Tam olarak öyle yazmamıstım ama haklısın orda çok hatalıydım. Yazılan bir kaç şeye kızıp yazmıştım ve pişman oldum :) zaten senin için demedim sadece 2 3 gündür baya bi cevap yetiştirmeye çalıştım bir kaç kişiye çok kızmıştım.Senin açığını bulmaya çalışmıyorum ki. Yazdıkların celiskili geliyor. Ama seni sevmiyorum bak bu dogruya dogru. Hayir kiskandigim icin değil. Insanlari asagiladigin icin. Bunu yeni de yapmadin gecen yil Suriyeliler konusunda siz de bizim gibi cok zengin semtlerde oturun dediginden beri sana kıl oluyorum
Ayyy nasıl bir sabır ben ikinci ye hamileyim ama kara kara düşünüyorum belkide anksiyetem var vardır bir hayrı dedik aldırmadık takdir Allah'ın insaallah iyi olurum çocuğuma bakabilirim6.geliyor pişman olmadım ben.
Bencede bir çocuğu kardesi olmadan büyütmek çok bencilce onunda hakkı var kardes sevgisine herkesin kendi dusuncesi tabiEvet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
Niye eski konuları arayıp bulup, bir de hortlatırsınız ki?Ayyy nasıl bir sabır ben ikinci ye hamileyim ama kara kara düşünüyorum belkide anksiyetem var vardır bir hayrı dedik aldırmadık takdir Allah'ın insaallah iyi olurum çocuğuma bakabilirim
Ben tek çocuklara üzülüyorum şuan kendime bakıyorum arkadaş bi yere kadar abla abi gibisi yok.. Aileler bencillik yapıyor bence tek çocuk yaparak kendi anne babalık duygularını yaşıyorlar ama. O çocuk ilerde yanlız onun çocuğunun bile teyzesi amcası yada halası kuzeni olmicak çok kötü ve bencilce bir düşünce bir ayakkabı eksik alın bir odayı kardeşiyle paylaşsın ama tek olmasınmerhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
39 yasında ıkıncı cocugum dunyaya geldi...hep tek cocuk dusuncesındeydım...ama sımdı hiç pişman degilim...gec dogurdugum ıcınde pısman degilim...ıyıkı bu yasta olmus...oglum 14 yasındaydı...valla esimde bende cok mutluyuz..ılerı yasda daha bır guzel oluyor...tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
Bence bir kardeşin varlığı ve verdiği güven sevgi hiçbir şeyle ölçülemez sırf bu yüzden ikinciyi yaptık varsın özel okula gitmesinler sorun buysaEvet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
Tesekkur ederim 19 aylık oldu bile. Ve ben yine bebek istiyorumVay arkadaş diyorum helal olsun
Merak etme Allah veriyor bir kolaylık. Bak şimdi herkes uydu ben yürüyüş yapıp dizi izleyip konu okuyorum. Malum tek iş yapmaya alışık degilim :)Ayyy nasıl bir sabır ben ikinci ye hamileyim ama kara kara düşünüyorum belkide anksiyetem var vardır bir hayrı dedik aldırmadık takdir Allah'ın insaallah iyi olurum çocuğuma bakabilirim
Merak etme Allah veriyor bir kolaylık. Bak şimdi herkes uydu ben yürüyüş yapıp dizi izleyip konu okuyorum. Malum tek iş yapmaya alışık degilim :)
Haklısın. Bebek olunca yemek temizlik gerçekten çok zor. Sabah beslenme hazırlarken bazen ufaklık geliyor ne yapacağımı şaşırıp hemen eşime sesleniyorum. Çocuklar gittikten sonra yapacak pek birşey kalmıyor o zaman beraber oynuyoruz.Hahah aha, ben de tüm gün cocuklar ev derken aksam onlari yatirinca yorgunluktan bitsem de ne yapcam ben simdi diye kaliyorum öyle. Bu arada benim iki kücük cocuk var, yalniz bakiyorum. Cogu zaman yemek yaparken bile kucagimda kücügü, amele kasi oldu hep kollarim.
Benim hamilelik cok zor gecmese, ve de sezeryan olup sonrasinda cok kötü zamanlar gecirmesem cok cocuk isterdim herhalde. Yani bünyem ne kadar kabul ederse söyle bes alti tane daha bebegim olsun isterdim.
Ikinciyi bile bir deli cesaretiyle yaptim, süründüm resmen aylarca bulantidan, kizim da beninmle beraber perisan oldu. O zamanlari bir daha hatirlamak istemem.
Neyse ya yapabildikten sonra cocuk cok güzel birsey.
Bence de 7.ciyi yap.Tesekkur ederim 19 aylık oldu bile. Ve ben yine bebek istiyorum
Bence de 7.ciyi yap.
Menapoza kadar yolu var valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?