İkinci çocuk pişmanlığı yaşayan oldu mu?

6 çocuk ama 2 si aynı yere gidiyor diğer ikisi aynı yere. 1 bebek kalıyor bana biri de daha karnımda zaten. O doğunca da 3u aynı okula 2si aynı. Yine bana bir kalacak :)
nereye gittikleri önemli degil:) düzgün hepsini yetistirmek önemli....27 yasinda 6 cocuk bu zamanda neyse allah bagislasin ne diyelim

Tesekkur ederim 19 aylık oldu bile. Ve ben yine bebek istiyorum

Yanlış anlamayın, ancak vücudunuz toparlamadan doğum yapmışsınız. Deforme olmadı mı? Yani doğum kiloları gitmeden üstüne yeni doğum yeni doğum....

Sosyal medyada 90 doğumlu 5 çocuğu olan bir kadın görmüştüm, annemden daha yaşlı duruyordu, kilolar oturmuş yüzü geçmiş....

İnanamadım vallahi, daha çok gençsiniz. Evde 6 çocuk nasıl olur tahayyül edemiyorum:)
Biri daha yazmış 2 yıl oldu bu konu açılalı. 30a yaklaştım artık:) sanıldığı gibi olmadığını söyleyebilirim.

nereye gittikleri önemli degil:) düzgün hepsini yetistirmek önemli....27 yasinda 6 cocuk bu zamanda neyse allah bagislasin ne diyelim
Aynı okul bakımından yazmıştım. İnşallah güzel yetistirebilirim benim de tek duam bu.

Hayır bende öyle birşey olmadı. 93lulerle beraber okudum. Yaşımı soran olmadı. Çocuğum olduğu söylediğimde once inanmadılar. Ben her doğumdan sonra kilo verdim. Son doğumda biraz kaldi.

Konu 2016 da acılmıs sene 2018 hala 6 çocuk sorgulanıyor.Kıme ney yanı.kımse kımsenın hayatını sorgulayamaz.Allah. bagıslasın demekten baska bıze bırsey demek dusmuyor.
Konu benim konum da değil üstelik ama yine de merak edenlere cevap veriyorum. Kötü niyet olmadığı sürece sorun değil. Amin çok teşekkür ederim. Hepimizin evlatlarını...

Hiçte öyle bşy değil . Ilerde Çocuğunuz yaşlandığında hasta olduğunda evlendiğinde zor bir zamanında anne babası vefat ettiğinde Yanında kim olacak ???
Arkadası mı kuzeni mi ??
Yanlızlık o kadar zor ki ...
Bence asıl bir çocuk daha yapmamak bencillik ve çocuğunuzun geleceğinden çalmak .

Haklisiniz hic birsey diyemiyorsaniz birgun evden disari diye cikin eve geldiginizde kayinvalidenize anne anahtarimi dusurdum sendekini verirmisin de ve ondan anahtari al.Eger kayinbabanda da baska anahtar varsa o zaman anahtari kaybetmeyi bahane ederek kilidi degistirirsiniz

Esime burdaki olumlu yorumlari okutmak isterdim
Iyi bir gelecek saglamak icin tek cocukta kalma taraftariydi, hadi ikna oldu ikinciye simdi de erteliyo..
Du bakim ne zaman karar vericek zamanidir diye. Ben de tekim, isterim bi kardesi olsun kuzumun

Yorumlarin bazilari beni hayrete dusurdu ozel okulu,kursu,balesi olmasa da olurmus.
Eskilerden bahsetmissiniz yahu sizin kafalar nerde kaldi? O zamanla bu zaman bir mi?
Imkan varken tabi ki cocugumuzu en guzel sekilde yetistirmeliyiz.
Kizim 3 yasinda bu sene yetenegi oldugu icin jimnastik egitimi alacak, ingilizceli aktivitelere katilacak, seneye de tam gun okula baslayacak.
Herkes bunlari yaptiracak diye de konu yok, ama sanki bu egitimleri alanlar simarikmis gibi bahsetmeniz yanlis

Allah nasip ederse 2.cocugu dusunuyorum evet ama 3 4 5 6 7 8 9 degil.
Benim gucum maddi manevi 2 taneye yeter.
He yedirip icirip oynatmaya yeterim o baska.

Tam gun okula derken krese mi basliycak yani?
Olmasa da olur diyeni farketmedim ben belki her seye gitmesine gerek yok denmistir; yoksa bence de cocuklarin ilgi alanlari ve becerilerine gore spor faaliyetleri ve aktivitelere gonderilmesi (kucuk yaslarda itibaren) onemli.
2 cocuk icin maddi manevi buna yetebilecegimi dusunuyorum ben de insallah, ama 5-6 bu devirde zorlamaz surundurur beni yapabilene helal olsun.
Hepimizin cocuklarina saglik basari mutluluk dilerim

Konu 2. Çocuk olduğu için, bunun üzerine geliyor aslında yorumlar. Yani eğitimi önemsememek değil ama bir kardeşin önemini vurgulamak için. Çünkü 1 e verip, 2 ye veremeyecek bir durum olmaz.

3. Çocuk ve sonrası lüks biraz. bakabilen ve eğitimini, ilgisini verebilen için olur ancak. Fakat bir tek çocuk annesi olarak söyleyebilirim ki, bir kardeş lüks değil, bir ihtiyaç çocuk için.

Yok hayir kres degil,anaokuluna baslayacak. Hem ingilizce hem de yasina uygun egitim alacak.
Zaman cok degisti artik hic bir sey eskisi gibi degil...
Herkes imkanlari yettigi kadar maddi manevi guzel cocuklar yetistirir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…