İkinci çocuk

Yaşları kaç bende boşanıyorum ama zorlanıyorum çünkü bu süreci alıp kafamı bi yerlere giderek atlatmak geliyor içimden çocuklar var yapamiyorum
7-10 arası.
Ben zaten 13 saatlik mesafeye taşındım. O yüzden kafam rahat.

İstemiyorsan yapma.
O bu şu eşin onları boşver.
Gün sonunda bakacak maalesef sen oluyorsun.

Sizi düşündüren nedir
Hangi konuda,beni düşündüren bi şey yok boşanma konusunda boşanıyorum o net dava açıldı avukat tuttum hatta davayı öne almak için avukatı sıkıştırıyor un 2 çocuğum var biri bebek o yüzden böyle gideyim bi yerlere kafam dağılsın yapamıyorum bu süreci evimde cocuklarimla atlatmaya çalışıyorum

Bebeğin bütün yükünü anne çekiyor yasamissiniz gormussunuz ve büyütmek keza öyle artarak ilerliyor sorumluluk çocuğu iki tarafta istemeli her zaman söylerim tek kişinin istemesiyle olmaz ama öncelik sizin istemeniz dediğim gibi bütün eziyetli taraflar bizde o yüzden kendinizi sıkıntıya sokmayın bir cocuksa bir çocuk birazda eşinize şuan guvenemiyormussunuz da istemiyorsunuz gibi geldi yani bir sikinti olup boşanıp tek çocuk mu iki çocuk mu dersen tek derim o yüzden siz ne istiyorsanız onu yapin bırakın çevrenizi esinizj

Bizim de evlilik hayatımız ilk çocuktan sonra tamamen darma duman oldu ayrılık noktasına geldik benim eşim de bencil cimri biri ve kendi çocuğuyla bile anlasamiyor bana da diyor herkes bi çocukla mi kalacaksın bi kardeşi olmasın mi diye eşim iyi biri olsa evle ilgili çocukla ilgili ailesini düşünen biri olsa hiç düşünmez yapardım ama eşim sayesinde asla düşünmedim 2.cocugu

Kendi annemle görüşmüyorum öfkeliyim . O ayrı konu ama . Bana kötü anne diyorsun ya ben sana kardeş verdim sen kendi çocuğuna vermedin dedi sanırım bu cümlesi yaraladı beni biraz
Ayrıca kardes de şans meselesi benim kız kardeşim var iyiki var diyorum sürekli arar konuşuruz ama esimin de erkek kardeşi var 1 sene küs kaldıklarını bilirim kardeş de anlasinca iyi anlaşamayan da çok oluyor

Ben Ben boşandım kızımla yaşıyorum diye hatırladım.
Çok anlatıyordu şöyle böyle diye.
Hayırlısı olsun.

Ben erkek olsam bende isterim.
Oh ne güzel.
Benim eşim ortalama erkeklere göre daha iyi olmasına rağmen ben yapmıyorum.
Sürekli evliligimizde gündemde bu var.
Yaşımda her gecen gün ilerliyor.
Adam niye istemesin?
Kadına yük düşüyor.

Valla bi tane oğlum var hayat şartları yüzünden ikinciyi düşünmüyoruz. He esimin 16 yaşında ilk eşinden kizi var sadece tatillerde kiz yanımıza geliyor. Herkese diyorum ablası var die. Yan yana buyumuyorlar diolar ama takmıyorum. Senede bi kere bazen 2 kere geliyor ama ablası olduğunun bilincinde zaten. Şimdi de anasinifina basliycak oğlum orda zaten arkadaş ortamı olacak. Kaynanamlarda hep dedi 2. Çocuk olsun die hepsinin ağzını kapattim. Hastalanınca ben bakiyorum. Biri hasta olunca diğeri de olacak hangi biriyle ilgilencem tek çocuk iyidir.

Burda sorun cevre vaski yapiyor ama ben istemiyorum degil de , siz de istiyorsunuz ama kosullardan cekiniyorsunuz ve olumlu seyler duyup cesaret bulmak istiyorsunuz gibi geldi bana. Bu forumda olumlu seyler duyabileceginizi sanmiyorum. Kocanizla aranizdaki sorunlar olmasaydi ben icinizdeki sesi dinleyin istiyorsaniz baska biseyi dusunmeyin, bi sekilde maddiyat falan yoluna koyulur derdim. Ama babaya guveniniz yokken bence yapmayin, siz de cok yorulur yipranirsiniz

bi kere güven zedelendimi unutmak bizler için çok zor önemli olan çocuk sayısı değil onu düzgün yetiştrip geleceğini hazırlamak yine de karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…