İkinci çocuk

Suan esinizin duzeldiginisoylemissiniz bri sorununuz yoksa bence yapmalisiniz evet her kardes anlasamaz ama bizde bir söz vardir arkaligi köpeği kurt kapmaz yani ne olursa olsun kanli bicaklida olsa kardesler baskalarina karsi yine birbirlerinin arkasinda dururlar 14 aylik oglum var ikinciyi istiyorum Allah nasip ederse kardes onemli bana göre

Bencilce düşünmüyor musunuz asıl burada.
Sizin çocuklarınızın ardında duracağınıza dair kimsenin eleştirecek birşeyi olamaz, her anne de bunu yapmalı zaten.
Boşanmak hayatın sonu değil, gerektiği zamanda olmak zorunda ama bu çocukların bu boşanma evresinde etkilenmediğini , hatta bu durumu iyi yönetecek kapasitesi olmayan anne babaların bu çocukları perişan etmediğini mi düşünüyorsunuz.
Risk varsa ne gerek var.

Kendi annemle görüşmüyorum öfkeliyim . O ayrı konu ama . Bana kötü anne diyorsun ya ben sana kardeş verdim sen kendi çocuğuna vermedin dedi sanırım bu cümlesi yaraladı beni biraz
Kötü anne olduğunu bir kez daha kanıtlayan cümleler bunlar. Kardeş vermekle olsaydı benim annem best mom olmalıydı zira 9272273635 kardeşiz.
Tek çocuğum var benim de. Dört yaşında kendisi ve sabrımın o kadar sonundayım ki. Bana bu kadar yetti
Çocuk konusunda sözünü son dinlemeniz gereken kişi de eşiniz bence. Evlilikte sorun olmuş güven vermiyor, hiçbir işe el atmıyor sonra çocuk yap. Oldu paşam.

Bence gerekli ya kardeş. Annem kardeşlerini hiç sevmez hep arkalarından konuşur ama yüzyüze gelince bı ses bı nefes yani en azından arayıp soruyorlar birbirlerini . Ben tek çocuğum çocuğum da tek çocuk muhtemelen yaşlanınca telefonum çalmayacak bile

Ben sizin konunuzu cok net hatirliyorum cunku ayrilirken bu kadar kararli olup guncelleme yapan bi uye gormemistim.
Isteyen size istedigini desin. Kendiniz yasadiniz gordunuz. Olasi bir ayrilik durumunda cocuk anneye ait ve sizin evliliginizde istediginiz gibi yoluna girmemis. Kendinize şu soruyu sorun: tek basima 2 cocuk buyutebilir miyim? Cevabiniza gore yol alın.

Çocukkende yetişkinken de maddi manevi zorluyor bakabilecegimiz kadar çocuk yapmak en iyisi olurda işler ters giderse iki çocukta perişan olur karar sizindir..sevgiler

Asla haksız değilsiniz, kimse sizi bencillikle suçlayamaz, herkesin kardeşi olmak zorunda değil, önemli olan annenin sağlığı ve psikolojisi...

Ben bu bayanı öyle hatırlıyorum eşi kendisi enkazdan çıkmış enkazın başından onlar çıkana kadar ayrılmamış hatta enkazı kazmış elleriyle çocuğuyla esini çıkarmış eşimle 6 aydır ayrıyız diyordu annesiyle ilgili konu açmıştı hep azarlıyor ailem eşimin ailesi de geçmiş olsun demediler bana diyordu bosanmamislardi eşi barışmak istiyordu

Sen eninde sonunda boşanacaksın, kesinlikle 2.yi yapma. Eski konunu hatırlıyorum. Boşanmamış olmana çok şaşırdım.

Evet, anne kız balık yemek istediler diye burunlarından getiren, yeni alınan evin kapısına penceresine duvarına onlardan fazla değer veren adam

Pandemi döneminde, oğlumun cok yalniz kaldığını düşündüm ve ikinci cocuk fikri o zaman aklıma düştü..

Oğullarımın yas aralıkları yaklaşık 4.
Ben çok zorlandım özellikle küçüğün ilk bebeklik döneminde. Ikisi ile de ilgilenmek gerekirdi. Cunku ilk oglum da küçüktü zaten..
Büyüğün ilk günlerdeki kıskançlıkları,
Hele küçüğün kolik krizi saatlerini düşününce, nasil gecti o günler diye düşünüyorum..
Geciyor yani ama yıpranıyor insan..

Allah ömür versin ikisine de çocuklarımın. Daha şimdi rahatlamaya başladığımızı hissediyorum inanın. (Küçük 3 oluyor)
Çok güzel diyalogları var. Birbirlerini de cok seviyorlar..
Artıyla, eksisiyle bir durum bu..

Ama eğer yaş aralığını açmış olsaydım, ben de ikinci çocuğu sanırım yapmazdım.

Bir çocuğum va
Bende bir çocuk annesiyim, yorumunuzun her kelimesine katılıyorum

Ben olsam güven bağı tam yoksa yapmam mantıklı düşünüyorsunuz eminim kızınızın kardeşi olunca sizi kolaylayan bir eş olmadığı için yaşanacak yeni bir bebekle beraber yaşanacak streslerden kızınızda etkilenecek üstüne birde tekrar bir boşanma gündeme gelirse kızınız mafolur. Ha eşiniz yeri geldiğinde bebeğe bakacak yeri geldiğinde kızınızla ilgilenecek ev işlerinde kolaylık sağlayacaksa olabilir.

Düzeltme yapayım konu sahibinin eşi kendisini göçük altından falan çıkarmamış. Kendileri balkondan atlamış ve bacağı kırılmış. Eş kişisi muhtemelen şehirden çıkarmak ve güvenli bir yere götürmek için 2 gün uğraşmış. Öyle bir adam için bu da gelişme. Muhtemelen barışmaşarına da bu vesile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…