- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Kesinlikle. Herkes yaşadığını bilir; kimilerinin gıkı çıkmayan çocuğu var onlar yapsın on taneYalnız değilmişim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Herkes yaşadığını bilir; kimilerinin gıkı çıkmayan çocuğu var onlar yapsın on taneYalnız değilmişim![]()
Seriye bağlayacaksın bu gidisleBende cocugum 3 yasindayken 2. Yi dusunmuyordum. Sonra kizim hep kardes istedi. 2. Kizim da dogdu. Simdi 2. Kizimda kardes istiyor. Ama senin kardesin var diyorum![]()
Bende aynı bu kafadaydım cocugum 7 yasında bana bi haller oldu bebeklere imrenmek cocuk istegi içim kıpır kıpır halbuki aslaa diyodun ne oldu bana anlamadmHemen konuya gireyim ikinci çocuğu hiç düşünmüyorum. Herkes annem de dahil ilerde isteyeceksin yapacaksın diyor. Annem 50ye de dayansan kafana dank edecek ve yapacaksın diyor. Zaten bu hayatta yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım. O yüzden artık konusu açılınca nasip kısmet diyorum ee bu defa da eşim ümitleniyor. Kesinlikle yapmayacağım dediğim zaman da çocuğa kardeş istetiyor git annenden kardeş iste falan diyor. Aklınca beni ikna etmeye çalışıyor. Var mı aranızda böyle kendisi istemeyip eşi çok çok isteyenler. Kararınızın arkasında mısınız? Bir de bu söyleyeceğim bazılarını kızdırabilir ama mesela iki çocuklu olanlara acıyorum ben üzülüyorum. Arkadaşım yeni doğum yaptı evde küçük çocuğu var şimdi bir de yeni bebek. En baştan uykusuz geceler emzirme tuvalet eğitimi vs vs. Hayatım yoluna girdi zor günleri geride bıraktım kendime vakit ayırıyorum masterimi tamamlıyorum mutluyum yani kısacası. Ama bir yanda eş faktörü bir yanda da ilerde pişman olma ihtimali var
Bana da böyle olacak diye hissediyorum ben deBende aynı bu kafadaydım cocugum 7 yasında bana bi haller oldu bebeklere imrenmek cocuk istegi içim kıpır kıpır halbuki aslaa diyodun ne oldu bana anlamadm![]()
Ablaniza we need to talk about Kevin filmini izletinBenim ablam istemeye istemeye çocuğu olduğu için her gün hayatimi mahvetti bu deyip duruyor.oyle bı duruma düşmeyin bence ...
Bekleyin biraz
Yok valla ikisinide cok zor büyüttüm .Allah isteyene versin ins.Seriye bağlayacaksın bu gidisle![]()
Bende 2kardes mantigindayimYok valla ikisinide cok zor büyüttüm .Allah isteyene versin ins.
Çocuk buyutmek buyuk sorumluluk gerçekten. Onceden hemen buyusunler diye dusunuyordum , baktimki büyüdükçe sorumluluk artıyor. Bir sey farketmiyor.
Ama kardes olmak guzel bir sey bence. İmkani olana( manevi) tavsiye ederim . Mesela su korona gunlerinde kapandik eve , cok sıkılmadilar. Onlarda mutlular hallerinden.
O film insanı çocuktan soğutur gerçekten. Islak odunla dövmelik bir çocukAblaniza we need to talk about Kevin filmini izletin
Çocuk yapmak 5 dk lik zevkle olacak iş değil sorumluluğunu alamayan yapmasın
Böyle diyorsanız çocuk yapmayın zaten çocuğa yazıkO film insanı çocuktan soğutur gerçekten. Islak odunla dövmelik bir çocuk
Tabi orası öyle. Bir üyenin yazdığı gibi çocuk istememekten ziyade rahata düşkünlük biraz benimki. Maşallah çocuğunuzaSağlığım elverse gebeliklerim kolay geçse 5 çocuğum olsun isterdim uslu ve sağlıklı çocuklar :) benim 2 çocuğum var biri henüz 4 aylık geceleri full uyuyorum yavrum sessiz sakin çok rahat maşallah sübhanallah nazar değmesin haketmiyorum ama Rabbim çok şükür böyle iyi evlat Naşip etti maşallah sübhanallah deyin dua edin böylesine bakmak kolay oluyor