İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kalbinde merhameti olmayan kişiler cocuklularla evlenmesini.

" çocuklu " bir adamla evleneceginin gerçekten bilincinde olanlar yapsın bu evlilikleri.

Evlenip evlenmez başlıyorlar çünkü, özel hayatımız olmuyor, hep gelip gitmek istiyorlar , bilmem ne kadarlık masraf yaptırıyorlar v.s diye.

Olan çocuklara oluyor.

Etrafınızda pervane olmasıyla bitmiyor..

Sevgililik döneminde herkes pembelerde zaten. Erkekler hele aşk böcüğü.

Kendinizden pay biçin kendi annenizmi sizin için önemli olur yoksa babanızın ikinci eşimi? Yaşları büyüdükçe ergenlikte ve çocuklukta sorun çıkar illa ama yirmili yaşlarına geldiklerinde zamanla sizden ve babalarından uzaklaşırlar çok sorun çıkarmazlar

Konu sahibi hayal dunyasinda yasiyor
Tabi kim ne derse desin o bildiğini yapacak..çünkü içinde kalacak..yasasın görsün bırakalım..geçmişe dönsek bana da deseler yine evlenirdim.belki çünkü o zamanlar gözümde bir melek ti..insanın yaşayacağı varsa yaşıyor malesef...Bırakalım tecrübe ederek öğrensin..İnşallah hayırlısı ile Allah doğruyu göstersin ona..bana çok.gösterdi ama görmek istemedim..

Burda bu kadar kadinin bir bildigi var ki konusuyor ama konu sahibi kendisine cephe alindi saniyor.

İlk başta hep öyle olur hayatının merkezi suan sensin çünkü suan derdi seninle evlenmek o an dert neyse merkezdede o oluyo ha söyle bişey var cocuklarinin gereksiz tavirlarina karşı sizden yana olabilir bu adamla alakali ama eşiniz o çocukları eve dahi almasa illa biyerde bir problem çıkar huzurunuz kaçacak net söylüyorum en azından milletin lafı ve annesi olmadiginiz 3 çocuk çok zor olur bir evleneceksiniz bir anda 3 çocuk kendinizde isticeksiniz ama eşiniz sizin kadar hevesli olmucak çünkü onun zaten 1 değil 3 değil yani 3 kere yaşamış o heyecanı.Çıtayı çok yukseltmis size konusmalarinizdan anlaşılıyor bence evlenince okadarda ilgili ve hayatinin merkezinde olmucaginizi yazın biyere birden yere cakilmayin bende 2. Esim bu arada çok şükür çok iyiyiz ama çok seviyoruz eşim herzaman yanımda bir laf bile yetio can sıkmaya sizde eşe patlarsiniz benim gibi sıkıntılı

Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...
Kimse size düşman değil burda. Herkes sizinle tecrübe ve düşüncesini paylaşıyor. Sizin lehinize düşünüp tedbir almanız için uğraşıyor. Yoksa siz mutsuz olsanız bize ne??

Madem karar verdiniz. Sormayın.

Kararınızda sizi rahatsız eden şeyler var çünkü ..

Siz yeter ki iyi olun da biz bilmesek de olur.

1 milyon kere düşünmenizi önerdiğim için pişmanım açıkçası. Hınç ve nefretle suçlandiğım için .

Benim bir arkadaşta evlenip ayrılmış 1 tane de çocuğu olan biriyle 5 yıldır çıkıyor ve bu yaz evlenecekler.Bir keresinde konuştuğumuzda sendeki de iyi cesaret ben yapamazdım şahsen diyorum. O da yok ya çocuk büyük koca delikanlı bana bir engeli falan olmaz sanmıyorum demişti fakat ben hâlâ emin değilim bu durumdan üstelik arkadaşım çok tahammülsüz ve dediğim dedik birisi nasıl olur hiç bilmem büyük cesaret yani

O diyorlar kim Allahaşkına? Seviyorsanız bunları dert etmeyin. Adam sizi dediğiniz kadar seviyorsa arada o dengeyi kuracaktır. Siz şimdiden onun bunun sözüyle çocuklar hakkında bu kadar çok düşünüp kendinizi bu kadar doldurursanız, ileride olumsuzluk yaşamanız çok olası bir ihtimal...

Boşanmış bir kadın olarak yazıyorum ki; annemin hep söylediği bir laf vardır. Boşanmış erkekle de kadınla da evlenirken 2 kez düşünün. Herşey iyi olsa zaten evlilik devam ederdi‍
Bu çok eski kafalı bir düşünce.
Insanlar Hatalı evlilik yapabilirler. Yanlış kararlar alabilirler. Ama bu onların sorunlu kişiler olduğunu göstermez.
Evlenmek kadar ayrılmakta doğaldır.
Hem ayrılabilmek kişinin güçlü bir karaktere sahip olduğunu da gösterir.
Eskiler ekonomik özgürlük , etraf Baskısı vb bir Sürü nedenden dolayı ayrılamıyordu. Eminim ki hepsinin de çok mutlu bir Evliliği yoktu. Şartlar nedeniyle ayrılamadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…