İkinci çocuk pişmanlığı yaşayan oldu mu?


Insana fazladan bir iki kol daha lazim oluyor bu zamanlarda. Ben de en az ama en az iki isle mesgul oluyorum. Ne bileyim söyle oturup cayimi ictigimi bilmiyorum cocuklar varken. Birini uyutup digerine geciyorum. Zaman yetmiyor resmen. Esim isten gelince büyük rahatlik oluyor. Yani bulasik yikamak lüks olur mu insana, ya da camasir katlamak.
Öyle bir hale geliyor ki insan, rahat ev isi yaparken resmen dinleniyorum Ütü yapmayi özledim mesela. Esim gömlek giymez zaten zorunlu birsey degil ama tek cocugum varken ve o uyurken ne varsa ütülerdim ben.
Ütü yapmak lüks, evde kendi pedikürümü yapmak lüks, mutfak dolaplarini silmek lüks, esimle basbasa yemege cikmak ise hayal
Ama cok güzel hersey ya, cocuk candir.
Bugün olsun ya dedik yemege cikalim, yani hic cikmamaktan iyidir. Ufaklik ilk defa biz yerken sandalyeden inip restorani turlamadi, ablasi otururken oturdu, kusattik etrafi. Vay be dedim oturarak yemek de ne güzelmis, fark ettin mi hic kalkmadik dedim. Biz bunu basardik ehe ehehe
 
Benim için de en büyük lüks emzirmeden uykuya dalabilmek. Öyle çok şükrediyorum ki tekrar emmek istemeden uyuyabildim diye. Onun dışında yemek temizlik ütü zaten yapmıyorum. Yapacaksam da keyfi oluyor biraz. O konuda rahatım.
 

Aaa o konuya hic girmiyorum bile, ben gögsüm acik yatiyorum kücük bir yasini gecti hala sabaha kadar emer. Söyle diyim oldu ki kazayla kapattim hemen uyanir, eli hep koynumda olcak. Sabahlari ben sirt üstü yatsam bile cikar üstüme emer. Su an agrilarim eskiye göre cok daha hafif durumda. Gecen kendi sütümü yüzüme bir sekilde sikip beni uyandirdi.
Artik öyle aciya karsi direncim artmis ki, benim gögüsler sabah ciksin, gece barlarda gezsin dolansin kavga etsin tepissin gelsin ruhum duymaz Bende degiller yani sabaha kadar parti yapiyolar kücügümle.
 
E
Eviniz kaç odalı ?
 
6 kardeşiz biz toplam:)evet belki daha az olsaydık istediğimiz ayakkabı daha çabuk alınırdı ya da kişi başına bir elma düşüyorsa iki düşerdi.maddi sıkıntı da çektik hepimiz yeri geldi bi odada da kaldık ama hepsi bu.düğün olduğu zaman herkes bi işin ucundan tuttu hepimizin kafalar birbiriyle gam sarmaşa da sıkıntı da Sevinçte bir oluyoruz.allahın her bebeğin rızkını veriyor emin olun.benim de bi kızım var inşallah bi tane daha istiyorum ki hayatta tek kalmasın.maddiyatta elbet önemli ama asıl önemli olan ona yetebilmek ona sevgi ilgi verebilmek
 
Kendimden bi tane daha gördüm sanki :) napalm mutlu olsunlar da. Gece emzirmenin en güzel tarafı da diğer memeye geçerken önce öp deyip kendimi öptürmem. Sonra da elini boynuma bacağını kalçama atması. Sarılıp uyumak :)

E

Eviniz kaç odalı ?
4
 
 
O hafiften sıyırdı sanırım. Sürekli tek anneden 11 12 kardeslermis muhabbeti yapıyor bana :)

Cok şükür geçiriyoruz. 27 yaşındayım.
MaşaAllah size ya
Her sene 1 tane dogurdunz sanirm
 
benim anksiyetem var bir anda nasıl 10 yıl sonra hamile kaldım bilmiyorum hep bunu soruyorum kendime hastayım diye cesaret edemiyordum ben Doğumdan sonra aynı sı olcak ben nasıl dayancam allahım çok dua ediyorum bana yardım eder mi
 
Ama kötüyüde düşünmek gerek Allah korusun bir kanserde dönör lazım olsa yada tek cocuk öldü kaza geçirdi ama diğeri bir nevi seni oyalar ben 10 yıldır anksiyetem var ve kızım on yasında tahammülsüzlük basladı bende 5 aylık hamileyim hala düşer mi gözüyle bakıyorum ama ısrarla duruyor ben iki çocukla yapamam büyütemem sıkIntısı sardı kaygım artdı Allah yüzümüze baksın ferahlı kapı açsın
 
Kardeşim çok sorun çıkaran bir çocuk olmasına rağmen bize(hiperaktif).Allah yokluğunu göstermesin iyiki var.aramız çoğu zaman çok iyidir,benim en iyi arkadaşım o.bence tek çocuk olmak hiç güzel değil.belki imkanlar daha fazla olur ama bir kardeşin verdiği destek ve paylaşımın yerini asla tutmaz.
 
Geçen temmuzda eşimden boşandım 4,5 yaşında bir oğlum var ve bu aralar sürekli anne senin ne zaman karnında bebek olacak , benim ne zaman kardeşim olacak diye soruyor , bizim babamız yok ya oğlum o yüzden kardeşin olmayacak diyorum... Ben şimdi kardeşsiz mi kalacağım diye üzülüyor kuzum... Maddi imkanlarım yeterli olsa bir tane kız bebek alıp evlat edinmeyi her şeyden çok isterdim ama tabi istemekle olmuyor... İkimize zor bakıyorum... Bence bir kardeşi olmalı :)
 
Dört yaşında kuzım var. İlerde neden yapmadım diye pişman olmamak için hamileyim. Yaş 34. Bekledikçe geciktikçe vazgeçebilirdim. Kızım için yaptım bi delilik. Allah pişman etmesin kimseyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…