İkinci çocuk

Eşiniz ne hakla ve yüzle ikinci çocuk istemediğiniz için size bencil diyor?
Şuan iyi olmanız öncesini silmez. Tek bir kelime edememesi lazım size.
İşi gereği doğacak çocuğu tek başına büyüteceksiniz üstelik.
Sizin mevcut şartlarda acabaya düşmeniz bile enteresan geldi bana.

Son düzenleme:
Siz tek kişilik dev kadro oldukça 2. zor haklısınız. Bencil diyenler de önünden yesin, kapı kapanınca o anne neler çekiyor kimse bilmiyor.

Buna bende inanıyorum insanlar gittikçe bireyselleşiyor çünkü .

Kendi annemle görüşmüyorum öfkeliyim . O ayrı konu ama . Bana kötü anne diyorsun ya ben sana kardeş verdim sen kendi çocuğuna vermedin dedi sanırım bu cümlesi yaraladı beni biraz
İyi annelik evladına kardeş vermek değildir.
Kötü annelik de tek çocuk yapmak değildir. Üzülmeyin,her anne doğru düşünecek değil ya, kafanıza takmayın.
Beni yanlış anlamayın ama sizin eşinize tek çocuk dahi verilmez. Çocuğunuzu sadece kendi istediğiniz için yaptığınızı farzedip hayatınıza devam edin bence. İnşallah evladınızla çok çok mutlu bir hayatınız olur.

Siz boşandığınizi söylemiştiniz.

Üzülmeyin bazen herşey olacağına varıyor.

36 yaşındayım yani köprüden önceki son çıkış
Zaten by sene de olmaz ise benden geçti artık diyeceğim , tereddüte düşüren bu

Benim 3 çocuğum var araları yaklaşık 2 yaş. O zaman eşim normaldi, yardımcı oluyordu her şeye. Şimdi ise ondan soğudum, ayrılmaya hazırlanıyorum. Buna rağmen iyi ki 3 çocuğum var diyorum. Tek çocuk olsaydı da mutlu olurdum.

Çocuk kararı % 90 anneye % 10 babaya ait bence. Ne karar verirseniz verin, içinizden geleni yapın. Bencil değilsiniz sadece mantıklı davranıyorsunuz.

Tekrar aramızın düzeldiğini de defalarca kez söyledim . Konum hep sapıyor , rica ediyorum merak ettiğiniz biley varsa özelden sorun , benim konum bu değil .
Konunuz bununla alakali.
Ben eşinizin duzeldigine ihtimal bile vermiyorum.
Karakter değişmez oyle.
O kadar sıkıntı yaşadınız .
Çocuk anlamında bir gram hayri olmayan bir adam o.
Kazara oldu deseniz neyse bilerek bu adama çocuk vermek buyuk hata.
Öyle yada böyle bitecek bir evliliğe.

Siz o zamanda ayrılırsam tek çocukla kalacağım cocuguma haksızlık mı yapiyorum diye düşünüyorsunuz.
Sırf çocuk için geri dönmüş gibisiniz ve bu çocuk olacak bu kafayla.

Benim de tek kızım var başka çocukta asla düşünmüyorum ona huzurlu ve mutlu bir ortam ve en önemlisi maddi yçnden de sıkışık yaşatmazsam benden iyisi yok. Zaten sizin eşinize tek çocukta fazla iki çocuk olduğunda onların sorumlulukları yaramazlıkları gelecekleri herşey sorun bunlara sabır edebilecek mi

Kazara çocuk yapacak kadar bilinçsiz düşüncesiz biri değilim. Her ihtimali ince düşünen biriyim. Eğer değiştiğine inanmasam asla dönmezdim . Siz Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz kesinlikle biteceğine . Onu merak ettim açıkçası.

Siz o zamanda ayrılırsam tek çocukla kalacağım cocuguma haksızlık mı yapiyorum diye düşünüyorsunuz.
Sırf çocuk için geri dönmüş gibisiniz ve bu çocuk olacak bu kafayla.
Kızım benim için çok değerli evet , bunu kabul ediyorum. Ama tamamen çocuk için de dönmedim . Gerçekten pişman olduğuna inandım . Ayrılırsam da , iki çocuğumun olması neyi değiştirir ki . Her türlü güçlü olan benim.

Bence 7 sene çok uzun bir ara hiç gerek yok zaten kızınız artık yeni doğan bebek ile bir yaşına girince oynayacak dönemi geçmiş bi kaç seneye genç kız edalarinda takılır araları çok fazla olduğu için bi paylaşım olacağını sanmıyorum 2 ilâ 3 yaş evet ama 7 yaş bence gerek yok ben olsam yapmazdım

Yaşları kaç bende boşanıyorum ama zorlanıyorum çünkü bu süreci alıp kafamı bi yerlere giderek atlatmak geliyor içimden çocuklar var yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…