inş... olursun canım yaaEşim dediğim kurumlardan birini üniversite biter bitmez 2 çocukla gündüz okul öğlen iş gece kütüphane şeklinde çalışarak Allah ın izniyle kazandı. Ben de şimdi onun okuduğu hatta sondan ikinci girdiği okula 2.girdim ve bu sene bitiriyorum. O yaptıysa ben hayli hayli yaparım diye düşünüyorum. Daha okulum bitmedi son senemdeyim de
İnşallah teşekkür ederiminş... olursun canım yaa
dilde kalmaz söylediklerinn,,
O da tek çocukmuş :)Eki Görüntüle 1797211
40 yılda 69 çocuk doğuran kadın (dünyanın en çok doğuran kadını)
Bir bakima hakli, gecen yilin universite sinavinda en basarili 100 okulun listesi yayinlanmisti aralarinda sadece 3-4 tane devlet okulu var. Artik eskisi gibi degil hayat, egitim pahali, saglik pahali, cocuklarin beklentileri yuksek, karsilanmadiginda mutsuz oluyorlar. Bizim kuşak gibi degiller.
Eşiniz bir bakima hakli, siz baska bir açıdan haklisiniz. Mutlak dogrusu yok bu işin.
Ayyy Masallahh subhanallahhHakimlik müfettişlik kaymakamlık uzmanlık üst kurullar vs yeni mezun birine söylediğiniz rakamdan fazlasını veriyor.
Kendine sınır koyma. Yapamam deme ve seni engellemeye çalışanlara kulaklarını tıka. Eminim istediğin herşeyi yaparsın :))Ayyy Masallahh subhanallahh
Sen ne azimli hatunsun oyle
Ben sok
Hem 5 cocuk hem hamile hem okuyo oooo
Bende kalabalik aile isterim 29 yasimda ilk cocuguma hamisim 3 e cikar mi bilmem hele bi dogurayim ins
Ayy imrendim yasa Masallahh
Cok imrendim size gercekten masallahiniz var peki siz tecrubeli hanima soralim iki cocuk arasi kac yas olmali en ideali sizceAyyy Masallahh subhanallahh
Sen ne azimli hatunsun oyle
Ben sok
Hem 5 cocuk hem hamile hem okuyo oooo
Bende kalabalik aile isterim 29 yasimda ilk cocuguma hamisim 3 e cikar mi bilmem hele bi dogurayim ins
Ayy imrendim yasa Masallahh
Ama siz çok fena gaza getiriyorsunuz.Kendine sınır koyma. Yapamam deme ve seni engellemeye çalışanlara kulaklarını tıka. Eminim istediğin herşeyi yaparsın :))
Valla cok gizli degilse ben de rica edebilir miyim yatirim konusunu.:) güzelce konuşuyoruz yaa
Özelden atarım :)
Saat 10 u geçti. Uyku saati :)
Ben 18 de istediğim bölümü kazandım başladım ve bıraktım. Sonrasında 4.ye hamileyken başka bir bölüm istedim ve 2.olarak orayı da kazandım. Hatta bu da son dönemim üniversitemiz bitiyor. Size de iyi geceler :)
Rızkı veren Allah. Allah hic kimseyi darda koymaz. Kiz kardesim var 28 yasinda 3 cocugu var ve hiiiic pisman degil. Hatta 4. Istiyor kendisi calismiyorda. Kendileri icin fazla birseyler yapamiyorlar belki ama insanin cocugundan daha gzl bir meskalesi olabilir mi.Evet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?