- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi cactuslove_
-
İnşallah çok saolunKarşınıza iyi bir insan çıkar inşallah. Üzülmeyin hiç ❤
Yalnız 100 tane lumsuza degil, olumlu yorumlara teşekkür ediyor konu sahibi ...canım sen evleneceksin bizi ne ugraşturuyorsun...
Kendinizden pay biçin kendi annenizmi sizin için önemli olur yoksa babanızın ikinci eşimi? Yaşları büyüdükçe ergenlikte ve çocuklukta sorun çıkar illa ama yirmili yaşlarına geldiklerinde zamanla sizden ve babalarından uzaklaşırlar çok sorun çıkarmazlarCanlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Tabi kim ne derse desin o bildiğini yapacak..çünkü içinde kalacak..yasasın görsün bırakalım..geçmişe dönsek bana da deseler yine evlenirdim.belki çünkü o zamanlar gözümde bir melek ti..insanın yaşayacağı varsa yaşıyor malesef...Bırakalım tecrübe ederek öğrensin..İnşallah hayırlısı ile Allah doğruyu göstersin ona..bana çok.gösterdi ama görmek istemedim..Konu sahibi hayal dunyasinda yasiyor
Tabi kim ne derse desin o bildiğini yapacak..çünkü içinde kalacak..yasasın görsün bırakalım..geçmişe dönsek bana da deseler yine evlenirdim.belki çünkü o zamanlar gözümde bir melek ti..insanın yaşayacağı varsa yaşıyor malesef...Bırakalım tecrübe ederek öğrensin..İnşallah hayırlısı ile Allah doğruyu göstersin ona..bana çok.gösterdi ama görmek istemedim..
Gördüm nihayet. Yakınen şahidim aynı olaya üstelik tek çocuklu ama kadın bile bile evlendiği halde başkasından olan çocuğu kaldıramıyor. Kavgalar, kıskançlıklar, dengeyi kuramayan adam..Çocuklar kaç yaşında?
Boşuna yazıyoruz ki güya akıl almaya yazdı.Yalnız 100 tane lumsuza degil, olumlu yorumlara teşekkür ediyor konu sahibi ...canım sen evleneceksin bizi ne ugraşturuyorsun...
O kararını vermiş yormayalım kendimiziBurda bu kadar kadinin bir bildigi var ki konusuyor ama konu sahibi kendisine cephe alindi saniyor.
Yok ya o kararını onaylatmaya gelmiş..Boşuna yazıyoruz ki güya akıl almaya yazdı.
Kimse size düşman değil burda. Herkes sizinle tecrübe ve düşüncesini paylaşıyor. Sizin lehinize düşünüp tedbir almanız için uğraşıyor. Yoksa siz mutsuz olsanız bize ne??Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...
O diyorlar kim Allahaşkına? Seviyorsanız bunları dert etmeyin. Adam sizi dediğiniz kadar seviyorsa arada o dengeyi kuracaktır. Siz şimdiden onun bunun sözüyle çocuklar hakkında bu kadar çok düşünüp kendinizi bu kadar doldurursanız, ileride olumsuzluk yaşamanız çok olası bir ihtimal...Çocuklar küçük büyüdüklerinde babalarının benimle evli olduğunu görünce.
Bu kadın için annemizi bıraktı diyecekler diyorlar veya bu kadın olmasa babamız annemizi bırakmazdı gibi...
Seni hep arada görecekler diyorlar
Bu çok eski kafalı bir düşünce.Boşanmış bir kadın olarak yazıyorum ki; annemin hep söylediği bir laf vardır. Boşanmış erkekle de kadınla da evlenirken 2 kez düşünün. Herşey iyi olsa zaten evlilik devam ederdi
O zaman bize nispet yapıyor bilemedim.Yok ya o kararını onaylatmaya gelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?