İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
neredeyse Şahidim artık zaten kız kardeşi ile de annesi ile de bunu defalarca konştk.

aileye nasıl inanıyorsunuz ki? tabi ki size oğullarının hatasını söylemezler.

eşim benden önce nişan atmış, kv görümceler kızı nasıl kötülüyor bende aaaa ooo vay beee ne kötüymüş diyorum, biz daha sevgiliyken kız bana yazdı kısaca başını yakma x çok iyi ama ailesi çok kötü dedi dinlemedim bizi kıskanıyor diye düşündüm amaa evlendikten sonra kızın haklılığını gördüm.. bu size küçük bir örnek olsun

iş yeri sahibiyim zaten bırakamam batmadıkça :)
Teşekkür ederim yorum için

Evleneceginiz kişinin bakış acısına, yaşadığınız cevrenin bakış açısına ve cocuklarin kişiliklerine bağlı sorun olup olmayacağı. Kendi cocuklariniz olsa bagirsaniz kizsaniz sorun olmaz ama onlara bir bakışınız bile sizi üvey anne moduna sokabilir buda dedigim gibi bakış acısıyla ilgili. Iyi düşünülmesi gereken bi durum

Bu yazım kötü yorum yapanlara düşüncesiz kırıcı olanlara.
Söyleyeceğini tuz biberle söyleyenlere.
Neden üstünüze aldınız

Ben belki çok safça herkesin ikinci bir şansı olduğuna inanıyorum.
Aramızda yok mu bir adamla evlenip çocuk yapıp ayrılan ve ikinci bir eşle evlenen? Hep kötü bir nedenle mi ayrılmak lazım? Kadını bu şekilde aramızda etiketlemiyoruz da adamı neden etiketleyelim?

Ama tabiki çok dikkatli olmak lazım. neden ayrılmışlar nasıl ayrılmışlar iyi bilmek lazım. Çocuklar ise büyük risk. Bence çocuklar kabul edemiyorlar genelde.

3 çocukla tam olarak neden boşandığını sorguladınız mı bu adamın? Anlaşamıyorlardı bu en genel tanım. Anlaşamayan insanlar bu kadar kısa sürede 3 çocuk yapmazlar, yanlışlıkla planlamadan olsun 1 olsun 2 olsun neden 3 çocuk?
Sorun erkekte ki 3 çocukla evliliği bitirmiş denmiş katılmıyorum, kadında da sorun olabilir. Sorun her iki tarafta da olabilir, insanlar 10 çocuk da olsa boşanabilir. Ancak 3 çocuklu bir aile olma kararını isteyerek yada istemeyerek vermiş iken, çocuklar henüz çok küçük iken, ani bir boşanmanın nedeni nedir burası çok önemli.
Boşanma nedeninin ne olduğu, sizin evliliğinizde çocukların size yaklaşımının temeli olacaktır. Eğer her iki tarafında razı olduğu, birlikte verdikleri bir karar varsa ortada çocukların sizi suçlayabileceğini sanmıyorum. Eğer anneleri psikopat değilse...

Yok ya o kararını onaylatmaya gelmiş..
Neye göre kime göre arkadaşım?
Nerden biliyosun kaale almadığımı?
Hangi cevabımdan anladın yorumları takmadığımı falan anlatsana.
İnşallah güzel olur diyorum, ya olur güzel olur ya olmaz güzel olur.
Buradan yine yazarım durumu diyorum.

Bana akıl verip aranızda grup oluşturup işi benim üzerimde analize döndürüyorsunuz ayıptır ya.

Kimse kimsenin merkezi değil canım bundan emin olabilirsin o şimdi öyle olur evlen sonra görürsün merkezdemisin yerlerdemisin.ilk başta bizimle kalmayacaklar annem bakacak veya annelerinde kalacaklar konuşmalar böyle geçer amaaa evlendikten sonra baskılar başlar. benim başımda şuan öyle bi durum. pişmanmıyım evet dibine kadar pişmanım hemde. sen o çocuklara annelik yapabilecekmisin içinden gelecek mi bunu göze alabiliyormusun. biz şimdi sana ne desek boş sen kendi bildiğini yaparsın zaten 2 gün sonra burda paylaşımlarını okuruz artık

Para sıkıntısı mı çekiyorsunuz hanımefendi?
Ne parasından bahsediyorsunuz ne alaka?

Bekar halinizle cocuklu adamlari nasil iciniz aliyor yahu?
Adamin baska kadinla yaptigi cocuklari ortalikta dolaniyor 1 degil 3 tane...
Elalemin cocugunun bana anne demesini filan istemem, annelikte yapamam, tahammul edip, yanimda tatillere, gezmelere goturup, evimde avutamazdim bi de onu. Bunkar hep olacak.

Ayrica bizim toplumda boşanmak hiç kolay degil. Adam azcik iyi bisey olsa kimse basit anlaşmazliklardan 3 kucuk cocukla bosanmak istemez. Adamin anasi, kardesi, arkadaslarinin anlattigi bosanma senaryolarini dinleyip durma boşuna, sana adami kötüleyecek degil hicbiri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para sıkıntısı mı çekiyorsunuz hanımefendi?
Ne parasından bahsediyorsunuz ne alaka?
Evlilikte siz eşinizin eski hayatına ve o hayatın getirdiği çocuklara saygı duyacaksanız, eşiniz de bu süreci iyi yönetebilecekse evlilik olabilir. İki önemli sorun gördüm ben. Birincisi arkadaşların dediği gibi bazı heyecanları siz ilk kez yaşarken eşiniz defalarca yaşamış olacak. Özellikle çocuk heyacanında bunu anlayacaksınız. İkincisi siz kızmışsınız ama para... Üç çocuğun masrafı, eğitim giderleri oldukça fazla. Bir de sizin çocuğunuz olursa diğer çocuklarına yaptığı harcamalar gözünüzde büyüyecek.

LÜTFEN KONUYU DAHA FAZLA SAPTIRMAYIN.
ÇOCUKLARA DÜŞMAN OLDUĞUM YOK , AY ONLAR BENİMDE EVLADIMDIR DİYEN ZATEN YALAN SÖYLER NET! BEN ÇOCUKLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE BAKMAYACAĞIMI KENDİSİNE VE AİLESİNE SÖYLÜYORUM. ÇOCUKLARIN BABALARINA KARŞI DÜŞKÜNLÜĞÜ YOK BU ARADA.
EVET KENDİMİ EZDİRMEM 10 SENE SONRA HEPSİ BÜYÜMÜŞ OLACAK DEĞİL Mİ?

SORUNUM PARASIZ KALIR MIYIM DA DEĞİL, ÇOCUKLARI KOLEJDE OKUYOR VE VERDİĞİ PARA UMRUMDA DEĞİL.
HER İYİ ANNE İYİ BİR İNSAN VEYA İYİ BİR EŞ DEĞİLDİR BUNU BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIN !
KARARINI VERMİŞSİN DİYENLERE CEVABIM AYRIL DEDİĞİNİZ İÇİN APAR TOPAR AYRILACAK DEĞİLİM TAKDİR EDERSİNİZ Kİ?

AYRILAYIM MI AYRILMAYAYIM MI DİYE BİR SORU DA SORMADIM.
SIKINTI ÇIKAR MI NASIL OLUR NAPILIR DİYE SORDUM. YANİ DİYORUM Kİ ADAM ARAYI KURARSA MUTLU OLUR MUYUZ ANLATABİLİYOR MUYUM???????

ÇEVRENİZDE VAR MI DEDİM.
KADINLARIN AĞLAYA AĞLAYA AÇTIĞI KONULARA BİLE AY BOŞA NE İĞRENÇ ADAM IYY GİBİ SAÇMA SAPAN YORUMLAR VAR. ÇÜNKÜ İŞLERİ YOK...

HE HE PERVANEDİR DİYE DALGA GEÇENLERE DE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ; BABAMIN 2.EVLİLİĞİ '' ANNEM '' de HALAM DA TEYZELERİM DE KUZENLERİM VE ARKADAŞLARIMDA DA, EVLENDİKTEN SONRA CANIMA OKUDU FALAN GİBİ HİÇ BİR ŞEY DUYMADIM.
DOĞRU SEÇİMLERLE MUTLU BİR HAYAT DEVAM EDİLEBİLİR. ÇEVREMDEKİ HERKES GAYET MUTLU. BU MUTSUZLAR KİM ANLAMADIM?

EŞİNDEN AYRILMIŞ 1 ADAM OLAN BABAM DA DAHİL OLMAK ÜZERE ASLA AMA ASLA BOŞANMIŞ ADAM KÖTÜ ADAMDIR DİYEMEZSİNİZ.
GERÇEKTEN İNSANLARIN DERTLERİYLE ALAY EDERCESİNE YORUM YAPAN BİR KESİM VAR BURADA, YAZIK.

BEN YORUM YAPTIĞIM HER KONUDA DİKKAT EDİYORUM. SÖZLERİMİ, SÖYLEYECEĞİMİ KARŞIDAKİNİ İYİCE İNCİTMEDEN SÖYLÜYORUM SIKINTI OLUR DEMİYORUM SIKINTI OLABİLİR DİYORUM BU KÜÇÜK BİR ÖRNEK.
İLK EVLİLİĞİ OLUP DEĞER KAYBINA UĞRAMIŞ BAYANLARA İSTİNADEN SÖYLÜYORUM Kİ BABAM VE ANNEM (BABAMIN İKİNCİ EŞİ) ÇOK ÇOK MUTLULAR...
BU ADAMDAN ADAMA DEĞİŞİR.

SAPTIKÇA SAPTI KONU, BUNUN ÜZERİNE BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEYEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN RİCA EDECEĞİM DAHA CEVAPLANMASIN BU MESAJ.

TEŞEKKÜRLER.

Ben çocukların büyümesini anlamadım. En küçüğü 6 yaşındaymış zaten en az 4 yıldır baba evde yok çoçuk neyin ne olduğunun farkına varmıştır. Sizi niye suçlayacaklar.?

Sevgilinize de maşallah yalnız anlaşmdıpı kadından 3 çocuk yapmış anlaşsa nolurdu kimbilir?

Şimdiden çocukların size sorun çıkarabileceğini düşünmek yerine çocukları nasıl kazanacağınızı, onlarla nasıl iyi anlaşabileceğinizi düşünseydiniz keşke. Siz evlendiğiniz adamın baba olduğunu 3 çocuğun ona ihtiyacı olduğu unutmazsanız ve çocuklarla empati yapabilirseniz sorun çıkmaz emin olun.

Canım sana olumsuz yorum yapmadım ama: son mesajında çocuklara hiçbir şekilde bakmam, biraraya gelmem, eş adayım da zaten çok görüşmüyor çocuklarıyla demişsin ama bu kadar sert çizgilerin varsa zorlanırsın. Çünkü insan faktörü varsa bu kadar sınır çekemezsin.

ilk eşten ayrılmaya sebep olmadıysan üstüne gelmezler merak etme. öcü değil onlar. asıl onlar düşünsün babalarına gidince üvey anne ya da abla isteyecek mi istemeyecek mi bizi diye düşünecekler. anne evliyse eğer birde onun için düşünecekler. Allah onların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…