- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
Benim eş Te göbek li kavga edıyorum cok onunla dıyet yapmıyor pek yürüyüşe çıkamıyoruz yorgunum dıyor vs vs vs cok üzlüyorumİşletme. Önce ortaklaşa bir yer aldık sonra borç harç. Sonra onları satıp başka yer sonra başka. Derken düzeldi işte. Her doğumdan sonra diyet spor yapıyorum hatta bu sefer hamileyken başladım :) spor salonuna yazıldım ayrıca akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. Akşamları da fazla yememeye çalışıyorum.
Çocukların uyudu bu saate. Uyumasalar da benimle pek uğraşmaz onlar birbirleriyle koşup oynuyorlar. Acıktıklarinda geliyorlar yemek var mı diye :) bi de birşey sormak için onu alabilir miyiz bunu yapabilir miyiz falanbn şaka sanmıştımmmm.. Nasıl fırsat buluyosun KK ya girmeye, helal.
Benimki de çok kilo aldı kızınca beş çocuğum var diyor :))) sanki o doğurdu. Diyet yapmıyor ama spora onu da yazdırdım bi de yürüyüş. En azından daha fazla kilo almaz belki :/Benim eş Te göbek li kavga edıyorum cok onunla dıyet yapmıyor pek yürüyüşe çıkamıyoruz yorgunum dıyor vs vs vs cok üzlüyorum
yemek yetiyo mu o çocuklara bacımÇocukların uyudu bu saate. Uyumasalar da benimle pek uğraşmaz onlar birbirleriyle koşup oynuyorlar. Acıktıklarinda geliyorlar yemek var mı diye :) bi de birşey sormak için onu alabilir miyiz bunu yapabilir miyiz falan
merhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
Arkadaşım aynı durumu bende yaşadım :) hatta sağlık problemlerinden dolayi mecburi oldu ikinci :) eşim şu an her kucağına her aldığında bebegimizi keşke daha önce yapsaydik diyor :) gerisini sen düşün :)merhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
174 e 90 lı kılolarda bende sinirrr oluyorummmm anlatamam ya cok mı abartıyorumBenimki de çok kilo aldı kızınca beş çocuğum var diyor :))) sanki o doğurdu. Diyet yapmıyor ama spora onu da yazdırdım bi de yürüyüş. En azından daha fazla kilo almaz belki :/
Yetmiyor canım yetmiyor. Ne sen sor ne ben soyliyim. Evdeki 3 çeşit yemeği bitirdiler geçen gün üstüne iki paket de makarna hasladim sen düşün :))yemek yetiyo mu o çocuklara bacım
Ben 70leri görünce çıldırıyorum şimdi 82yim. Doğuma nasıl olucam kim bilir. Geçen yaz 66ydim174 e 90 lı kılolarda bende sinirrr oluyorummmm anlatamam ya cok mı abartıyorum
allahım bağışlasınYetmiyor canım yetmiyor. Ne sen sor ne ben soyliyim. Evdeki 3 çeşit yemeği bitirdiler geçen gün üstüne iki paket de makarna hasladim sen düşün :))
O nasil bir tek cocukluk yasamis acaba. Bende tek cocugum ve hayatimin her evresinde kardes ozlemi yasadim. 2alinmaz da 1 alinir. Onemli olan sevginizi 2 evlada virden yetirebilmek. Ben hic beklemedigim bi anda 2. Cocuguma hamile kaldim. Biran bile pisman olmadim. Simdi yanibasimda uyurken iyiki de olmus diyorum. Sartlar elverseydi ben 4cocuk dusunuyordum. Su kadarini soyliim bir insanin kardesi olmamasi cok buyuk bir eksiklik bence. Bu eksikligi cocugunuza yasatmayin derim.Evet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
Birşey beklemiyorum ben onlardan kendilerini kurtarsinlar yeter bana :))allahım bağışlasın. Buyuduklerinde aslında çok rahatlığını goreceksiniz de o aşamayakadar gozumuz korkuyo...
maşşallah rabbim huzur versin yuvanız daim olsun inşallahKimi zaman zorlanarak kimi zaman eğlenerek geçiyor zaman. Ben 27 yaşındayım çocuklar da yaklasik 8.5 7.5 5.5 3.5 ve 1.5. Annem çocuk bakımında yardım ediyor kimi zaman eşim. Ev işlerine bakan biri var. 2 3 yaşında zorlanmanız çok normal çünkü zor bi dönem. Ama örnek aldığı bi büyüğü olduğunda tek çocukken yaptığı kadar huysuz olmuyorlar sanırım. Sadece 2.de çok çok zor bi dönem geçirmiştik. İnşallah bi daha o kadar zor olmaz.
Amin hepimize insallah. Çok teşekkür ederim :))maşşallah rabbim huzur versin yuvanız daim olsun inşallah
Valla beni bağlayan bir durum yok, ben daha bekarım. Ama olumlu yönleri olduğu kadar olumsuz yönleri de var onları da belirtmek birilerine düşmeli. Her şey toz pembe değil. Yoksa bana ne isteyen 2 isteyen 5 çocuk yapsın, masrafları bana değil ya..Belkide can ciğer kuzu sarması olacak nerden biliyorsunuz,şimdiden olumsuz düşünürseniz olumsuz olur.tek çocuk olup aileyi perişan eden çocukta var,birbirine sıkı sıkı bağlanan kardeş de.boyle olumsuz düşüneceksek hic çocuk yapmayalim o zaman,çocuklarım iyi gecinecek mi,birbirine bağlı olcak mi miras kavgası yapacaklar mi birbirlerini silecekler mi deyip hiçç çocuk düşünmeyelim o zaman.bunları simdi bilemeyiz,yıllar sonrasını da şimdiden düşünüp kafa yormaya gerek yok bence,sadece bol dua edip guZel yetiştirmeye çalışmak daha önemli.
Eşim bu kilodaBen 70leri görünce çıldırıyorum şimdi 82yim. Doğuma nasıl olucam kim bilir. Geçen yaz 66ydim
ilgisizliktrm dolayinkardesler arasinda bag zamanla zayiflaya biliyor benim esim 9 muydu 10 muydu o kardes esin ilgisizlikten cok sikayetcibenım okadar tanıdıgım dogulu 10 kardes olan arkdaslarım var. hepsı ılgısızlıkten şıkayetcı. 10 cocuga para ılgı yetismez ımkansız.
hıc sanmıyorum. bir anne okadar cocugu ılgılı bakamaz... neyse konu bu değıl
bence kardes sart.... düşünsene oldunuz gıttınız bır kardesı olur ıllerde teyze dayı va olur.yapayanlız sıf maddı ımkanları yuksek tutmak ıcın bılmıyorum kendınız bılırsınız..
bence korunmakla dene senbırazda korumaya para yatır cok ılgılısın evet 6 cocukla burda naıl zaman gecırıyorsun:))neyse ıyı geceler size
çok hadsiz bi insan oldugunuzu düşünüyorum kusura bakmayın koca koca insanların korunması yada korunmaması size mi düştü.,? Kadın 6. Ya hamile halinden memnun gayet neşeli pozitif.. Nedir bu insanların enerjisini sömürme kışkırtımaya çalışma derdiniz ben onu anlayamadım..aglamıyo sızlanmıyo diye mi..size- ne 6 da yapar 10 da..ben kendımle nıye kıyaslıyorum ne alaka sız yazdıgımı anlamadınız zatenbenim tanidigim dogulu hanim 13 yasinda anne oldu... 18 üniye hazirlaniyordum ben koca derdinde degildim neyse iyi geceler
Tek taraflı bir karar olacak olması da çok korkutuyor beni, ben babalık duygusunu zaten yasadım diyen bir Ada'ma bu fikri empoze etmek zaten o kadar zor ki..
Dedikleriniz de çok haklısınız çok korkutucu bir dünyada yasıyoruz gerçekten, bu kötü dünyada çocuğuma bırakabilecegım omzuna basını yaslayabileceği bir kardeş mi yoksa çok iyi bir eğitim ve hayatını heryerden idame ettirebileceği bir gelecek mi olmalı.. Bilemiyorum.
Bir insanın çok iyi eğitimlerden çok yüksek maddi imkanlardan daha fazla ihtiyac duydugu seyler vardır hanımefendi.. Bir kardeş herşeydir candır yoldaşdır..biri yazmış mirasdı kavgaydı diye hayırsız olunca tek olsada anne babasının malı için canına kastedenler olmuyo mu..? Büyüme aşamasında kavgada olur kıskançlıkta büyüdüklerinde nasıl bi hediye verdiğinizi daha iyi anlarlar emin olun..7 kız kardeşiz 5 ablam bir kız kardeşim var..29 yaşındayım ve onlar benim herşeyim..birimizin başı sıkışsa anne babamızın ruhu duymadan maddi manevi yardımına koşarız..teselli isteyene omuz oluruz..bir yiyosak 7 ye böleriz..herşeyin ilkini beraber ögrendik..zengin falanda değildik birbirimizin küçülenlerini giydik kıyafet kavgası da yaptık sabahlara kadar sessiz sinemada oynadık..şimdi hepimiz anneyiz..kahve eşliğinde uzun uzun sohbetlerimiz birbirini kardeş bilen çocuklarımız var hamdolsun..bazı seylerin kıymeti özel okullar pahalı oyuncaklarla ölçülmüyo bilesiniz..Sizce de mi haksızlık varolan şartların azalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?