- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Elbette öyledir fakat. Bi yerde okumuştum. Misal bir erkek ya da kadın dominant bir karekterle evli mesela bu evlilikte büyük sorun yaşadı bu özellikle ilgili ve boşandılar. Bi sonraki evliliğini muhtemelen daha yumuşak , daha sakin bir insanla yapacaktır fakat ilk evliliğinde zaten onu çeken şeyin o dominantlık olduğunu bilmeden. Sonuç olarak 2. Evlilikte bu sakinlik yüzünden yürümeyecektir. Eğer ki boşanmadan sonra kendi iç muhasebesini yapabildiyse ne mutlu 2. Evliliği cok mutlu yürüyebilir. Ama aynı tas aynı hamamsa boşanma ve mutsuzluk kaçınılmazdır. İnsanın önce kendini tanıması gerekli...Bu çok eski kafalı bir düşünce.
Insanlar Hatalı evlilik yapabilirler. Yanlış kararlar alabilirler. Ama bu onların sorunlu kişiler olduğunu göstermez.
Evlenmek kadar ayrılmakta doğaldır.
Hem ayrılabilmek kişinin güçlü bir karaktere sahip olduğunu da gösterir.
Eskiler ekonomik özgürlük , etraf Baskısı vb bir Sürü nedenden dolayı ayrılamıyordu. Eminim ki hepsinin de çok mutlu bir Evliliği yoktu. Şartlar nedeniyle ayrılamadılar.
Her durumda insanın önce kendini tanıması gerekli bunun boşanmış ya da bekar olmakla bi alakası yok ki.Elbette öyledir fakat. Bi yerde okumuştum. Misal bir erkek ya da kadın dominant bir karekterle evli mesela bu evlilikte büyük sorun yaşadı bu özellikle ilgili ve boşandılar. Bi sonraki evliliğini muhtemelen daha yumuşak , daha sakin bir insanla yapacaktır fakat ilk evliliğinde zaten onu çeken şeyin o dominantlık olduğunu bilmeden. Sonuç olarak 2. Evlilikte bu sakinlik yüzünden yürümeyecektir. Eğer ki boşanmadan sonra kendi iç muhasebesini yapabildiyse ne mutlu 2. Evliliği cok mutlu yürüyebilir. Ama aynı tas aynı hamamsa boşanma ve mutsuzluk kaçınılmazdır. İnsanın önce kendini tanıması gerekli...
Ben eşimin 2.evliliğim eşim yıllarca cocuklarını benim yanıma getirmedi psikolojileri bozulmasın diye cocuklar hep ailelerinde kaldılar bu konuda bir zorluk yasamadım ama çocuklarıyla cok vakit gecirmesi beni arka plana atması hep canımı acıtmıstı.cocuklarını benimle hiç gitmedigi yerlere götürdü.önce cocuklarım sonra annem babam en son sen derdi.cocukları şimdi büyüdü simdiden sonra biseyler yasamaya calısıyoruz.tabi herkes böyle olmaz bu benim yasadıgımdı.Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Boşanmış erkek problem hele ki çocuga ragmen boşayan bir kadın varsa daha büyük problemdir. Genelde sebep erkekler boşanmalara.Çocuklar sorun degil bence de... Çocuklara sorun gözüyle bakan zihniyetler büyük sorun teşkil ediyor.Kimse 2. evliliği yapmasın o zaman.
Çocuklar sorun değil karısından boşanmış olan adam mı sorun sizin için yani?
Buyuk risk .Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
.Okadar haklisin ki Benim esimde ilk zamanlar cicek aliyodu artik gelirken durum getiriyor erkek milleti iste .Beni dusundugu icinde sogansiz aliyormus . Kendimi nasil ozeeel guzeeel hisediyorum anlatmamBir sonraki konu belli oldu simdiden :) herkes kendini ozel hissediyor ama oyle bir dunya yok sikinti orda
Çocuklar küçük diyorsunuz. Nasıl adam yıllardır pervane peşinizde. Kaç yıldır meselaÇocuklar küçük büyüdüklerinde babalarının benimle evli olduğunu görünce.
Bu kadın için annemizi bıraktı diyecekler diyorlar veya bu kadın olmasa babamız annemizi bırakmazdı gibi...
Seni hep arada görecekler diyorlar
Yok ya nisbetlik bişe yokki :)O zaman bize nispet yapıyor bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?