İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Erkekler evlendikleri günün sabahına özüne dönüyo canım ya işte şiödi peşinde pervane saçının teli düşse üzülür evlenince onunsun zaten ne kadar sevsede önce evlat normal olarak yani iyi düşün derim ben

Elbette öyledir fakat. Bi yerde okumuştum. Misal bir erkek ya da kadın dominant bir karekterle evli mesela bu evlilikte büyük sorun yaşadı bu özellikle ilgili ve boşandılar. Bi sonraki evliliğini muhtemelen daha yumuşak , daha sakin bir insanla yapacaktır fakat ilk evliliğinde zaten onu çeken şeyin o dominantlık olduğunu bilmeden. Sonuç olarak 2. Evlilikte bu sakinlik yüzünden yürümeyecektir. Eğer ki boşanmadan sonra kendi iç muhasebesini yapabildiyse ne mutlu 2. Evliliği cok mutlu yürüyebilir. Ama aynı tas aynı hamamsa boşanma ve mutsuzluk kaçınılmazdır. İnsanın önce kendini tanıması gerekli...

%100 babaya bağlı bir durum. En yakin arkadasim da ablasi da 2 cocuklu adamlarla evlendiler. Biri çok cok mutlu birinin evliligi ite kaka gidiyor ki birde üzüntüden düsük yaptı. Mutlu olanin esi cocuklarla esi arasinda oyle bir denge kurdu ki ne cocuklar ne de arkadasim hicbir sorun yasamiyor. Lakin cocuklarin annesi bakmiyorsa siz bakacaksaniz tabiki birtakim sorunlar yasanabilir. ( benim arkadasim bakmiyor cocuklara ) İyice düsünüp karar vermek lazim diye düşünüyorum

Her durumda insanın önce kendini tanıması gerekli bunun boşanmış ya da bekar olmakla bi alakası yok ki.

Kendine uygun Kişiyi seçer mutlu olur. Ilk evlilikte Hatalı seçim yapmış olması illa onun sorunlu olduğunu göstermez.

Benim bir arkadaşım boşanmış çocuğu olan bir adamla evlendi ve şimdi bir bebekleri var ve o kadar mutlu ki. Adam üstüne titriyor el üstünde. Bu biraz evleneceğiniz adama bağlı. Eğer sizin içinize sindiyse mutluysanız etrafı pek duymayın. Herkes birşey söylüyor mutlaka. Çocuklar illaki benimsemeyecekler sorun olacaktır ama baba ve anne özellikle bilinçli ise doğru anlatım ve yönlendirmelerle sorun çözülecektir. Ha bu arada gene de iyi düşünün artıları olduğu kadar eksileri de oluyor her evlilik gibi. İsterseniz 10 sene flört edin evlendikten hele de çocuktan sonra tanıyacaksınız. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Ben eşimin 2.evliliğim eşim yıllarca cocuklarını benim yanıma getirmedi psikolojileri bozulmasın diye cocuklar hep ailelerinde kaldılar bu konuda bir zorluk yasamadım ama çocuklarıyla cok vakit gecirmesi beni arka plana atması hep canımı acıtmıstı.cocuklarını benimle hiç gitmedigi yerlere götürdü.önce cocuklarım sonra annem babam en son sen derdi.cocukları şimdi büyüdü simdiden sonra biseyler yasamaya calısıyoruz.tabi herkes böyle olmaz bu benim yasadıgımdı.

Durumunuzu bilmiyorum ama, Eğer evlenmek istediğiniz kişi ile çocukların annesinin evliliklerinin sonlanmasında az da olsa sizin payınız varsa, ne çocuklarla anlaşabilirsiniz ne de evlilik ilişkiniz yürür. Eğer boşandıktan sonra tanıştıysanız, belki o durumda çocuklar size cephe almayabilir.

Siz zaten evlilik kararınızı almışsınız. Olumsuz yorumlara verdiğiniz tepkilerden de belli olduğu üzere siz olumlu şeyler duymak için açmışsınız aslında konuyu. Ben sizin söylemlerinizden eş adayının çocuklarının olmasından rahatsız olduğunuz fikrine kapıldım. “Çocuklar beni rahatsız eder mi ? Çocuklara kendimi ezdirmem . Çocuklarla görüşmem.” Şimdiden bir cephe almış gibisiniz. İlişkinizin dört dörtlük devam ettiğini varsaysak bile illa ki çocuklarla ilgili büyük küçük problemler yaşarsınız. Her çocuk anne ve babası birlikte olsun ister. En kötü senaryoyu düşünerek “ben yine de varım “ diyebiliyorsanız devam edin .

Kimse 2. evliliği yapmasın o zaman.
Çocuklar sorun değil karısından boşanmış olan adam mı sorun sizin için yani?
Boşanmış erkek problem hele ki çocuga ragmen boşayan bir kadın varsa daha büyük problemdir. Genelde sebep erkekler boşanmalara.Çocuklar sorun degil bence de... Çocuklara sorun gözüyle bakan zihniyetler büyük sorun teşkil ediyor.

Buyuk risk .
Mesela esinisi eski esi ile gorusmesi seni rahatsiz etmez mi sonucada cocuklari var elbet bir araya gelcekler
Hafta sonlari yada sizlemi kalacaklar cocuklarla babalari vakit gecirse ne hissedersin
Seninde cocugun oldugunda onlarda geldiginde esit sevmen mumkun degil ama adeletli olabilecekmisin
Evlendiginde her daim arkadan oda bunu ikici karisi diyecekler bu durum seni rahatsiz etmez mi .
Kendinize guveniyormusunuz yada evleneceginiz adama en onemlisi bunlar . Zor bir durum bnce dusunsene senin ilk hamilelegin adamin iki cocugu var .Allaha buyuk konusmuyorum ama ilkleri baskasiyla yasamis adamla evlenmezdim ben (eger bekar ve evlenmemis olsaydim)
Iyice dusunun oyle karar verin rabbim gonlune gore versin

Benim akrabagim ikinci kez evlendi. Onun iki cocugu var. Ben vallaha kadina acıyorum. Adamin 2 cocugu var. Onun icin artık cocuk da istemiyor. Çocuklar kötü evlilik ve boşanma sonucu sorunlu. Yani ikinci eşin ilk evliliği, ama bence oda pisman

Bir sonraki konu belli oldu simdiden :) herkes kendini ozel hissediyor ama oyle bir dunya yok sikinti orda
.Okadar haklisin ki Benim esimde ilk zamanlar cicek aliyodu artik gelirken durum getiriyor erkek milleti iste .Beni dusundugu icinde sogansiz aliyormus . Kendimi nasil ozeeel guzeeel hisediyorum anlatmam

Çocuklar küçük diyorsunuz. Nasıl adam yıllardır pervane peşinizde. Kaç yıldır mesela

Sen çok istiyorsun belli deneyeceksin en azından sakın sakın sakın 1 yıl çocuk yapma; ayrıca adamı her fırsatta teste tabi tut n testleri geçerse çocuk yaparsın. Belki de iyi olur. Ama çok iyi niyetli davranma

Çocukları büyümüş kendini kurtarmış olsa daha olumlu düşünülebilirdi ancak 6 8 12 yaşlarında olmaları biraz düşündürücü. Babalarıyla vakit geçirmek isteyecekler eşiniz hem size hem çocuklarına vakit ayırmak isteyecek. Sonuçta ilk evliliğiniz ve henüz çocuk sahibi olma hissini yaşamadığınız için eşinizin sizden vakit çaldığını düşünüp çocuklarla geçirdiği vakti kıskanabilirsiniz. Eş adayınızın maddi durumu nasıl ? Çocuklarına nafaka vermesi ileride sizin için sorun olur mu mesela, nafaka dışında da o çocuklar üniversiteye gittiğinde onlara düzenli harçlık yollayacak evlendirirken hepsine baba olarak üstüne düşeni yapacak. Ve siz de anne olmak isteyeceksiniz sizin çocuklarınıza da aynı şartları sağlaması gerekecek. Belki de bu yüzden sizin istediğiniz sayıda değil de en fazla bir çocuk sahibi olabileceksiniz.

Bu konular göreceli kavramlar, kişiden kişiye değişir. Eğer eşimi maddi manevi paylaşırım kıskanmam sorun çıkarmam diyorsanız evlenin, tersini düşünüyorsanız bence o yola hiç girmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…