- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
Siz tek kişilik dev kadro oldukça 2. zor haklısınız. Bencil diyenler de önünden yesin, kapı kapanınca o anne neler çekiyor kimse bilmiyor.Çevremdeki herkes benim kızıma bir kardeş yapmadığım için bencil olduğumu söylüyor . Eşim de aynı şekilde. Yalnız mu kalacak bu diyor . Gel gör ki , daha önce eşimle büyük sorunlar yaşadım dava açtım. Sorun şuydu . Eşim , sinirlenince ağzına geleni sayan çok kırıcı cümleler kurabilen birisiydi bana ağır konuştu bende gidip dava açtım . Daha sonraları Net bir şekilde değiştiğine inandırdı beni ve vazgeçtim . Özellikle Depremden sonra aramız eskiye göre çok düzeldi . Ama sorun şu ki, ben eşimle barışmama rağmen ona tekrar eskisi gibi tam anlamıyla güvenemiyorum çünkü bir kere kırıldu o güven , kızım bu şekilde üçümüz birarada iken de çok mutlu . Sıkıntı şurada , eşim işi gereği zaten fazla evde durmuyor evde iken de sürekli yapılacak iş varsa benim ona 74636374 kere hatırlatmam gerekiyor yoksa o iş yerine gelmiyor en sonunda bana kalıyor , aslında ikinci çocuğu istemiyor değilim kızım da çok istiyor bize ağır geleceğini taşıyamayacağımızı düşünüyorum , ikisinin de boynu bükük kalıyor bunun vicdan azabı da beni yıptatıyor , ince düşünen detaycı birisiyim çocuk konusunda da maalesef by böyle . Bilemedim bilemiyorum. Şu anda kızımla güzel bşr dünyamız var ne zaman ne istese ona göre plan yapıp hareket edebiliyoruz ama nereye kadar. Bu arada çalışıyorum öğretmenim işe de ücretsiz izne çıkmam gerekecek, maddi olarak zaten ortam belli şu anda küresel çapta . Bu arada kızım 7 yaşında ve bazen düşünüyorum çok açıldı zaten ara. Çok riskli bir karar gibi geliyor ya iyi olursa sorun yok ama rüzgar olur da tersine dönerse , az iki gram huzurlu hayatımızın altına dinamit koyup patlatmak gibi geliyor bilmiyorum İkinci çocuk kararı, birinci den daha zormuş
Buna bende inanıyorum insanlar gittikçe bireyselleşiyor çünkü .Bencil diyenler sizin dört duvar arasında ne yaşadığınızı biliyo mu? O bencil diyenler mi maddi manevi gelecek yükseltecek sizi? Kocan zaten yardımcı değilmiş.
Yalnız kalmasın diye kardeş yapılmaz, kardeş değil kalleş diyen dolu ortalık. Ay canım kardeşim diye gezinen ortada çok az hele ki bu devirde. Arkadaş bulur gider yalnızlığı bir şey olmaz. Ben de ne gördüysem arkadaştan gördüm kardeşim mahvetti ebeveynlerimizin de psikolojisini.
İyi annelik evladına kardeş vermek değildir.Kendi annemle görüşmüyorum öfkeliyim . O ayrı konu ama . Bana kötü anne diyorsun ya ben sana kardeş verdim sen kendi çocuğuna vermedin dedi sanırım bu cümlesi yaraladı beni biraz
Siz boşandığınizi söylemiştiniz.Çevremdeki herkes benim kızıma bir kardeş yapmadığım için bencil olduğumu söylüyor . Eşim de aynı şekilde. Yalnız mu kalacak bu diyor . Gel gör ki , daha önce eşimle büyük sorunlar yaşadım dava açtım. Sorun şuydu . Eşim , sinirlenince ağzına geleni sayan çok kırıcı cümleler kurabilen birisiydi bana ağır konuştu bende gidip dava açtım . Daha sonraları Net bir şekilde değiştiğine inandırdı beni ve vazgeçtim . Özellikle Depremden sonra aramız eskiye göre çok düzeldi . Ama sorun şu ki, ben eşimle barışmama rağmen ona tekrar eskisi gibi tam anlamıyla güvenemiyorum çünkü bir kere kırıldu o güven , kızım bu şekilde üçümüz birarada iken de çok mutlu . Sıkıntı şurada , eşim işi gereği zaten fazla evde durmuyor evde iken de sürekli yapılacak iş varsa benim ona 74636374 kere hatırlatmam gerekiyor yoksa o iş yerine gelmiyor en sonunda bana kalıyor , aslında ikinci çocuğu istemiyor değilim kızım da çok istiyor bize ağır geleceğini taşıyamayacağımızı düşünüyorum , ikisinin de boynu bükük kalıyor bunun vicdan azabı da beni yıptatıyor , ince düşünen detaycı birisiyim çocuk konusunda da maalesef by böyle . Bilemedim bilemiyorum. Şu anda kızımla güzel bşr dünyamız var ne zaman ne istese ona göre plan yapıp hareket edebiliyoruz ama nereye kadar. Bu arada çalışıyorum öğretmenim işe de ücretsiz izne çıkmam gerekecek, maddi olarak zaten ortam belli şu anda küresel çapta . Bu arada kızım 7 yaşında ve bazen düşünüyorum çok açıldı zaten ara. Çok riskli bir karar gibi geliyor ya iyi olursa sorun yok ama rüzgar olur da tersine dönerse , az iki gram huzurlu hayatımızın altına dinamit koyup patlatmak gibi geliyor bilmiyorum İkinci çocuk kararı, birinci den daha zormuş
Hangi konularda ? Açar musunuz birazBen çok abarttiginizi düşünüyorum.
Eşimle aram düzeldi.Yazmissiniz kızınız büyümüş ikinci çocuğa bakma konusunda.Hangi konularda ? Açar musunuz biraz
Üzülmeyin bazen herşey olacağına varıyor.Bence yapmayın eşinizle probleminiz varken hele hiç yapmayın zaten sorunlu evlilikte sorumluluklar ağır gelecektir ve aranız bozulacaktır şu an bile içinizde geçmişte unutamadığı iz şeyler var bende sizin gibi 2,çocuğu yapmıyordum eşime güvenmiyordum Allah nasip etti oldu şu an 2 yaşında ve boşanıyoruz yani olmayinca bu yerden patlak veriyor
36 yaşındayım yani köprüden önceki son çıkışEşiniz ne hakla ve yüzlerce ikinci çocuk istemediğiniz için size bencil diyor?
Şuan iyi olmanız öncesini silmez. Tek bir kelime edememesi lazım size.
İşi gereği doğacak çocuğu tek başına büyüteceksiniz üstelik.
Sizin mevcut şartlarda acabaya düşmenin bile enteresan geldi bana.
Tekrar aramızın düzeldiğini de defalarca kez söyledim . Konum hep sapıyor , rica ediyorum merak ettiğiniz biley varsa özelden sorun , benim konum bu değil .Siz boşandığınizi söylemiştiniz.
Konunuz bununla alakali.Tekrar aramızın düzeldiğini de defalarca kez söyledim . Konum hep sapıyor , rica ediyorum merak ettiğiniz biley varsa özelden sorun , benim konum bu değil .
Kazara çocuk yapacak kadar bilinçsiz düşüncesiz biri değilim. Her ihtimali ince düşünen biriyim. Eğer değiştiğine inanmasam asla dönmezdim . Siz Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz kesinlikle biteceğine . Onu merak ettim açıkçası.Konunuz bununla alakali.
Ben eşinizin duzeldigine ihtimal bile vermiyorum.
Karakter değişmez oyle.
O kadar sıkıntı yaşadınız .
Çocuk anlamında bir gram hayri olmayan bir adam o.
Kazara oldu deseniz neyse bilerek bu adama çocuk vermek buyuk hata.
Öyle yada böyle bitecek bir evliliğe.
Kızım benim için çok değerli evet , bunu kabul ediyorum. Ama tamamen çocuk için de dönmedim . Gerçekten pişman olduğuna inandım . Ayrılırsam da , iki çocuğumun olması neyi değiştirir ki . Her türlü güçlü olan benim.Siz o zamanda ayrılırsam tek çocukla kalacağım cocuguma haksızlık mı yapiyorum diye düşünüyorsunuz.
Sırf çocuk için geri dönmüş gibisiniz ve bu çocuk olacak bu kafayla.
Yaşları kaç bende boşanıyorum ama zorlanıyorum çünkü bu süreci alıp kafamı bi yerlere giderek atlatmak geliyor içimden çocuklar var yapamiyorumBenim 3 çocuğum var araları yaklaşık 2 yaş. O zaman eşim normaldi, yardımcı oluyordu her şeye. Şimdi ise ondan soğudum, ayrılmaya hazırlanıyorum. Buna rağmen iyi ki 3 çocuğum var diyorum. Tek çocuk olsaydı da mutlu olurdum.
Çocuk kararı % 90 anneye % 10 babaya ait bence. Ne karar verirseniz verin, içinizden geleni yapın. Bencil değilsiniz sadece mantıklı davranıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?