İnşallah kuzum benim ❤❤Canim Rabbim sana da bana da hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah.
18 evlendim. Hepsi tek tek :) imkanım olduğu için doğurmadım aslında 4.den sonra Rabbim yardım etti bi şekilde kat be kat arttı elimizdeki para. Yoksa kirada ve arabasizdik :)Kaç yasınızda evlendiniz? İkiz, Üçüz var mı?
Hem şaşırdımhem de tüm çocuklarınıza iyi imkanlar sunabilecek durumda olduğunuz için yaptığınızı düşündüm.
Nasıl yapıyorsunuz? Anlatsanız. Yani 24 saat Nasıl geçiyor?
Doğrudur :)gercekmiiii kac yasındasın profilde 88 li yazıyoda sok olmıyım
İnşallah rabbim isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah
İnanmayacaksınız ama hep duamdasiniz. İnşallah hayırlı sağlıklı mutlu Allah yolunda sizi cooook mutlu edecek evlatlarınız olurCanim Rabbim sana da bana da hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah.
merhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
Amin Allah razı olsun sağolunİnanmayacaksınız ama hep duamdasiniz. İnşallah hayırlı sağlıklı mutlu Allah yolunda sizi cooook mutlu edecek evlatlarınız olur
18 evlendim. Hepsi tek tek :) imkanım olduğu için doğurmadım aslında 4.den sonra Rabbim yardım etti bi şekilde kat be kat arttı elimizdeki para. Yoksa kirada ve arabasizdik :)
Sabah erken namaz sonra büyük oğlumu okula. Gelirken yardımcı kadını yoldan alıp eve getiriyorum. O işleri yaparken ben bazen spora gidiyorum bazen dışarıdaki işlerimi hallediyorum. 10da 3 ve 4 numarayı kreşe yolluyorum. 12 de 2 numarayı okula götürüp 1i alıyorum. O sırada şimdi annemde olan kızımı emziriyorum oynuyorum. Eve gelip biraz atıştırıp uyuyorum. 4 te çocuklar Kresten geliyor. 5 te 2 numarayı alıp alış veriş yapıyorum. Akşam da biraz çocuklarla oyun biraz ders bazen film internet bazen sinema ve gün bitiyor. :)
Hayırlı evlat olsun inşallahMaşallah maşallahtebrik etmekten başka birşey yapamıyorum.
30umda ilk çocuğuma hamileyim.
18 evlendim. Hepsi tek tek :) imkanım olduğu için doğurmadım aslında 4.den sonra Rabbim yardım etti bi şekilde kat be kat arttı elimizdeki para. Yoksa kirada ve arabasizdik :)
Sabah erken namaz sonra büyük oğlumu okula. Gelirken yardımcı kadını yoldan alıp eve getiriyorum. O işleri yaparken ben bazen spora gidiyorum bazen dışarıdaki işlerimi hallediyorum. 10da 3 ve 4 numarayı kreşe yolluyorum. 12 de 2 numarayı okula götürüp 1i alıyorum. O sırada şimdi annemde olan kızımı emziriyorum oynuyorum. Eve gelip biraz atıştırıp uyuyorum. 4 te çocuklar Kresten geliyor. 5 te 2 numarayı alıp alış veriş yapıyorum. Akşam da biraz çocuklarla oyun biraz ders bazen film internet bazen sinema ve gün bitiyor. :)
İnanmayacaksınız ama hep duamdasiniz. İnşallah hayırlı sağlıklı mutlu Allah yolunda sizi cooook mutlu edecek evlatlarınız olur
Eger 2. dusunsem aralari 3-4 yas olsun isterdim arkadaslik etsinler diye.
Anladigim kadariyla maddi olarak rahatsiniz, esinizle de sorununuz yok. Simdilik biraz daha zamana birakin esiniz de isterse o zaman yaparsiniz.
Ben tek cocuklulardanim ve hep oyle kalacak, hem maddi olarak 2 cocuga yetebilmem imkansız hem de çok detayci bir tipim, tek cocukla bile kafayı siyirdim, daha 2 sene var ilkokula baslamasina simdiden butun gun okul arastiriyorum, teror olaylari, cocuk tacizleri, sagliksiz cevresel faktorler vs düşüne düşüne kendimi yiyorum. 2 tane olsa kalan ruh sagligimi da kaybederim.
Pardon sen temeli attırayım demişsin ben de temeli sen at gibi yazmışım. .komik olmuşValla bence at..pişman olmazsın. .denenmiş onaylanmış
Kız harikasin :) benimde en büyük hayalim böyle geniş bi aile. Normal mi dogurdun ben daha 1.ye hamileyim nasıl dogurcam diye doğum korkuları basladiiiiKimi zaman zorlanarak kimi zaman eğlenerek geçiyor zaman. Ben 27 yaşındayım çocuklar da yaklasik 8.5 7.5 5.5 3.5 ve 1.5. Annem çocuk bakımında yardım ediyor kimi zaman eşim. Ev işlerine bakan biri var. 2 3 yaşında zorlanmanız çok normal çünkü zor bi dönem. Ama örnek aldığı bi büyüğü olduğunda tek çocukken yaptığı kadar huysuz olmuyorlar sanırım. Sadece 2.de çok çok zor bi dönem geçirmiştik. İnşallah bi daha o kadar zor olmaz.
İşin garip yanı benim hiç böyle bi hayalim yoktu. Okulu bitirecekstim sonrasında tek çocuk bile beni deli etmeye yeterdi. Hatta ilk doğumdan sonra yeni evlenen bi arkadaş 5 çocuk hayalim var demişti manyak mı ne diye geçirmiştim içimden. 2.olursa Bakırköy e yatırırsiniz derken... Hayat işte herkesin imtihanı farklı.Masallah sana yaaa. Allah evlatlarini sana bagislasin acilarini gostermesin insallah. Tam hayalini kurduğum hayat..
Amiinnn aminnn Allah razi olsunnn
Ben de bu konuda eşinle hemfikirim. Bizde de tam tersi oğlum şuan 2.5 yaşında eşime bu akşam yapalım desem hayır demezAma ben maddi açıdan bi tane olsun,en iyi okullarda okusun,bi dediği iki olmasıncılardanım. Benim 3 kardeşim var biraz da bundandır belki. Küçüklükten beri her şeyi kısıtlı olarak yaşadık sonuçta :)
Sen çalışıyor musun bu da önemli mesela? Ben çalışıyorum ve doğum izninde nasıl evde durmuşum diyorum. Özgürlüğüme çok düşkünüm ve yeni yeni kazanıyorum onu da şuan oğlum büyüdükçe
İşin garip yanı benim hiç böyle bi hayalim yoktu. Okulu bitirecekstim sonrasında tek çocuk bile beni deli etmeye yeterdi. Hatta ilk doğumdan sonra yeni evlenen bi arkadaş 5 çocuk hayalim var demişti manyak mı ne diye geçirmiştim içimden. 2.olursa Bakırköy e yatırırsiniz derken... Hayat işte herkesin imtihanı farklı.
Bi ben mi geniş aile hayal etmiyormusumKız harikasin :) benimde en büyük hayalim böyle geniş bi aile. Normal mi dogurdun ben daha 1.ye hamileyim nasıl dogurcam diye doğum korkuları basladiiii
Hurma kolaylastiriyor mu doğumu hemen yiyim valla :)Bi ben mi geniş aile hayal etmiyormusumnormal doğum canım. Merak etme doğum en kolay yanı. bol bol hurma ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?