- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi cactuslove_
-
neredeyse Şahidim artık zaten kız kardeşi ile de annesi ile de bunu defalarca konştk.
iş yeri sahibiyim zaten bırakamam batmadıkça :)Bilemiyorum Altan. 3 tane çocuk, eski eş filan. Dertsiz başa dert mi lazım?
6/8/12 yaşlar bunların okulu var dershanesi var, bayramı var, seyran var. Nafakası var. Abi iyi kazanıyordur umarım. Sizden de yapacağına göre...
Benim ikinci evliliğim, ama çocuğum yoktu. Evlenirken ben bile acaba dedim, yeniden bu hayata hazır mıyım diye.
Hakkınızda iyi olmasını dilerim, çalışıyorsanız işinizi bırakmayın derim.
OLUMSUZ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.Yalnız 100 tane lumsuza degil, olumlu yorumlara teşekkür ediyor konu sahibi ...canım sen evleneceksin bizi ne ugraşturuyorsun...
Bu yazım kötü yorum yapanlara düşüncesiz kırıcı olanlara.Bu biraz ağır oldu.Burada herkes size yardımcı olmaya çalışıyor, yoksa bize ne..
Bence siz buraya fikir almaya değil, içiniz rahat etsin diye kendinizi onaylatmaya yazmışsınız.
Böyle kırıcı bir laf diyeceğinizi bilseydim hiç yazmazdım.
Neyse konuyu takipten çıkıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Neye göre kime göre arkadaşım?Yok ya o kararını onaylatmaya gelmiş..
Para sıkıntısı mı çekiyorsunuz hanımefendi?Matilda bu adam size delo gibi asik hayatinin merkezine sizi koymus..eski eş veya cocuklar araniza asla giremez zaten siz 1.siniz özelsiniz ..korkmayin sizi el ustunde tutar..maddi olarak da 3 cocugu okutmaz evlendirmez zaten tüm parayi size harcar emin olun hep boyle olur..mutluluklar..
Evlilikte siz eşinizin eski hayatına ve o hayatın getirdiği çocuklara saygı duyacaksanız, eşiniz de bu süreci iyi yönetebilecekse evlilik olabilir. İki önemli sorun gördüm ben. Birincisi arkadaşların dediği gibi bazı heyecanları siz ilk kez yaşarken eşiniz defalarca yaşamış olacak. Özellikle çocuk heyacanında bunu anlayacaksınız. İkincisi siz kızmışsınız ama para... Üç çocuğun masrafı, eğitim giderleri oldukça fazla. Bir de sizin çocuğunuz olursa diğer çocuklarına yaptığı harcamalar gözünüzde büyüyecek.Para sıkıntısı mı çekiyorsunuz hanımefendi?
Ne parasından bahsediyorsunuz ne alaka?
Öyle, bunu onun ailesinden de duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?