Hakimlik sinavina girecek bir insanin yorumlama kabiliyetine vakif olmasi gerekir. Ayrica uni bitirmekte olan kpss ye hazirlanan muthis yonlu insanin mecaz-ı mürsel ve tesbih sanatlarinin kinayenin de bilincinde olmasi gerekir ancak goruyorum ki azizim beyinlerimiz savassin isterdim ama siz de yokmus uzgunumcunku ben size bir kadin olarak kendinizi sadece bu ise yarayan metaryal olmadiginizi fazla cocuk yapmanin diger cocuklarin zamanlarindan caldigini egonuzu tatmin ederken onlarin ne dusunduklerini hice saymamaniz gerektiginden dem vurmustum..Cocuklariniz zekalarina haşa tek kelime etmis degilim ancak siz bizim zekamizla dalga gececek guce sahip degilsiniz onu da su yazdiklarinizdan cok iyi anliyorum..
Burda bir kaç kere yazmıştım nasıl ilgilendiğimi :) merak eden çok oluyor. Şimdi evde 2 3 4 numaralar var. Kağıttan uçak yapmışlar onunla oynuyorlar :) 6. Daha doğmadı. 1 okulda 5 annemde. 5.yi sütten kesmeye çalışıyorum çünkü 6.ya hamileyim. 2006 Aralık evlendim 2007 ilk oğlum doğdu 2009 2. 3.2010 aralikta 4.2012 de ve sonuncu 2014 te doğdu. 19 yaşımda ilk doğumuma yaptım 4.ye hamileyken üniversite kazandım yıl 2012. Bu yıl son senem okulda devam zorunluluğu yok. Fotokopiden not alıp geçiyorum. Hatta ilk yıllar matematik istatistik sayısal yöntem derslerine hiç girmeden geçtim sayısalım iyidir. Daha önce matematik okuyordum 200 6da. Evlenince bırakmıştım. Sözel dersler kolay zaten. Bir kaç arkadaşım var okuldan ödev falan verdiklerinde bana haber veriyor. Kimi hoca devam yüzünden bıraksa da yaz okulunda ya da sonraki sene geçtim dersleri. Şu an 1 dersim kaldı ilk dönemden bu sene son senem. 9 dersim de bu dönemden var sınavlar haftaya pazartesi başlıyor. Ortalamam 2.5 civarı.8 88li
6 cocuk dogurmus olabilirsin
asla polemik yaratmak gibi bir niyetim yok ama nedense yazdiklarin tutarsiz geliyor bana samimi gelmedi
Anlamaya calisiyorum nasil olur 27 yasinda 6 ciya hamilesin ?ve ilk cocugunu kac yasinda dogurdun?
Hadi iki yil araliklarla oldular nasil bir psikolojidir ki onca cocukla birde uni okuyorsun
Kusura bakma ama inandirici degil yada bana oyle gelmedi
Ve burdada vakit bulup yaziyorsun
Onca cocuga kim bakiyor ,nasil bakiyor aklim sasti
ve daha yas sadece 27
Kardeş diyorsunuz hiç etrafinizda birbirine destek olan ölene kadar bağlı olan bi kardeş gordunuz mu. tamam sadece benim cevrem öyle olsun. kardeşler evlendikten sonra çok güzel değişiyor destek olacak olan kardeş seni kıskanıyor ve kuyunu kazmaya calisiyor. Anne baba evlat ayrimi yapıyor malini en çok sevdiği evladına vermek istiyor buda kardeşler ve aile arasında darilmalara kırılmalara sebep oluyor.kardeş sadece evlenmeden önce oyun arkadaşı ve destekçi oluyor.ben ömrü hayatımda bi tane kardeşiyle bağları kuvvetli birilerini görmedim.toplum size çocuk baskısı yaptığı için çocuk yapmayın herkesin 3 çocuğu var diye bunun etkisinde kalmayın.her doğuran anne olabiliyor mu.bebeği doğurup beslemek kısaca fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak onu büyütmek anlamına gelmiyor çocuğun ruhunu ne kadar doyurabiliyorsun mesele bu
Tek çocuğum var, yanlışlıkla girmişim buraya, ışık hızıyla kaçıyorum .....merhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
Tek çocuğum var, yanlışlıkla girmişim buraya, ışık hızıyla kaçıyorum .....
Bana çok bile tek çocuk. Yeter. O da memnun tek olmaktan, her şey ona kalacak diye.yok yokk sakın kaçmayın, özellikle merak ediyorum tek çocuklu anneleri. Tek çocukta kalmaya niyetlimisiniz yok sa şimdilik mi tek çocuk?
Bana çok bile tek çocuk. Yeter. O da memnun tek olmaktan, her şey ona kalacak diye.
Ufaklığından beri hiç kardeşi olsun istemedi, memnun o hayatından.benim eşimle aynı kafadan desenize :) gerçekten memnunmu yoksa yapacak başka birsey yok bundan sonra diye öyle mi görünüyorlar acaba bazen kafam karışıyor.
Peki siz hiç keşke demediniz mi geçen zaman içerisinde?
Ufaklığından beri hiç kardeşi olsun istemedi, memnun o hayatından.
Hayatta hiç keşkelerim olmadı, bunun için uğraşıyorum.
Canim sen once tum gordugun hayalleri olmak isteyipte olamadiklarini cocukluk anilarindan baslamak uzere uzan anlat dinliyoruz seni.. Anliyorum bu kadar yaslari birbirine yakin cocuklar sende agir travmalara sebep olmus ancak bunun icin once hayallerini yazmak yerine dogum kontrolunde basarili yontemler konusunu bi arastir isterim. Bak bunda ciddiyim. Evet 30 kusur yaşındayım ablan yasindayim ve ben sana nacizane tavsiyelerimi sunarken sen hala isin dalgasindasin suan gencsin olayin sicakligindan dolayi hicbirsey anlamis degilsin ama yaslandiginda yasayacagin marazlar seni cok uzucek.. Ha sen bunu hala dalgaya vurucaksan soyleyecegim bisey yok artik sana cunku ifla olmaz bir insansin Allah once akil fikir sonra beden sagligi versin derim. Sana acimiyorum artik cocuklarin icin bu dualarim cunku onlarin secme hakki yok..ciddi olduğumu mu düşündünüz? Bahsettiğiniz söz sanatlarını yapıyordum ben de :) yoksa 3 yaşındaki oğlum bile bebeğin anne karnından çıktığını bilirken 30 yaşında hamile bi kadının bunu bilmediğini düşünmemiştim neyse kusura bakmayın yanlış anlaşılma icin güldürdünüz sabah sabah
Hanımefendi " Dedikleriniz doğruysa gerçekten tebrik ederim sizi" demek bu kadar zor mu? Neden yalan söylediğimi söylüyorsunuz, aşağılamaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamadım. Burda bi çıkarım yok ki benim. Sadece kadınların başarabileceğini onlara söylemekten mutluluk duyuyorum. Neyse iyi günler size insallah evladınız sağlıkla kucağınıza alırsınız. Umarım bir gün gerçek hayatta görürsünüz beni :)Canim sen once tum gordugun hayalleri olmak isteyipte olamadiklarini cocukluk anilarindan baslamak uzere uzan anlat dinliyoruz seni.. Anliyorum bu kadar yaslari birbirine yakin cocuklar sende agir travmalara sebep olmus ancak bunun icin once hayallerini yazmak yerine dogum kontrolunde basarili yontemler konusunu bi arastir isterim. Bak bunda ciddiyim. Evet 30 kusur yaşındayım ablan yasindayim ve ben sana nacizane tavsiyelerimi sunarken sen hala isin dalgasindasin suan gencsin olayin sicakligindan dolayi hicbirsey anlamis degilsin ama yaslandiginda yasayacagin marazlar seni cok uzucek.. Ha sen bunu hala dalgaya vurucaksan soyleyecegim bisey yok artik sana cunku ifla olmaz bir insansin Allah once akil fikir sonra beden sagligi versin derim. Sana acimiyorum artik cocuklarin icin bu dualarim cunku onlarin secme hakki yok..
Herkesin evinde bakicisi+ları islerine koşan yardimcisi+lari yok hanimefendi. Bunu basari gibi lanse edip insanlara bakin basardim demek marifet degildir. Tanrim evlatlarinizi size bagislasin. Iyi gunler.Hanımefendi " Dedikleriniz doğruysa gerçekten tebrik ederim sizi" demek bu kadar zor mu? Neden yalan söylediğimi söylüyorsunuz, aşağılamaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamadım. Burda bi çıkarım yok ki benim. Sadece kadınların başarabileceğini onlara söylemekten mutluluk duyuyorum. Neyse iyi günler size insallah evladınız sağlıkla kucağınıza alırsınız. Umarım bir gün gerçek hayatta görürsünüz beni :)
Kıskançlık cok oluyor katılıyorum size . Ablalarım var sankı aralarında kıskançlık oluyo . Ikı büyük ablam küçüğü kıskanıyor sankı ev dükkan aldı dıye . Kıskanmıyoruz ne demek bu kardeşimiz o bizim dıyolar ama ne bilim . Hatta küçük ablam küstü onlara davranıslarından dolayı çoğu kez ama barıştılar gene . Laf sokmalar oluyor . Veya yeğenler e bişey alınca benım küme almıyorsun oluyor falanKardeş diyorsunuz hiç etrafinizda birbirine destek olan ölene kadar bağlı olan bi kardeş gordunuz mu. tamam sadece benim cevrem öyle olsun. kardeşler evlendikten sonra çok güzel değişiyor destek olacak olan kardeş seni kıskanıyor ve kuyunu kazmaya calisiyor. Anne baba evlat ayrimi yapıyor malini en çok sevdiği evladına vermek istiyor buda kardeşler ve aile arasında darilmalara kırılmalara sebep oluyor.kardeş sadece evlenmeden önce oyun arkadaşı ve destekçi oluyor.ben ömrü hayatımda bi tane kardeşiyle bağları kuvvetli birilerini görmedim.toplum size çocuk baskısı yaptığı için çocuk yapmayın herkesin 3 çocuğu var diye bunun etkisinde kalmayın.her doğuran anne olabiliyor mu.bebeği doğurup beslemek kısaca fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak onu büyütmek anlamına gelmiyor çocuğun ruhunu ne kadar doyurabiliyorsun mesele bu
6.geliyor pişman olmadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?