eşinin kararı bencillik olsun , senin kararın normal öyle miiEvet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
Aman tabiki de yok. Ben de eşim de ozel okula gitmedik ama ist da hukuk kazanabiliyorum. Maddi durumumuz da gayet kötüydü. Hiç mi hiç alakası yok parayla. Çocuklar pahalı oyuncaklar değil sevgiyle mutlu olurlar. Eğer yetiştirmeyi bilirsen pastalara doğum günlerine yüzlerce lira harcamaya gerek kalmaz evde yaptığın pastanın mumlarını söndürken mutlu olurlar. Yeter ki güzel ahlaklı hayırlı insanlar olsunlar.Cnm helal olsun,bende cokk severim kalabalık aileyi.bende 3.ye hamileyim,bende çok çocuk seviyorum.bizde maddi manevi ilgileniyoruz çocuklarımızla.illa özel eğitim almasına baleye gitmesine veya özel ders almasına gerek yok ,yeterki hayırlı evlat olsun.
İstanbuldayım buyur gel beklerim :) 1.5 2 yaş var aralarında. Erkeklerin isimlerini babası kızları ben koyuyorum pek benzemiyor isimleri :)evet kıskandım seni iyice anlatma burda daha dur
hangi şehirdesin geleyim yanına ya
ben cocuklar arasındaki yaş farkını merak ettim. bide isim konusu nasıl halledildi benzer isimler mi koydunuz
Öyle mi diyorsunuz. Yalnız benim yaş faktörüm de var hani ilerde olurda pişmanlık duyarsamBence 1 iyidir bak sartlarimiz ayni :)
Ya. Önemli olan bence mutluluk.huzur eger o evde huzur sevgi mutluluk varsa isterse 10 cocuk olsun onunada bakar insanbenim bir arkadasım var 7 yıllık evli 4 çocuk ilki 6 yasında ikinci 4 yasında üçüncü 1.5 yasında dördüncü 9 aylık gece saat 9 9.5 buçukta hepsi uyuyor 5 5.5 ta kalkıyorlar 1 numara okula gidiyor diger 3 evde ben tek çocukla başedemezken o hepsine yetişiyor birazda sabır işi
Yok siz yanlış okudunuz herhalde eşim benim 2. Çocuğu yapma fikrimi bencilce buluyor ben onu değil.eşinin kararı bencillik olsun , senin kararın normal öyle mii
insanların tercihleri ne zamandan beri bencillik olduuu...
o zaman eşini hiçe say ve yap 2. ciyii
burda ne konular açılıyor ,kaynımdı ,görümcem diyee
evet gelin ve damat girmeye görsün , işte o zaman ortaya çıkıyor kardeşlik
zaten burdan kiminle tanışsam enerjim tutsa hep istanbuldaAman tabiki de yok. Ben de eşim de ozel okula gitmedik ama ist da hukuk kazanabiliyorum. Maddi durumumuz da gayet kötüydü. Hiç mi hiç alakası yok parayla. Çocuklar pahalı oyuncaklar değil sevgiyle mutlu olurlar. Eğer yetiştirmeyi bilirsen pastalara doğum günlerine yüzlerce lira harcamaya gerek kalmaz evde yaptığın pastanın mumlarını söndürken mutlu olurlar. Yeter ki güzel ahlaklı hayırlı insanlar olsunlar.
İstanbuldayım buyur gel beklerim :) 1.5 2 yaş var aralarında. Erkeklerin isimlerini babası kızları ben koyuyorum pek benzemiyor isimleri :)
Vay be zengin hanım son tabi çocuk yaparsın yardımcında var türkıyede pahalı yardımcı almak . Hergğn mü gelıyor maasl ı mı :) merak ettim ya ben 28 im beş aylık kızım var sadece ama maddı durum orta eh işteRabbim hayırlı evlat versin hepimize insallah. Önemli olan onları iyi yetiştirmek. Ozel okul özel ders yüzme kemandan bahsetmiyorum. İnşallah güzel ahlaklı hayırlı iyi insanlar olurlar. amacım öyle evlatlar yetiştirmek benim. Rabbim gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı etsin hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı etsin inşallah.
Tabi normal dogum oldu ne güzel bende cok isterdim ama olmadı sez oldu kısmet:)
5 doğumun 4u erken oldu. İnternetten araştır doğum belirtilerini sonra evde mümkün olduğunca bekle hatta hastanede Dr a görünmeden bekle :) sancilar dk başı olunca Dr a görünürsün :)
:) benimde ikinci oğlum aşırı kıskanç biraz da karakter meselesi sanırım ama diğerlerinde hiç kıskançlık yok.
Can'ım ne okuyosun ve Nasıl durumunuz u düzeltiniz bide Nasıl dogum kılosundan kurtuldun:)Aman tabiki de yok. Ben de eşim de ozel okula gitmedik ama ist da hukuk kazanabiliyorum. Maddi durumumuz da gayet kötüydü. Hiç mi hiç alakası yok parayla. Çocuklar pahalı oyuncaklar değil sevgiyle mutlu olurlar. Eğer yetiştirmeyi bilirsen pastalara doğum günlerine yüzlerce lira harcamaya gerek kalmaz evde yaptığın pastanın mumlarını söndürken mutlu olurlar. Yeter ki güzel ahlaklı hayırlı insanlar olsunlar.
İstanbuldayım buyur gel beklerim :) 1.5 2 yaş var aralarında. Erkeklerin isimlerini babası kızları ben koyuyorum pek benzemiyor isimleri :)
Öyle mi diyorsunuz. Yalnız benim yaş faktörüm de var hani ilerde olurda pişmanlık duyarsam
Sizin kardeşiniz var mı gerçi illa kardeşlik yasasınlar fikrinde değilim ama..amannn zor kararlar..
zaten burdan kiminle tanışsam enerjim tutsa hep istanbulda
kaç kız kaç erkek oldu ? iyi anlaşıyolar mı komşularınız sizin bu geniş aile olma yolunda olmanızı nasıl destekliyo çok şeyi merak ettim galiba ya
Yardımcı 3 haftadır geliyor :)) 4.çocuğa kadar farklı bir şehirdeydim hiç bir akrabam yoktu yanımda. Bahane arama kendine. Arabayı bile 2 ay önce aldık öncesinde otobüsle seyahat ediyorduk istanbulda ve beş çocukla. :))Vay be 88 li zenginisin yardımcı alıyodun Türkiye'de pahalı çünkü yardımcı :) valla zengin olsam bende yapardım çocuk uç dört tane
Hafta içi yarım gün geliyor maaşlı ama yüksek bi meblağ almıyor. İstediği fiyatı duyunca şaşırmıştım :))Vay be zengin hanım son tabi çocuk yaparsın yardımcında var türkıyede pahalı yardımcı almak . Hergğn mü gelıyor maasl ı mı :) merak ettim ya ben 28 im beş aylık kızım var sadece ama maddı durum orta eh işte
Sağlıklı olsunlar da önemli olan o :))Tabi normal dogum oldu ne güzel bende cok isterdim ama olmadı sez oldu kısmet
canım 2. çoçuk istiyorsanız ve yapmama nedeniniz maddiyet ise ,Yok siz yanlış okudunuz herhalde eşim benim 2. Çocuğu yapma fikrimi bencilce buluyor ben onu değil.
Ayrıca haklısınız eve yabancılar girince elbette zorlaşıyor herşey ama inanın onu düşünme evresıne böle gelemedık. Bir de eşim tek çocuk olduğu için bu şekilde degerlendırdıgınden ıstememezlik yapmıyor tek sebep maddiyat..
6.geliyor pişman olmadım ben.
İşletme. Önce ortaklaşa bir yer aldık sonra borç harç. Sonra onları satıp başka yer sonra başka. Derken düzeldi işte. Her doğumdan sonra diyet spor yapıyorum hatta bu sefer hamileyken başladım :) spor salonuna yazıldım ayrıca akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. Akşamları da fazla yememeye çalışıyorum.Can'ım ne okuyosun ve Nasıl durumunuz u düzeltiniz bide Nasıl dogum kılosundan kurtuldun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?