• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikıncı defa aldatıldım

Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda

Sen böyle olduğun sürece daha cooook üzülürsün çok acı çekersin
O Pislikte senin beklediğini bilir çünkü ona bu fırsatı veriyorsun
Arar seni merak etme
Ama yine aldatır
Senin ömrün de telefon elinde beklemeyle acı çekmeyle aglamayla geçer O adam başka kadınlarla her halti ederken

Azıcık kendine saygın olsun lütfen

Merak etmeyin en fazla 2 aya döner size. Çünkü kolay kolay hiçbir kadın böyle bencil, kaba, düşüncesiz bir insanla ilişki yürütmek istemez. İnsan böylesiyle fuckbuddy bile olmak istemez. Evine gelen misafirin lokmasını sayan adamdan ne beklenir? Size de mecburiyetten döner, sizin de içinize sinerse ne ala.. Ama keşke kendinizi sevseniz, ne kadar kıymetli olduğunuzu, dünyada ne harika ne güzel seven adamların olduğunu ve sizin de güzel bir ilişkiyi hak ettiğinize inansanız...

kaç yaşındasın ? senin gibi kızları görünce üzülüyorum hep olan insan tipi bu seninki çok insanda var karşı taraf aşağıladıkça kötü davrandıkça daha da bağlanıyor bırakmıyor bu tip insanlar bence bi psikoloğa falan git.
Bu düşüncenin yaş la alakası yok ben hep böyleydim sorun bende evet

sözlü veya nişanlımısınız? Cunku bir tanıdık var nişanlı 3. Defa fiziksel olarak aldatildı hemde en yakın arkadaşıyla, ve bir iki gün tripten sonra affetti. Akilsiz gurursuz midesiz ne derseniz artik ama yok kizin gözü kör, resmen bağımlı çocuğa. Yani affederseniz devamı gelecek, bunu yapmayin kendinize.
Hayır o kısıyı aılemın karşısına çıkaramayacak kadar da sıkıntılı bır tıp pek saygısı yok ınsanlara bu kadar farklı bu kadar olmaması gereken bır ılıskıde hala nasıl onu dusunebılıyorum..

Öncelikle yaşadığın anlaşılır bir durum pişman olsun belki yalvarsın istiyorsun bir şey yapmamamsı daha kötü hissettiriyor. Ama şunu düşün ayaklarına kapansa ne değişir? Affettim değişti mi? Sevgi bu mu?
Bırsey yapsın ıstıyorum .. affetmek ıcın degıl belki ama bısey yapsın bu kadar kolay olmamalıydı

Bağlılık ile bağımlılık arasında fark var. İnsanlarla olan muhabbetinizi maddeye bağlanır gibi yapmayın. Size yazık olacak.

Tam da olanı ıfade ettın..
Onda onu yapacak kapasite olsa, zaten bu hale gelmezdi bu iliski, devam edersen 3. 4. Her seferinde daha da özgüven, gurur gidecek, takintiya dönüsecek adamin gozunde degerli oldugunu ispat etmek, birak seni seveni ara bul, ona harca enerjini, en azindan sonunda mutlu olursun.

Onda onu yapacak kapasite olsa, zaten bu hale gelmezdi bu iliski, devam edersen 3. 4. Her seferinde daha da özgüven, gurur gidecek, takintiya dönüsecek adamin gozunde degerli oldugunu ispat etmek, birak seni seveni ara bul, ona harca enerjini, en azindan sonunda mutlu olursun.
Denıyorumm donmedım ona o da gelmeyecek

Gelmezse kalbin kirilicak ama uzun vadede iyiligine olucak, zaman herseyi unutturur
Aynen öyle gelır de benı yıne kandırırsa dıye çok korkuyorum,,,onunla ılgılı hıc evlılık hayalim olmadı çünkü basıma neler geleceğini onu Nası bırı olduğunu bılıyorum..umarım dönmez yoksa yalanlarına ınanırm

Daha kolay önüme bakacağım suan kı gıbı zorlanmayacağım
Tam tersi ozur dilemesini istiyorsun, cunku bitirecek cesaretin yok. Ozur diler yalvarirsa ucuncu sansi da vereceksin birkac gun trip yapip.
Oysa kangren olan kolu kesmek gibi birden bitirsrn o yaralar eninde sonunda iyilesir. Sense hala kangren olmaya devam ediyorsun su an.

Tam tersi ozur dilemesini istiyorsun, cunku bitirecek cesaretin yok. Ozur diler yalvarirsa ucuncu sansi da vereceksin birkac gun trip yapip.
Oysa kangren olan kolu kesmek gibi birden bitirsrn o yaralar eninde sonunda iyilesir. Sense hala kangren olmaya devam ediyorsun su an.
Kendıme bile net degılım:(

O haysiyetsizi seviyorsunuz orası belli ama arsız olamamak lazım diye düşünüyorum.. 2 kez aldatılmışsınız eğer devam ederseniz 3 de olur 4 te.. Siz artık yeni birşey yaşayamazsınız ki bu saatten sonra seneryo aynı.. Rica ediyorum kendi hayatınıza bakın sizden değerli o öküzcük

Back
X