Üniversitede kazandıktan sonra kyk başvuruyor sunuz. 400 TL burs ya da kredi çıkıyor. Kredi yaklaşık aynı miktar okul bittikten sonra ödeniyorbilmiyordum nerden ögrenebilirim
İnananlar da inanmak istemiyor bazen :)insanlara inandırıcı gelmiyor olabilir yani bilmiyorum ama
Bazıları burnunu sokup anneliğimi sorgulamasa çatlar ama :).evet eğer bahsettiğin gibi bir yaşamın olsaydı, bitmiştin sen :)
eğer bir aile maddi manevi yetebiliyorsa kimseyi ilgilendirmez kaç çocuk yaptıkları
Yok hanım abla. Seni diğer topiklerden biliyorum ben artık niyetin yok ama inan burda aşağılayanı mi ararsın yalan diyeni eşimin rüşvet aldığını iddia edeni mi... şaşkınlık farklı olur sorar öğrenirsin. Ama benim hayal dünyasında yaşadığımı söyleyip beyinsiz diyebilmek sadece art niyetle olabilirDik durma olayı değil,Allah uzun ömür versin evlatlarınada 6 tane olunca arkadaşlar ona şaşırdı..
İlk defa sende duyduk sayı olarak..
Allah bilir:) eşim istiyor ama ben şimdilik düşünmüyorum. Biraz kendime vakit ayirmaliyim. Başarmak istediğim şeyler var. Olursa kendimi daha iyi hissedeceğim. Onun için de biraz dinlemeliyim :)
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır...İnananlar da inanmak istemiyor bazen :)
Bazıları burnunu sokup anneliğimi sorgulamasa çatlar ama :).
Yok hanım abla. Seni diğer topiklerden biliyorum ben artık niyetin yok ama inan burda aşağılayanı mi ararsın yalan diyeni eşimin rüşvet aldığını iddia edeni mi... şaşkınlık farklı olur sorar öğrenirsin. Ama benim hayal dünyasında yaşadığımı söyleyip beyinsiz diyebilmek sadece art niyetle olabilir
İnananlar da inanmak istemiyor bazen :)
Yok hanım abla. Seni diğer topiklerden biliyorum ben artık niyetin yok ama inan burda aşağılayanı mi ararsın yalan diyeni eşimin rüşvet aldığını iddia edeni mi... şaşkınlık farklı olur sorar öğrenirsin. Ama benim hayal dünyasında yaşadığımı söyleyip beyinsiz diyebilmek sadece art niyetle olabilir
Ben de farkındayım. 19 20 yaşlarının verdiği enerji yok şimdilerde. 4.den sonra çabuk adet görüp hamile kalayım diye bol bol ek gıda veriyordum 6 aylık ogluma :) Artık eskisi kadar olsun isteği de yok içimde ama diyorum ya nasip.Bence dur demen lazım artık,bunun ileri yıllarını düşünmen lazım,giden gençlik bir daha gerigelmiyor maalesef..
bravo o zaman canımİnananlar da inanmak istemiyor bazen :)
Belki...gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır...
Çocuklara laf söylemediler. Sadece okuyan başarılı ve maddi durumu iyi biriyle karşılaşınca şaşırıp saçmaladılar sanırım :)Çocuk üzerinden asla ne yalan ne dolan yapılmaz,dediğim gibi 6 tane olunca herkes şaşırıyor.
Ben seni ilk okuduğumda bile ciddi şaşırmıştım nasıl olur dedim 5 tane çocuk üstelik okuyor demiştim..
Ben de farkındayım. 19 20 yaşlarının verdiği enerji yok şimdilerde. 4.den sonra çabuk adet görüp hamile kalayım diye bol bol ek gıda veriyordum 6 aylık ogluma :) Artık eskisi kadar olsun isteği de yok içimde ama diyorum ya nasip.
Belki...
Çocuklara laf söylemediler. Sadece okuyan başarılı ve maddi durumu iyi biriyle karşılaşınca şaşırıp saçmaladılar sanırım :)
Cok cok cok teşekkür ederim size. tavsiyenizı mutlaka göz önünde bulunduracagim söz :) benim isteğim hep kızım olsundu aslında. Sonra tek kız o olmasın bi de kız kardeşi olsun diye 5 oldu. 6 da düşünmüyordum ama biliyordum olacağını. Zaten artık istediğim oldu gayet kalabalıklar. Ben kendim için istemedim bu kadar çocuğu buyuduklerinde birbirlerine destek olsunlar diyeydi. Yalnız kalmasınlar benim gibi diye.Bak seninle yaşıt kızım var benimde,onun için çok hassas oluyorum kırılmanıda istemiyorum..
Bir büyüğün olarak söylüyorum zaten,ben 52 yaşındayım 1 sene önceki enerjimi bulamıyorum artık.
Her geçen gün dahada hissediyorum bunu.
Cok cok cok teşekkür ederim size. tavsiyenizı mutlaka göz önünde bulunduracagim söz :) benim isteğim hep kızım olsundu aslında. Sonra tek kız o olmasın bi de kız kardeşi olsun diye 5 oldu. 6 da düşünmüyordum ama biliyordum olacağını. Zaten artık istediğim oldu gayet kalabalıklar. Ben kendim için istemedim bu kadar çocuğu buyuduklerinde birbirlerine destek olsunlar diyeydi. Yalnız kalmasınlar benim gibi diye.
En küçük üçü şu anda çığlık atma yarisindalar. Kulaklarım tatlı diyemiyor :)Rica ederim ne demek,sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
Bence artık bir dur deme vaktin olsun,doğumdan sonra çaresine bakarsın artık.
Tahmin ediyorum hepside çok tatlıdırlar
En küçük üçü şu anda çığlık atma yarisindalar. Kulaklarım tatlı diyemiyor :)
Cnm senin cocuklar bu konuda niye insanlara dert oldu ben de şaşırdım kaldim. Konunun başında 6.ya hamileyim pisman degilim yazdin.o dakkadan sonra 40 kusur sayfadir haala konu sensin. Kime ne senin çocuklardan. Gencsin bakabiliyorsun.niye bakamayasin insamlar 15 taneye bakiyorlar kreslerde. Paramız da yetiyor diyorsun. Daha nee.ben 5 kardeşim ve hepsinin ayri ayri2 faydasi var bana manevi olarak. Zor zamanlarimda destek bana hepsi. Seni elestirenler hepsi 2 kardesmi yanii. Ohh uni de bitiyormus. Ne guzel işte. Zordur elbet bakmasi ama sonuçta senin seçimin ve guzel yönleri de vardır. Bayramlariniz şenlikli olur mesela.En küçük üçü şu anda çığlık atma yarisindalar. Kulaklarım tatlı diyemiyor :)
Biz 3 kardeşiz ama annem hamile, 4.kardeşim yolda yaniEn küçük üçü şu anda çığlık atma yarisindalar. Kulaklarım tatlı diyemiyor :)
Biz 3 kardeşiz ama annem hamile, 4.kardeşim yolda yaniBakan 45 yaşında da doğurup bakar. Gerçekten herkes çocuk sayınıza takmış... Şahsen en uç limitim 2 çocuk, o zaman ben yapmam, sizin 6, siz yaparsınız, kime ne, isteyen yapar istemeyen yapmaz...
Ben öğrenince pek mutlu olmadım, hala da çok sıcak bakmıyorum ama Allahın verdiği bir can, kabullenicez artık :)Masallah dicem vallane guzel iki nesil ayni yasta olacak super:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?